Diferente intre anii de productie
![]() ![]() ![]() |
Diferente intre anii de productie
yonutzad |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 1 August 11 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001/Clima Gri Granit
- IS
|
|||
MyKe89 |
![]()
|
![]() Membru RFG Group: Members Posts: 3.063 Joined: 16 December 07 From: Bucuresti ![]() |
O tabla mai buna.
![]() |
--------------------
'23 Honda
CR-V
e:HEV '02 BMW Z3 1.9i
'91 MB W124 230E |
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(klaus @ 18 Aug 2005, 16:48) Vrei sa zici ca DSN-urile facute pana in iunie 2001 au doua plafoniere... Dupa aceea s-au mai eliminat niste chestii (s-a schimbat incuietoarea de nova cu cea de clio care are joc lateral, nu mai e lumina in portbagaj, nu mai e al doilea bec pe marche-arriere, nu mai sunt doua lampi de ceata pe spate in bara etc...). Nici indicatoare de semnalizare separate stanga-dreapta in bord nu au cele de de dupa iunie 2001 QUOTE(klaus @ 15 Apr 2010, 14:32) Au fost 4 instalatii electrice pe dsn... Unele aveau 2 plafoniere, lumina porbagaj, altele aveau doar o plafoniera, fara lumina portbagaj... Lumina in portbagaj se pune pe cele cu incuietoare veche (de nova, cu pini contactori). Pe incuietoarea noua (aia mica, de clio) nu exista intrerupator decat la clima, si ala era pentru alarma, nu pentru lumina din portbagaj. Care a fost modelul de DSN din 2003? |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
yonutzad |
![]()
|
Pai din cate stiu eu, Supernova s-a produs pana in 2003. Corectati-ma daca gresesc.
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001/Clima Gri Granit
- IS
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Au fost facute pana in 2003 inclusiv. Diferenta majora intre lotul din 2000-2001 (primul lot a fost produs in 2000), este tabla si platforma. Cele din 2003 au platforma de solenza, adica suportul din tabla de la bratele stergatoarelor, stalpii centrali, usile, toate acestea fiind de solenza.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
yonutzad |
![]()
|
Am mai citit undeva ca ultimele modele de SuperNova au la inchiderea haionului cui. Stiti daca tipul acela de incuietoare si poate pune si pe una din 2001 ca a mea?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001/Clima Gri Granit
- IS
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Eu am masina din 2001 si pot spune ca am cel mai prost cui din cate am vazut vreodata.Daca imi poate spune si mie careva ce cui as putea sa pun?Poate cel de solenza?
Attached thumbnail(s) DSC00085.JPG ( Size: 291.99k ) Number of downloads: 434 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ce ai tu este chiar sistemul de solenza. Doar ca nu ai cuiul acela care tine hayonul pe pozitie. Se poate adapta dar mai greu si nu cred ca gasesti de cumparat separat. Sistemul are doua piese. Cuiul de pe hayon si prinderea de jos care tine cuiul pe pozitie.
This post has been edited by Maskatu: 31 Jul 2013, 21:14 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
Foarte corect ceea ce s-a enumerat mai sus in ceea ce priveste diferentele pe ani de fabricatie. As mai adauga lipsa yalei de pe usa dreapta la cele mai noi.
Despre cuiul suplimentar de pe Solenza pot spune ca e o modificare utila, pentru cei care doresc sa o faca, si nu este chiar dificil de montat. Combinat cu reglajul mai strans al cuiului original in forma de U reduce 100% zgomotele hayonului. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
yonutzad |
![]()
|
Stie cineva cat ar costa sistemul si cat este de greu de montat?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001/Clima Gri Granit
- IS
|
|
BoR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.863 Joined: 20 October 08 From: Buzau ![]() |
2 poze cu sistemul montat de mine cu ceva ani in urma, pentru a-ti face o idee:IMG_0448.jpg ( Size: 598.03k )
Number of downloads: 473
dsn_014.jpg ( Size: 1.05mb ) Number of downloads: 450 Nu stiu daca se mai gaseste in magazine, mai degraba prin dezmembrari. |
--------------------
Dacia SuperNova/
Opel Astra Sports Tourer/
Lada 1200 Combi
|
|
yonutzad |
![]()
|
Si cu contactele pentru alarma si iluminarea numarului cum se face?
|
--------------------
Dacia
SupeRNova
2001/Clima Gri Granit
- IS
|
|
Maskatu |
![]()
|
La supernovele care au benit din fabrica cu sistemul de solenza, cablurile trec printr-un burduf in coltul stang de dus care face trecerea hayon-interiorul masinii.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
catalinski |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 622 Joined: 9 July 12 From: Turnu Magurele,Teleorman ![]() |
Deci mai imi trebuie partea din stanga.De ce zici ca se monteaza greu?As putea sa gasesc la dezmembrari.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 /clima
- numar fara sot
|
|
Maskatu |
![]()
|
Daca nu il pui cum trebuie, degeaba il pui sau fortezi balamalele si sistemul de prindere.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:46 |