Oglinzi incalzite, degrivare oglinzi DSN
![]() ![]() ![]() |
Oglinzi incalzite, degrivare oglinzi DSN
adi_timisoara |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
|
||
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|||
AndreiSN |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 799 Joined: 20 December 10 From: Bucuresti ![]() |
S-a mai discutat si rasdiscutat. Trebuiesc niste saibe mai groase pe post de distantieri , in mare se potrivesc.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001 Confort
|
|
adi_timisoara |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 207 Joined: 31 August 11 From: TIMISOARA ![]() |
multumesc pt. raspuns
![]() |
--------------------
dacia
super nova
2002-campus
- TM-54-NMG
|
|
ady23 |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 586 Joined: 29 December 10 From: Tara Minunilor ![]() |
la una i;am pus eu acel triughi ianys_andrey,insa as vrea sa stiu daca si'a pus cineva oglinzi din astea,sa imi arate o poza..mersi si o zi placuta
|
--------------------
dacia
supernova
2001
- ....
|
|
powertodacia |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 853 Joined: 19 March 08 From: Bucuresti ![]() |
re intreb...e cineva care monteaza oglinzile de SLZ pe Dsn cu tot cu modificari prin Bucuresti?
|
--------------------
supernova
Clima
2003 Dacia super..super...super BOOM!
Improvizatii: GPL/AC Rezultat: Nesatisfacator=> Pisicuta 316 |
|
bubuxxxxl |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 July 10 From: Braila ![]() |
Va salut!Am si eu o intrebare as vrea sa montez pe dsn oglinzi de bmw e30!Daca e cineva care a montat asa ceva si poate sa-mi dea cateva sfaturi!
![]() Attached thumbnail(s) bmw_e30_oglinzi_6128deb63aa02e043_594_0_1_95_1.jpg ( Size: 66.58k ) Number of downloads: 537 |
--------------------
super nova
super nova
2003 Confort
- BR 04 CIZ
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
Leaga-le bine, pune sigurante si ai grija sa nu faca scurt...
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
bubuxxxxl |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 24 July 10 From: Braila ![]() |
Stii cumva au vreo problema mai deosebita(ca sa faca scurt)
![]() This post has been edited by bubuxxxxl: 6 Dec 2011, 22:44 |
--------------------
super nova
super nova
2003 Confort
- BR 04 CIZ
|
|
Relu_GTT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.502 Joined: 11 May 08 From: BRASOV ![]() |
Vezi ca oglinzile de e30 nu au incalzire, eu am oglinzi de e30 cu sticle de e34 fiind sticle cu incalzire pe ele
Ca sa le montezi pt SN intai trebuie taiat si rotunjit coltul ala lung care vine pe usa, le vopsesti, mai dai o gaura in plus pt prindere, modifici capacele alea in forma de triunghi care vin pe interior ca sa nu ramana gaura si multe fire de tras si legat prin masina E cam mult de munca This post has been edited by Relu_GTT: 7 Dec 2011, 00:06 |
--------------------
Dacia
SuperNova
2002 Confort
- BV 27 GTT BMW e46 FL 2.0i
|
|
bubuxxxxl |
![]()
|
De partea electrica numi fac griji ca am pe cineva care este electrician auto (care mia montat si deschiderea la portbagaj si geamurile!Stiu ca nu sunt incalzite sunt doar electrice si heliomate!ai cumva idee pot sa iau joystick de logan?
This post has been edited by bubuxxxxl: 7 Dec 2011, 01:03 |
--------------------
super nova
super nova
2003 Confort
- BR 04 CIZ
|
|
bubuxxxxl |
![]()
|
Dintre cei care au montat oglinzile de e30 are cineva joystick de logan?Sau trebue neaparat cel original!
|
--------------------
super nova
super nova
2003 Confort
- BR 04 CIZ
|
|
bubuxxxxl |
![]()
|
Nu stie nimeni daca se potriveste si cel de logan?
![]() |
--------------------
super nova
super nova
2003 Confort
- BR 04 CIZ
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
ce de logan ? de slz da iar la cele de logan trebuie sa ai triunghiul oglinzilor de la slza.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
bubuxxxxl |
![]()
|
joystick-ul de logan daca merge adaptat pe oglinzile de e30? oglinzile le-am montat
|
--------------------
super nova
super nova
2003 Confort
- BR 04 CIZ
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:07 |