DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages « < 13 14 15 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Ajutor lucrare licenta contabilitate de gestiune

radian
post 15 Dec 2010, 08:02
Post #421

gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama...

Group: Members
From: petrosani

Mai voi astia suparatii din Galati, ati ajuns la stiri. Se poate sa va reglati cu sisu disputele de pe forum. Parca ziceau despre ceva reglari de conturi in mafia usturoiului...

This post has been edited by radian: 15 Dec 2010, 08:03

--------------------
dacia logan ambition 2005 - HD 06 LDM
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
l@u
post 15 Dec 2010, 08:27
Post #422

Membru autentic

10412898.gif 166.gif post-336-1110552449.gif gun3.gif boxing.gif death.gif post-336-1110552483.gif ai grija ce spui ca vin la tine ......................si iti dau.................o bere !

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
radian
post 15 Dec 2010, 08:30
Post #423

Scoti VWul de la naftalina? biggrin.gif

--------------------
+
corbex
post 15 Dec 2010, 09:54
Post #424

Desi nu pare, ma plimb cu Dacia

From: bucuresti

Oameni buni, am vesti! M-a sunat Marty. Cica a avut parte de aventuri mai ceva ca in Gabon. In linii mari s-a intimplat ca in filmul postat de Merced. Asta cu tirul l-a dus direct la depozitul de citrice
dintr-o suburbie a Atenei, Boulgarakos Keafagrossikis, iar Kum il astepta in gara. Cica asa a inteles el, adevarul fiind ca isi trimisese mai devreme nevasta si copilul tara si de doua zile statea in curve si bautura. Kum a stat in gara pina la 5 dimineata, cind l-a sunat Markos din nou. Marty a stat toata noaptea la depozit, o hala mare, de cca 5 ha, unde se descarca/incarca 150 de tiruri pe zi. Tot acolo se face concentratul de suc de portocale pentru Coca Cola Grecia, care-i firma mama a lui coca Cola de la noi. Aci lucreaza la negru vreo 25 de indieni dodecanezi, care si locuiesc acolo, stau in hamace. In decurs de numai o ora Marty a vazut vreo trei insi pishindu-se in malaxoarele de suc.
Pe urma i s-a parut ciudat ca astia tot intrau si ieseau din camera principala a depozitului de portocale, a crezut ca acolo e si cantina si s-a dus si el sa capete ceva. Cind colo, indienii se suiau pegramada de portocale, se duceau mai in spate si se kakau. A ramas asta traznit, i-a pierit si foamea.
Din cauza ca soferii de TIR ai grecoteilor erau in greva, a venit in inspectie unul Putzikas Micutsis, un fel de Piedone al grecilor, sa vada starea portocalelor, care erau acolo deja de 2 saptamini.
L-a apucat damblaua cind a vazut atitia kkti si a interzis prelucrarea lor. Indienii au motivat ca accesul la privatile depozitului se face pe afara si ca lor le e frica de maidanezi. Citiva dintre maidanezi latrau romaneste.
Ce credeti ca s-a intimplat cu portocalele? Le-a cumparat Markos! Asa se fac afacerile, nene! Cica portocalele au coaja impermeabila si ca rominii o curata oricum. Kum i-a obtinut o reducere de 90% . A doua zi urmau sa plece primele tiruri catre Romania, cu destinatia Galati, Braila, Vaslui si Birlad. Alea de Petrosani-Deva -Timisoara vor pleca in ziua urmatoare. Indienii i-au ciordit lectocu lu' Marty, noroc ca nu i s-a terminat banu' si poa' sa ia altul.

This post has been edited by corbex: 15 Dec 2010, 10:19

--------------------
dacia solenza 2005, cheala
+
radian
post 15 Dec 2010, 10:39
Post #425

Si-a inceput bine Marty experienta in Grecia, dar, eu n-am inteles, cum plm a u facut confuzia aia de la inceput, ce, TIRul merge pe sine in Grecia?

--------------------
+
corbex
post 15 Dec 2010, 11:04
Post #426

Omul a vrut sa se duca cu trenul initial, avea si el un standard, grecu' n-a vrut sa-i ia bilet. Prieten, prieten, biletu-i pe bani !

This post has been edited by corbex: 15 Dec 2010, 11:08

--------------------
+
radian
post 15 Dec 2010, 11:17
Post #427

N-o gasit si el vreun pensionar in familie sa-i cedeze bilet gratuit?

--------------------
+
corbex
post 15 Dec 2010, 13:00
Post #428

Marty l-a sunat pe Argon, sa-l avertizeze sa nu cumpere portocale din lotul ala, Argon l-a sunat pe Markos, Markos i-a facut scandal lui Marty, cum ca confidentialitate, fidelitate fata de firma, etc.
Pina la urma Markos a convenit ca lucrul cu materii odorizante impun o prima si s-a angajat se le dea la amindoi o prima de 1000 de euro, asa, ca prima de craciun. Astia au zis ca pina la craciun mai e, prima de craciun se numeste chiar prima de craciun si se da atunci. Bina ma, a zis Markos, atunci v-o dau pe asta acum, nu conteaza ocazia, puteti sa-i ziceti si prima de kkt si cea de craciun ramine valabila !
Incep sa ma oftic ca n-am trimis si eu un CV, sa faci 2000 de iepuroi in 2 saptamini, numai din prime, nu-i de colea, daca mai adaug si salariul, cu banii aia ma puteam odihni tot anul 2011.

