DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages < 1 2 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Se umezeste pe la pompa de sprit., Se prelinge pe tija.

paul-tm
post 3 Dec 2010, 15:20
Post #31

Membru autentic

Group: Members
From: Timisoara

Anu trecut am gasit la un depozit in timisoara.Membrane pompa de sprit de pulsor sconicesti si era pe la 15 lei.
Material la fel ca la pompa de benzina9gros), cu onduleuri pe ea.
Pacat cu mai gasesc poza.
Trebuie sa ma duc sa vad daca mai au peste 2 saptamani cand iau salaru sa am una de rezerva. Desi am carburator nou de carfil pe masina, numa ce am facut vreo 2000 km cu nou carburator.Dar avand in vedere ca e facut in 1993 carburatoru, ma astept sa cedeze.

--------------------
opel astra f-cc 1996 - TM-23-GZV
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mecanick_maverick
post 3 Dec 2010, 19:23
Post #32

Membru autentic

From: Madrid

QUOTE(Neagu Ionut @ 2 Dec 2010, 21:43)
Tu ce ai prefera ca noua garnitura sa se "topeasca" cand ti-e lumea mai draga sau sa ti se umezeasca putin dar sa stii ca sunt sanse foarte mici sa se "topeasca" sau sa se rupa...
*

Membranele au o viatä foarte asprä si încä nu s-a descoperit materialul perfect care sä nu îmbätrîneascä si sä reziste la toti aditivii si colorantii din benzine si uleiuri ( membrana pompei de benzinä din poza ta este cea inferioarä deci expusä la ulei si gazele din carter , cea rosie superioara nu se observä la fel de afectatä - oricum nu e normal sä sufere degradarea respectivä ).
Dacä "umezeste putin" e semnal sigur cä e cräpatä iar sansele de a se rupe sunt foarte mari . Umezeala respectivä este benzinä, care la motor cald oprit la semafor - de exemplu - de transformä în vapori ce se pot aprinde instantaneu de la o scînteie rebelä , un mic incendiu .

Deci räspunsul este NU , nu am sä risc de formä constientä sä dau foc masinii .
Iar noua membranä o voi schimba cu una de calitate în cel mai scurt timp posibil.
Precizez cä aceasta este opinia mea personalä , fiecare este liber sä actioneze dupä cum considerä de cuviintä .

--------------------
Opel, Seat, MB, Kia Astra F, Ibiza, Vito, Sprinter, Sedona '97, '96, '04, '03, '11 - 47__CFS
Dacä ceva nu functioneazä , undeva s-a strecurat o eroare ...
Respect yourself anytime !
+
G I M
post 3 Dec 2010, 20:58
Post #33

Membru cu indemanare

From: Brasov

Bun, si cum iti explici ca alta membrana a supravietuit 10000 de km si inca e in perfecta stare si aia in 1000 de km a cedat?
Cu siguranta membrana aia noua il va tine maxim 3000 de km. Pana atunci are timp sa caute una originala.

This post has been edited by Neagu Ionut: 3 Dec 2010, 21:01

--------------------
Una d'aia cu 5 roti
Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
+
paul-tm
post 3 Dec 2010, 21:37
Post #34

Membru autentic

From: Timisoara

Cam asta va fi sfarsitul daciei: Lipsa pieselor de calitate sad.gif sad.gif sad.gif

--------------------
opel astra f-cc 1996 - TM-23-GZV
+
Alexio
post 4 Dec 2010, 00:29
Post #35

Ciocolata mecanica!

QUOTE(paul-tm @ 3 Dec 2010, 21:37)
Cam asta va fi sfarsitul daciei: Lipsa pieselor de calitate sad.gif  sad.gif  sad.gif
*

Cam da...

--------------------
Dacia 1310 Berlina 1998
+
2 Pages < 1 2
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th July 2025 - 01:03
Forum Renault