SAAB 900, Dark Angel
![]() ![]() |
SAAB 900, Dark Angel
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
speedman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.495 Joined: 21 April 07 ![]() |
As incerca si un polish, dar nu stiu. Daca iese aiurea si pe deasupra cred ca ar fi undeva la jumatate din pretul colantarii.
Eu am vazut colantat Megane ul RS al lui Sabin si arata foarte bine. Stiti cum e fiecare cu gusturile lui. O sa caut o fotografie cu un 900 colantat sa mi spuneti ce parere aveti. Da, cred ca un test de compresie ar fi mai indicat, dar la cum se misca masina nu cred sa aiba probleme. This post has been edited by speedman: 7 Dec 2010, 21:28 Attached thumbnail(s) 900_coupe_1.JPG ( Size: 57.24k ) Number of downloads: 1461 saab_2.JPG ( Size: 47.5k ) Number of downloads: 1526 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
hellcat |
![]()
|
![]() FrontYard Motorsport Group: Moderatori Posts: 5.628 Joined: 25 April 04 From: Dieppe ![]() |
Vorbeam despre puterea motorului argon. Sistemul de injectie, turbina, etc. se verifica separat prin metodele specifice.
|
--------------------
Renault Clio
bicorp 1.4 16v
2002 expression Commencal Premier HD1
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
De acord, un teste de compresie ar fi si foarte accesibil de realizat si spune multe mai ales despre starea segmentilor. Un test pe dyno costa exagerat de mult. Ala mai poate astepta.
E cineva care face polish aici pe forum, "la domiciliu" si ieftin. Cauta pe la anunturi ca vei gasi. Incerci decat un panou, vezi cum iese si daca merita sa continui. Parerea mea. Masina aia esti sigur ca e colantata si nu e vopsia negru mat? Mie sincer nu prea-mi place ideea, isi facuse o cunostinta un "ursulet" negru mat, dar il daduse peste mult antifon. Iesise neagra, mata si foarte "abraziva". Daca dadeai cu buretele s-o speli, il facea varza ca pe razatoare. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
mihai leu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 526 Joined: 17 March 06 ![]() |
oricum eu visez la un Ssaaab din asta intr-o stare decenta de mult, dar na am clio, felicitari pentru masina poate o piu pe roti si daca gasesti piesele o faci, cu CV la saab cam aste boala dar o faci
|
--------------------
Dacia 1999
1310
- B 19 EIF mai este timp pana la fericire
|
|
speedman |
![]()
|
![]() Mersi, Mihai. Adevarul este ca acum poti gasi o masina care sa ti placa la un super pret, chiar daca mai trebuiesc bagati banuti in ea. Dar in timp va iesi ceva frumos. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
Masina este la doctor.
![]() Astept telefon sa ma duc sa o iau acasa. Intre timp m am interesat de un polish pentru toata masina. 180 de lei cu tot cu faruri, acceptabil spun eu. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Problemele vechi, sau a mai patit ceva intre timp? SI ti-ai luat masina de genul asta sa o duci la mecanici, nu sa o faci tu? unde mai e placerea atunci?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
speedman |
![]()
|
Probleme vechi (imi schimba planetara stanga, se uita la cutie - am inteles ca se poate regla ceva pt ca nu intra in marsarier si la frane).
