Logan 1.6, Dacia Logan 1.6 Ambition
![]() ![]() |
Logan 1.6, Dacia Logan 1.6 Ambition
matheo66c |
![]() ![]()
|
||
![]() Low rider Group: Members Posts: 397 Joined: 24 May 09 From: Pantelimon ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2007-Preferance Abs Plus
- IF 12 LOW
|
|||
Al3x_AOL |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 20 July 07 From: Mioveni ![]() |
Masina arata fix cum e in ultima poza cand am luato si nu am mai adaugat nimic. O sa ma apuc de dat jos ce nu e la locul lui din primavara ca pe frigul asta nu am nici un chef.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Părerea mea:
- renunțat la eleron; - renunțat la codița aia; - renunțat la geamurile ionizate (arată ca naiba ... parcă cu folie neagră era mult mai ok); - curățat vopseaua de pe oglizi (prea mult alb strică); - dacă o să-ți permiți financiar, clean look (asta include și eliminarea bandourilor laterale). This post has been edited by cosmin_2300: 5 Dec 2010, 17:28 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
N-are nimeni nimic cu loganul sau cu un membru nou. In caz ca ar conta asta... Adica faptul ca esti nou.
Numai ca tu ai venit c-o masina precum sorcova si asteptai laude. Daca nu ai fi facut-o tu in halul ala, n-ai fi pus poze cu ea pana n-ai fi adus-o la o stare de care sa nu-ti fie rusine. ![]() <span class='edit'>5 Dec 2010, 17:32:</span> QUOTE(Al3x_AOL @ 5 Dec 2010, 16:27) Sa imi prezint si eu Loganul: Model Ambition din 2006 aprox. 80.000 de km. imbunatatiri prea mari nu i-am adus, a avut mai multe seturi de jante pana am ajuns la cele albe. - bara de MCV pe fata - Bara spate de PH2 (deocamdata sta la uscat o montez dupa ce se duce zapada) - un mp3 LG - boxe fata JBL - boxe spate SonyXplod - eleron - resoftare - instalatie GPL Deocamdata nu imi mai vin alte modificari in minte. Urmeaza: - arcuri sport - amortizoare intarite si o sa vedem pe parcurs ce o sa ii mai fac P.S. ultima poza este cu starea actuala a masinii Astea nu sunt cuvintele tale? This post has been edited by Victoras2001: 5 Dec 2010, 17:33 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
daca ai de gand sa pui amortizoare,macar sa cumperi Bilstein.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
Al3x_AOL |
![]()
|
Părerea mea:
- renunțat la eleron; - renunțat la codița aia; - renunțat la geamurile ionizate (arată ca naiba ... parcă cu folie neagră era mult mai ok); - curățat vopseaua de pe oglizi (prea mult alb strică); - dacă o să-ți permiți financiar, clean look (asta include și eliminarea bandourilor laterale). Multumesc pentru sfaturi astea or sa fie urmatoarele modificari aduse de mine pentu ca nici mie nu imi place codita de rechin eleronul si scrisus "tunning' dupa porbagaj. Geamurile nu au avut niciodata folie...sunt ionizate din 2006 de cand e masina. Clean look o sa fie cu siguranta (dar asta in primavara sa mai dea caldura) si atunci o sa dispara eleronul , codita de rechin si scrisul "tunning" bandourile nu stiu daca o sa le elimin ce-l mai probabil o sa le vopsesc in culoarea masinii. ydaniel: amortizoare nu o sa cumpar, le reconditionez si le intaresc pe astea originale. This post has been edited by Al3x_AOL: 5 Dec 2010, 18:02 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Mai fa-ti si ceva la motor... un turbo, ceva, il duci macar la vreo 200 caluti...
Daca ai 16V, merge brici! |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Al3x_AOL |
![]()
|
Nu e 16V decat sigla din spate
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Merge si pe 8V...
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Al3x_AOL |
![]()
|
La motor nu cred ca o sa ii mai fac nimic, e suficient pentru mine.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
si eleronul ala iti tine spatele masinii in curbe?
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Alex ... a explicat deja ce-i cu eleronul ... mai citește
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Alex_MIU |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 24 Joined: 5 December 10 ![]() |
Nu am studii absolut deloc scriu si eu cum ma pricep.Totusi zic sa numai poluam topicu omului degeaba cu discutiile noastre
|
--------------------
Dacia Logan 1.4
Berlina
2004
- IL 13 MIU
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
QUOTE(Al3x_AOL @ 5 Dec 2010, 17:21) Un sfat practic este sa nu te mai dai rotund cu tigania aia! QUOTE(cosmin_2300 @ 5 Dec 2010, 22:50) Tine borcanele de zacusca pe raftul ala de camara. |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
salut
cred ca loganul prezentat pe reno.ro este ca gina pistol la ora de religie ![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Si pe daciaclub tot un kkt se vede.
|
--------------------
0.00
%
|
|
alin007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.710 Joined: 20 October 08 From: MIOVENI AG ![]() |
atunci desfintati forumul
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
11
85 TXE
- AG 04 TKK Pasionat de fiarele vechi care merg mai spectaculos decat plasticele de ultima generatie!
|
|
Richelieu |
![]()
|
Ti se pare tie ca sunt criticate toate loganurile? Eu vad ca sunt aratate cu degetul doar tiganiile.
|
--------------------
0.00
%
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
poza aia pe serpentine e facuta la Craiova cumva ?
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
N-am calendar ortodox la indemina, preasfinte, asa, din amintiri, as zice ca sintem in post. Nu e voie carne.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
Richelieu |
![]()
|
de sters...
|
--------------------
0.00
%
|
|
al!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 30 November 08 ![]() |
Cu ce a deranjat de ii stergeti topicu?
This post has been edited by al!n: 6 Dec 2010, 23:18 |
--------------------
Dacia
Logan -
1.4MPI
- AG 16 Y M A
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Cred că s-a referit la post, nu la topic ...
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
al!n |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 83 Joined: 30 November 08 ![]() |
A...e bine atunci
|
--------------------
Dacia
Logan -
1.4MPI
- AG 16 Y M A
|
|
Richelieu |
![]()
|
|
--------------------
0.00
%
|
|
Al3x_AOL |
![]()
|
Cateva filmari cu "bricheta" in actiune.
http://www.youtube.com/user/Al3xMioveni?feature=mhum This post has been edited by Al3x_AOL: 12 Dec 2010, 23:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 Ambition
- AG 20 MCA
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 5 Dec 2010, 17:29) Numai ca tu ai venit c-o masina precum sorcova si asteptai laude. Daca nu ai fi facut-o tu in halul ala, n-ai fi pus poze cu ea pana n-ai fi adus-o la o stare de care sa nu-ti fie rusine. ![]() Hai mai ca nu-i chiar sorcova masina! Mai e pana la nivelul asta: ![]() Attached thumbnail(s) logan_mcv.jpg ( Size: 121.23k ) Number of downloads: 208 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 31st May 2025 - 03:46 |