This post has been edited by corbex: 15 Dec 2010, 13:08

--------------------
+
l@u
post 15 Dec 2010, 21:04
Post #429

Membru autentic

bre nu mai pomeni de gramezi de bani ca se spunzura bisnitaru !

--------------------
Land Rover Freelander Td4, HSE -
+
corbex
post 15 Dec 2010, 21:38
Post #430

Ideea e ca Marty a plecat ca incarcator-descarcator si s-a trezit supervisor la indieni. La incarcat era bun, are fizic solid, dar pentru luat la ranga indienii era potrivit Dragoselu. Cind zbiara o data, baga in pamint o clasa de patrujde bagabonti de tiglina II, cu indienii s-ar fi descurcat ca rechinu-n maruntaie de foca.

This post has been edited by corbex: 15 Dec 2010, 21:39

--------------------
+
dragoselu
post 16 Dec 2010, 07:12
Post #431

SB-12-UST

From: Sibiu

mad.gif Marty, cum sa-i lasi pe indieni sa-si faca nevoile la locul de munca? Pai urlam o data la ei de se cutremura Acropole cu tot cu kilotii de pe ei...

--------------------
Volkswagen Passat TDI 1996 - GL-11-UST
[SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
+
Marty
post 16 Dec 2010, 09:46
Post #432

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

dragoselule, eu ma bag unde-i treaba mea, acolo deja-mi depaseam atributiunile de servici. Ulterior, cind m-au uns in functie, le-am zis ca ce le iese pe cur prin depozit, le intra pe gura si sa nu ma faca al dracu' ca gasesc o statuie d-alu Buddha, scot cariciu' si ma kc pe ea!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
corbex
post 16 Dec 2010, 10:26
Post #433

radmasa.gif
Adica te kci la buddha radmasa.gif
Aici e spilul, cum sa se duca ei sa se usureze pe zeusul lor? Putina intelegere !

--------------------
+
DannyY
post 16 Dec 2010, 10:44
Post #434

Marele plictisit

Da' caliciu' de ce-l scoti?
Nu mai bine-l lasi sa atarne?

--------------------
Opel/Honda/Opel Astra G/Civic 4D/Corsa E 2004/2015/2019 - 0T04```
Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc
+
radian
post 16 Dec 2010, 12:02
Post #435

QUOTE(Marty @ 16 Dec 2010, 09:46)
...scot cariciu' si ma kc pe ea!
*

blink.gif nu crede.gif Esti vreun mutant cumva? Doamne, doamne ti-a inversat conductele de evacuare? biggrin.gif

--------------------
+
Marty
post 16 Dec 2010, 14:24
Post #436

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Asta a fost o faza amuzanta pentrecuta prin '97 -'98. Eram 3 insi intr-un estate si circulam linistit prin mijlocu' Bucurestiului. La un moment dat trage-n fata noastra un bemveu obosit si se dau jos 4 tigani urlind si scuipind in directia noastra, ca de ce i-am injurat si le-am facut semne obscene. "Ba, voi sunteti prosti? Ne confundati, da-va dracu'!". Nu, ca noi eram, ca ne taie, ca ne fac, ca ne dreg... Eu si cu soferul ne dam jos la ei, macar s-avem unde dracu' sa fugim daca se-mpute situatia prea rau. Ala de statea-n dreapta fata, tot timpul a stat cu picioarele pe bord si a citit un ziar. Tiganii tari in gura ca ei sunt si fac si dreg, ca ne cutiteaza, ca sa le platim "amenda" 2000 de dolari daca vrem sa scapam intregi c-altfel nu plecam d-acolo. "Ba prostilor, plecati in plm d-aici ca-mi fac belea cu voi si n-am chef! Nu ma face sa pun mina pe telefon ca va dezbrac pe toti in mijlocu' Bucurestiului!" . "Ba, da' cine esti tu sa ne iei pe noi asa, ce, crezi ca noi n-avem spate?". "O sa vad daca aveti spate cind ramineti in curu' gol p-aici. Dati-i drumu' cit mai aveti timp!". Deja ma luasera spumele alea mari, putea sa iasa si cu sabia lu' Fane Babanu' ca nu ma miscam din locu' ala. Dobitocu' ala tot in masina, cu picioarele pe bord, citea ziaru'. Aia tot tari in gura, da' o lasasera semnificativ mai moale. In momentu' in care mi-a scapat numele din gura si am scos telefonu' sa sun (chipurile), s-a facut liniste, au dat-o la-ntors. "Ba, ca nu cred ca erau astia, ca i-am confundat, ca scuzati-ne baieti, ne pare rau". Toata faza se desfasura pe Ana Ipatescu, in apropierea gurii de metrou de la Victoriei, in statie la 300. Dupa ce dam miinile cu tiganii si ne uram de toate cele, bou' de statuse in masina si citise ziaru', da ziaru' brusc, scoate capu' pe geam si rula "Si tu ce plm esti asa tare-n gura, ma? Vrei sa scot pla sa ma kc pe tine?". Moment in care s-a darimat tot bulevardu' de ris, tiganii, noi, aia din statie, aia din masinile din jur.... A fost coma dracu'!

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
15 Pages « < 13 14 15
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 10th May 2025 - 15:46
Forum Renault