Intalniri în Galati, galateni si nu numai
![]() ![]() ![]() |
Intalniri în Galati, galateni si nu numai
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Grecu ca grecii fudul si cu coada cu scaieti pe sus.
![]() Ca daca e s-o luam pe bune intre grecii contemporani si moldovieni diferenta e numai de le shie la tze ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Cred ca-i suparat pe dom profesor ca i-a dat peste cap teza de doctorat, si acu piata de usturoi a depasit-o pe cea de portocale.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE Guvernul Ponta a înscris în programul de guvernare finalizarea autostrăzilor București - Ploiești și Cernavodă - Constanța, realizarea studiului de prefezabilitate pentru Autostrada Sudului și lansarea în regim de concesiune a proiectului Pod rutier peste Dunăre la Brăila–Galați. ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
pod intre braila si galati?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Pai Buc-Pl e gata, ce plm mai finalizeaza ei, vopsesc marcajele? Ce sa mai vorbim de Cernavoda - Constanta... Podul peste Dunare de la braila la Galati e mega ciumek! O sa fie premiera mondiala, primu' pod construit de-a lungul riului, care pleaca de pe un mal si coboara pe acelasi mal.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e gata o laie... vreo doo poduri sunt lipsa.... sau teai luat dupa ce declara poc si base...
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
M-am luat dupa ce am vazut din avion, la decolare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
mai era si intrarea de terminat. initial trebuia sa ajunga pana in pipera, dupa aia, ca sa faca termenu cand iau zis lu poc, a ramas doar pana la moara vlasliei....
ca sa nu zic ca si intrarea dinspre centura ploiestului cam lipseste. |
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
pe granita?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Podul care uneste trei judete.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
nu conteaza! exprimarea e de-a dreptul guvernamentala. nici boc n-ar fi spus-o mai bine.
This post has been edited by corbex: 4 May 2012, 13:52 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
sunt ametit, am uitat ca si braila e parte dn moldova, nema granita.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Sichtir.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sichtir se scrie in Moldova. In Muntenia, sickhtir. Uite cum te dai de gol!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE 13 reședințe de județ nu au în prezent niciun centru comercial modern. Orașele în care investitorii nu au ajuns încă sunt Galați, Satu Mare, Târgu Jiu, Târgoviște, Bistrița, Reșița, Slatina, Călărași, Zalău, Sfântu Gheorghe, Slobozia, Alexandria și Miercurea Ciuc. ![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Da Sfantu Gheorghe are cate ceva
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Si Galati are. La Braila
![]() |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Dap. E plin de mujicii (© Corbex) ăia.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Confirm. Din cauza mujicilor de galati nu mai au loc aia de braila. Asa ca au emigrat in masa la galati, ca la ei la judet e mai greu cu locurili di muncâ (a se citi urlă foamea-n ei). Da' este win-to-win situation: noi mergem la ei sa ne cheltuim banii, ei vin la noi sa isi castige banii!
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
corbex |
![]()
|
Deci spre Braila se indreapta doua fluxuri de bani. Mai trebuie construite banci.
This post has been edited by corbex: 31 Jul 2012, 14:30 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Este.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
corbex |
![]()
|
Taranii astia umbla prin Braila? [attachmentid=1627826974]
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Da, și-s și plătiți în euroi.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 441 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
|
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Era vorba de resedinte de judet tataie!
Si btw, mall avem si noi, inca vreo 50 de ani si il termina! ![]() Mol avem si noi, 3 bucati! ![]() This post has been edited by Garett: 31 Jul 2012, 14:54 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
DragosP |
![]()
|
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 15:48 |