Nu o fac eu pentru ca nu ma prea pricep la mesterit, iar placerea mea este sa o conduc. ![]() |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
QUOTE Problemele vechi, sau a mai patit ceva intre timp? SI ti-ai luat masina de genul asta sa o duci la mecanici, nu sa o faci tu? unde mai e placerea atunci? Chiar asa! Dar... poate ca n-are timp speedman. Eu zic sa-i mai dam o sansa... ![]() ![]() <span class='edit'>12 Dec 2010, 21:28:</span> QUOTE(speedman @ 12 Dec 2010, 21:25) Probleme vechi (imi schimba planetara stanga, se uita la cutie - am inteles ca se poate regla ceva pt ca nu intra in marsarier si la frane). Nu o fac eu pentru ca nu ma prea pricep la mesterit, iar placerea mea este sa o conduc. ![]() Aaaaa... NU e de iertat baiatu' asta! ![]() De ce nu ti-ai luat un mertzan S sau ceva granturismo daca vrei doar sa te plimbi? ![]() culbutorii, avansul la aprindere, chestii d-astea... Da' tu o duci la mecanic, s-o zgândăre ăla... Apăăăi... asta nu-i treaba de pus pe forum... This post has been edited by dacia_amg: 12 Dec 2010, 21:32 |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
speedman |
![]()
|
Este o masina pe care mi am dorit o mai demult. <span class='edit'>12 Dec 2010, 21:38:</span>
[attachmentid=1627680086] Cine conduce sau a condus un Saab stie la ce ma refer. Este o masina foarte nervoasa, stabila, ce sa mai exact ce imi doream. Uitati de la ce mi se trage This post has been edited by speedman: 12 Dec 2010, 21:40 Attached thumbnail(s) Imag140.jpg ( Size: 400.06k ) Number of downloads: 1406 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
Ce sa mai zic? Faina masina... s-o conduci fericit! Pacat ca nu stii sa-ti
murdaresti manutele la ea... Am fi avut ceva interesant de vazut (stiut)... |
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
speedman |
![]()
|
Multumesc.
![]() La Dacia tatalui meu ma bagam, dar la astea mai greu. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
Defectiunea de la cutia de viteze nu s a putut remedia, astfel incat am comandat una (second), iar maine trebuie sa ajunga. De asemenea ii voi schimba si placutele de frana pe fata. Saptamana viitoare sigur va fi gata si o voi programa la R.A.R. pentru identificare.
Intre timp am gasit o masina identica la 1500 ron neinscrisa, functionala dar cu bataie la motor. Ma batea gandul sa o iau, dar cum nu prea mai dispun de lichiditati nu cred ca ma complic. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]() ![]()
|
24.12.2010.jpg ( Size: 1.85mb )
Number of downloads: 1273
Aseara am reusit sa o iau de la reparat. Masina merge foarte bine, nu mai bate planetara, intra si in marsarier, iar la gropi si denivelari se comporta super bine. O fotografie cu cele 2. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
sobolan |
![]()
|
![]() membru paros... Group: Members Posts: 8.242 Joined: 10 March 06 From: GL ![]() |
super masina....
![]() eu mi-as fi dorit un saab 90 coupe... |
--------------------
Logan-1.5dci-2017--
Golf mk5 - syncro - 2007--
Golf mk3-2.0 GTI-1993 colectionar de fiare vechi...
|
|
adi_saba |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 12 April 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
Felicitari pentru achizitia facuta! e o masina deosebita. Te-ai gandit la ceva modificari pe viitor?
(Maptun, BSR, Nordic) ![]() Ai cumparat-o cumva de pe forumul saab? |
--------------------
Saab
9-3 ss
2004/ vector/ 2.0t Nordic 235hp
|
|
speedman |
![]()
|
900_1.jpg ( Size: 278.1k )
Number of downloads: 1086
900_2.jpg ( Size: 234.54k ) Number of downloads: 420 900_3.jpg ( Size: 236.24k ) Number of downloads: 362 900_4.jpg ( Size: 252.91k ) Number of downloads: 371 Multumesc, baieti! Craciun fericit tuturor. Ady @ M am gandit si la modificari, dar pe viitor. Mai intai trebuie sa o aranjez putin (exterior). Da, masina am luat o de pe forum ul Saab. ![]() Cateva fotografii de astazi - 26.12. This post has been edited by speedman: 26 Dec 2010, 11:24 |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
Masina functioneaza foarte bine si este super nervoasa. Ar fi fost util un tcs (pentru ca la acceleratii puternice are tendinta sa piarda aderenta) dar merge si asa. Climatronicul isi face foarte bine treaba si dezabureste geamurile imediat. De caldura nu mai vorbesc.
