Locurile de parcare, "Bizonii" si "regii" parcarilor
![]() ![]() ![]() |
Locurile de parcare, "Bizonii" si "regii" parcarilor
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Numai pentru cele homeless.
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
CGB |
![]()
|
![]() CGB Group: Members Posts: 2.455 Joined: 4 May 05 From: behind ![]() |
QUOTE(puiu82 @ 6 Dec 2010, 00:22) In seara asta....si nu e prima oara........mi-am gasit locul de parcare ocupat........dar sper sa fie ultima.......de cineva care gandeste exact ca dv........nu este loc platit "mi-am gasit locul de parcare" si "nu este loc platit", nu prea se pupa. cand zici "mi-am gasit" inseamna ca era al tau. iar mai incolo zici "nu este loc platit". ai act de propretate pe loc, atunci e al tau. n-ai....ciocu mic. io de obicei, in situatii d-astea sun la politie. sa vina aia sa-l intrebe pa agitat de unde e locu' lui si de ce si-a mai infipt si teu in pamant. oricum rumanu' are un simt al proprietatii foarte dezvoltat. daca trece de doo ori pe undeva deja considera ca locu' ala ii apartine. |
--------------------
Renault
Clio RS Line
2022 _______________
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Te referi la trecerile pe la curve?
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Acolo e suficient sa treci o data
![]() |
--------------------
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
Mda......tare as vrea sa vad locuri cumparate de la adp...ciocu mic....ca n-am mai multe perechi de oo......
Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Pai nu cumparate, ci platite, "inchiriate". Daca nu platesti nimic nu mi se pare normal sa fii nemultumit cand il gasesti ocupat. Cam asta e adevarul. Daca inainte erau masini mai putine, si se intelegeau vecinii, ca "asta e locul meu" si asa mai departe, acum sunt putine locuri unde se mai poate respecta luxul asta.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Acum incercați cu un logan. This post has been edited by 4x4: 6 Dec 2010, 22:37 |
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa-mi bag picioarele, daca o zgaria de peretii aia era la fel de meserias ca unu' care se dadea smecher la parcari.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:26 |