COnsum de 12% la Solenza pe benzina
![]() ![]() ![]() |
COnsum de 12% la Solenza pe benzina
djasu82 |
![]()
|
||
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|||
reddacy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 18 January 08 From: In inima Ardealului ![]() |
la mine a scazut consumul de vreo 4-5 luni cam aproape cu un litru......de fapt nu mai prea trage acolo pe la turatia de cuplu...
![]() ma gandesc sa-i curat injectoarele si sa-i schimb bujiile, ca au 15000 km..... |
--------------------
dacia
solenza
2003 scala
- AB-29-RAZ
|
|
augustin87r |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 865 Joined: 18 June 06 From: Rm.Valcea ![]() |
si bujiile pot fi de vina pt consum mare mai ales in oras. AM vazut pe pielea mea , desi ma incapatanam sa cred ca nu conteaza foarte mult. In oras chiar conteaza mult...
|
--------------------
Dacia
Solenza Clima
2003
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
Dupa cativa ani buni care am folosit noul ansamblu pompa benzina,inlocuindul pe cel original pe motiv ca NU imi indica bine nivelul de benizna in final am ajuns sa pun inapoi ansamblu original de benzina pe solenza.De ce?? pentru ca cel pe care il bagasem in rezervor a inceput sa schioapete sa nu mai bage bine benzina cand apasam pedala de acceleratie iar in tr a II a in plafona mersul motorului.Acum cu originalul ansamblu cu care a fost echipata masina in 2004 merge motorul super, nu mai am problema din tr a II si in pante cand bag piciorul in ea se simte ca fuge si nu se ingatuie si dupa pleaca si ea.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:33 |