Ce nu imi place, dar se va remedia este faptul ca franele nu tin mereu la fel, existand posibilitatea sa fie ceva din pompa centrala. Mai intai voi incerca o aerisire a acestora, iar apoi daca nu se va remedia situatia voi comanda chitul de reparatie al pompei de frana (25 de lei la autokarma). |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
La Multi Ani!
Un an nou mai bun decat precedentul si tot ce va doriti sa se implineasca! |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
02.01.2011_001.jpg ( Size: 1.85mb )
Number of downloads: 587
02.01.2011_005.jpg ( Size: 1.8mb ) Number of downloads: 634 Doua fotografii cu interiorul |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Nu știam că are contactul între scaune ... interesant!
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
speedman |
![]()
|
Da, este specific marcii Saab pozitionarea contactului intre scaune. Iar cheia indiferent ca masina are cv manuala sau automata se scoate din contact doar in pozitia R, respectiv P.
P.S. A mea este in treapta I pentru ca are o problema cu contactul (dar il voi schimba). |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Pfoai de mine, am urmarit topicul de cand ai deschis. Sunt si eu un fan inrait Saab, iar masinuta asta e de-a dreptul extraordinara. Totusi, parca nu e a ta daca nu te murdaresti s-o repari...
Oricum, felicitari si multa putere, sa o aduci la linia de plutire, ca e o frumusete |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
madkat |
![]()
|
![]() ™™™™™™™™™ Group: Members Posts: 2.351 Joined: 3 May 05 From: Bucuresti ![]() |
misto masinuta, iar motorul, daca e in mintile lui, este de-a dreptul extraordinar!
ce ii lipseste la volan? schimba mizeria aia de radio ford! in rest - multa bafta! ![]() |
--------------------
Alfa Romeo & VW
156 2.5 V6 & Bora TDI
1999 & 2001 Hoping for the best, and expecting the worst
|
|
om_bland |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 671 Joined: 15 December 09 ![]() |
Poti sa pui poze cu partea din spate a interiorului masinii / compartiment motor/ portbagaj (spatiu ) ?
|
--------------------
dacia
Berlina
1984 dacia berlina RESPECTA DREPTUL la opinie indiferent daca esti de acord sau nu , cu parerea celui de langa tine!
|
|
speedman |
![]()
|
![]() La volan lipsesc, nu stiu cum sa le spun, niste chestii de la care in mod normal claxonezi (sunt de plastic si au trompeta desenata pe ele). De fapt am doar una, iar proprietarul imi spunea ca - s au jucat copii cu ele si le au dezlipit. In viitor imi voi lua un volan daca il gasesc la un pret ok. Fotografii in portbagaj as fi facut dar nu tin amortizoarele, astfel incat ar trebui sa l tinut cu o mana si cu cealalta sa fac fotografii. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
adi_saba |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 203 Joined: 12 April 08 From: Sighetu Marmatiei ![]() |
vezi ca ti-am lasat pe privat un numar de telefon al unui baiat din Suceava care dezmembreaza Saab-uri.
![]() |
--------------------
Saab
9-3 ss
2004/ vector/ 2.0t Nordic 235hp
|
|
speedman |
![]()
|
Multumesc, Ady am vazut.
Astazi am cumparat contactul, 2 amortizoare pentru capota fata, pompa centrala (ca sa nu ma mai complic cu schimbatul garniturilor), embleme hayon cu Saab, 900 si SE precum si semnalizatorul fata de pe partea stanga, in total 250 de lei. Urmeaza casetofonul si un SID ul care are 2 butoane in plus comparativ cu al meu. |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
speedman |
![]()
|
Imag254.jpg ( Size: 358.91k )
Number of downloads: 423
Imag255.jpg ( Size: 394.11k ) Number of downloads: 309 Imag256.jpg ( Size: 403.98k ) Number of downloads: 320 Fotografii noi, la Rar - pentru identificare |
--------------------
Smart
eq forfour
2019
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:32 |