stalpul format de usi
![]() ![]() ![]() |
stalpul format de usi
2dor |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Depinde de masina.
La masinile la care se vede printre usi, se pune si pe stalp (in special la culorile deschise. Un exemplu: vechiul hyundai accent, care avea si pe stalp o folie neagra autocolanta. Na, ca m si gasit o poza, mai naspa ca e facuta cu telefonul noaptea: DSC00124___1.jpg ( Size: 237.57k ) Number of downloads: 1138 La alte masini nu e necesar, pentru ca exista pe una din usi (fie pe cea din spate, fie pe cea din fata) un cheder care astupa luftul dintre usi (chederul are 2 scopuri: 1. de eliminare a unor zgomote aerodinamice si 2. estetic). Un exemplu in acest sens este Laguna Si mai exista si o a treia categorie, cu solutii ieftine, gen Loganu' prestige care are doar pe usi, iar la culori deschise (gri) se vede in mod nasol printre usi stalpul. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
pit-bull |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.182 Joined: 9 October 05 From: Banat ![]() |
Ai dreptate klaus la masinile care au colare mai deschisa se vede mai urat, eu am gri perla, oricum si asa ii schimba aspectul, dar totusi am sa pan si pe stalp.Multumesc pt poza.
Edit: Iata si o poza cu lucrarea finalizata. ![]() This post has been edited by pit-bull: 21 Jan 2007, 13:05 Attached thumbnail(s) Image001.jpg ( Size: 155.59k ) Number of downloads: 1151 |
--------------------
DACIA
Solenza
2004 Confort Renault Megane Sedan Facelift-2007/Lux P/1,5dci/106CP/6+1/MP3/Beige Poivre+Bandouri
Renault Clio 3 Facelift-2009/1.2 16v Dynamique/AC-Auto/Bleu Gris |
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Uite va pun si eu o poza cu Scufita mea ... se observa destul de bine ...
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Giurisici Fabian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.123 Joined: 17 January 06 ![]() |
imi puse-i si eu azi colant pe stalpi si ete ce a iesit,destul de bine zic eu
scuze am postat la solenza ![]() se poate sterge This post has been edited by Giurisici Fabian: 16 Aug 2007, 14:43 |
--------------------
KIA
PROCEED GT
GT 2023
|
|
kwb |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 14 May 07 ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2004
- b37kwb
|
|
TBonu |
![]()
|
![]() membru modificat Group: Members Posts: 537 Joined: 2 May 07 From: Pitesti sau Bucuresti ? ![]() |
pit-bull: dac poti sa faci o poza cu usa deschisa ca sa vad cat ai colorat stalpul. Am vazut poza lui Klaus dar mai vreau sa vad inca una macar sa imi fac o idee, ca mi se pare destul de greu de taiat autocolantul in felul ala.
This post has been edited by TBonu: 26 Aug 2007, 18:19 |
--------------------
dacia
solenza
2004/custom Turism la cele mai mici preturi: [URL=http://www.sejurtravelghid.ro]SejurTravelGhid[/URL]
|
|
Dragos_BV |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 22 April 08 ![]() |
fain stalpul ala imbracat...dar in bv nu gasesc..
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Confort
- BV 86 VDM
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 25 Jan 2007, 14:24) Marius... cum ai acoperit "bulina alba" de la stopul din dreapta? (care se aprinde cand dai cu spatele). Vreau sa pun si eu ca arata tare frumos asa cu stopurile simetrice, slz mea fiind tot rosie ca focu' ![]() Cu stima, Iulian |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
mariandex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 55 Joined: 29 April 08 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 10 Jul 2006, 11:50) Si daca-l vopsesti cu spray negru mat ce are ??? Se deschid geamurile , izolezi interiorul , partea dinspre plafon si ce mai ramane si ii dai cu spray . Dar sa fie mat ! Eu am vazut la Tico si Cielo si arata bine , dar probl cu autocolantul este ca este mai gros si se sprge pur si simplu la soare / caldura si ramane nesol , iar cand incerci sa-l iei se cam ia cu vopsea cu tot ! Asa ca , vopsitul mi se apre o solutie mult mai fiabila , pt ca il poti retusa oricand doresti , negrul mat fiind destul de usor de folosit ! Bafta ! QUOTE(marius80_eugen @ 23 Nov 2006, 15:00) Ce ziceti a iesit bine ? Cam 45 de minute a durat si l-am facut cu un prieten . Singura problema a fost sa aliniem usa din fata cu cea din spate ... ![]() 8 May 2008, 22:09: ![]() This post has been edited by mariandex: 8 May 2008, 22:09 |
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b 12 yzu nu te lega la cap daca nu te doare ,
preventiv ia-ti o pastila |
|
Mihai San |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 973 Joined: 2 April 08 From: Bucuresti sau Arges ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia;
solenza
2005/confort ; vw golf 4 1.6 16v
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
marian : 10 iulie 2006 este data cand am propus ca incerce sa vopseasca cu negru mat , iar 25 ian 2007 este data in care am pus pozna cu auto-colantul ... care apropos , era elastic ca banda adeziva de izolat electronice .
NU s-a spart auto-colantul , dar nici jos nu-l mai dau pt ca de taiat nu ai cum sa tai decat lasand o mica zgarietura in vopsea ... asa ca ambitia se plateste ... Degeaba il croiesti tu cand e inca lipit pe hartie , pt ca este elastic si cam imprevizibil la aplicarea pe suprafete neplane ... iulikk - acea bulina de colant transparent rosu am luat-o acum ceva timp de la un prieten . NU am mai vazut pe undeva ca as fi cumparat ca am ceva doritori . |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Se gasesc autocolante transparente de toate culorile in aceleasi locuri unde se gasesc si celelalte.Mi-am luat si eu colant rosu,dar m-am razgandit si nu l-am mai folosit.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
negrucvj |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 198 Joined: 10 October 07 ![]() |
o adresa, ca ma bate si pe mine gindu' sa-mi pun pe stilpi? Thanks
|
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
- b38xxx
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
|
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
wind |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 630 Joined: 19 January 07 From: bucuresti ![]() |
autocolantul pt stalpii de prestij are ceva sanse sa poata fi montat pe cei de solenza ?
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
cristio_79 |
![]()
|
Cu mici modificari, pentru ca fasiile sunt mai late putin, da, se pot monta. Daca sunt de Prestige crezi ca nu adera si la tabla de SLZ?
Ar mai trebui lipite doua fasii de colant si pe acea umflatura de pe stalpul central, pentru ca se va vedea urat prin luftul dintre usi. This post has been edited by cristio_79: 14 May 2009, 22:17 |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
|
|
Dani23 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 13 February 09 From: Ineu-Arad ![]() |
Si eu miam pus astazi autocolant negru la stalpi,,arata super tare,,am solenza culoare albastru metalizat si se vede foarte bine,,,este un baiat aici pe forum care face la comanda ,mai multe chestii,,scrie orice din autocolant,,il recomand,,merita contactat..bafta..
9 Nov 2009, 22:15: http://www.daciaclub.ro/-VAND-vand-autocol...ml#entry2114836 Intrati aici si sunati-l pe baiat este foarte serios face orice din autocolant la comanda,,si lasa si la pret... This post has been edited by Dani23: 9 Nov 2009, 22:15 |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 confort
- AR 07 EJC
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 10:32 |