Mobila din ziua de azi, materiale de proasta caltate
![]() ![]() ![]() |
Mobila din ziua de azi, materiale de proasta caltate
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
are pielea (blana) scurta???
This post has been edited by tribunul: 6 Dec 2010, 15:22 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Lasati, mai, omul! Ungurii-s mai focosi, n-au ei rabdare sa ajunga la coltul canapelei, se trintesc direct pe pres.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
are pielea foarte întinsa si îi plesneste la coor.
This post has been edited by Markos: 6 Dec 2010, 15:25 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Daca te incalzeste cu ceva, am vazut la un Megane sedan cu interior in piele bej la care s-a facut pielea pe laterale la sezut exact la fel ca si canapeaua ta. Asta ca sa dormi linistit ca a crapat capra vecinului.
Ce-mi placeau mie canapelele astea pe care in maxim 1 an le umpleai de negrese, coltare din fier, carpeai pe toate partile, se strica mecanismul de rabatare dupa 2-3 intrebuintari, iti intra vreun fier un k*r cand voiai sa dormi pe ea desfacuta, etc. Si sa stii ca e mai bine sa fii ungur.... ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 6 Dec 2010, 15:32 |
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Adica s-o troznesti unde-o prinzi, da-o incolo de canapea !
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
plus ca in megane pariu ca a fost mult mai incomod decat pe canapeaua ta.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
|
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
oricum, nu mai sunt canapelele de alta data.
pe vremea bunicilor si strabunicilor, erau mult mai bune. aveau si cate 10 copii. imi place ca si gogu se zbate sa-l ajute pe initiator: http://clip2net.com/s/EBN8 |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 6 Dec 2010, 15:31) Daca te incalzeste cu ceva, am vazut la un Megane sedan cu interior in piele bej la care s-a facut pielea pe laterale la sezut exact la fel ca si canapeaua ta. Da' nu vrei sa-ti arat la un Grand Cherokee de 40 de mii de euro aceeasi belea? Are vreo 3 ani masina si 100 de mii de km., da' totusi.QUOTE QUOTE(DannyY @ 6 Dec 2010, 15:42) No matter the color outside, they're all pink inside! Believe me, been there, done that! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(Marty @ 6 Dec 2010, 17:32) ... No matter the color outside, they're all pink inside! Believe me, been there, done that! ![]() ... Ai mai zis asta o data! ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ho ca nu ma refeream la grapefruit!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Marty |
![]()
|
Nu vezi ma ca-i SH? A scris unu' cu pixu' pe ea.
This post has been edited by Marty: 6 Dec 2010, 16:40 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(Markos @ 6 Dec 2010, 14:15) Daca vrei o canapea decenta, trebuie ceva mai multi banuti. Si ia din stofa, nu mai lua din coperti de caiet, vorba lui Marty. Daca vrei sa o schimbi mai des, ca te plictisesti repede de model, ia ceva ieftin. Tot vad prin oras o reclama cu o canapea-coltar la 6 milioane parca. La Dedeman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Grecule, de cand dai tu sfaturi utile pe un forum? ![]() N-am vazut in viata mea asa ceva. ![]() Te-ai tampit complet. ![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Sa-l vezi pe topicurile cu tiuning ce sfaturi competente da...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Markos |
![]()
|
am si zile mai ciudate
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Adică ...pe sec?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
nici canapeaua nu te mai suporta... uooff...
ON: mergi la tapiter... ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
acum am venit de la un atelier si mi-a spus ca o poate repara .28 lei mp de stofa si 4 mil manopera.Am rezolvat problema.
multumesc. |
--------------------
ex : dacia
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
Marty |
![]()
|
Pai atunci multi mp fara probleme! Se poate-nchide?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kxz |
![]()
|
iaca fleosc.
ai stricat tot hazul. |
--------------------
Dacia 1410
/
|
pician90 |
![]()
|
![]() fost Membru posesor de JumpJet. Group: Members Posts: 667 Joined: 24 May 09 From: Din centrul Ardealului ![]() |
eh ..cum crede moderatrul.. eu insa am rezolvat problema.
This post has been edited by pician90: 6 Dec 2010, 17:42 |
--------------------
super nova
2002 am avut o revelatie...sa nu ai incredere in femei si in franele de dacie ........
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ungur clar!
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
pician90 |
![]()
|
|
--------------------
super nova
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Lasa-l asa, mai Czipry, ca peste 14 luni il redeschizi oricum
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
pician90 |
![]()
|
ok
![]() salutare |
--------------------
super nova
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 18:24 |