Reziliere contract Orange, + pastrare numar
![]() ![]() ![]() |
Reziliere contract Orange, + pastrare numar
BZN |
![]()
|
||
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Si eu sunt multumit de ei de 8 ani de cand le sunt client, bine, de vreo 2 ani n-am mai avut nici o factura sub 120 de lei.
Toate solicitarile pe care le-am avut au fost rezolvate in maniera descrisa de Andy, fara injuraturi, OPC, etc. Nu stiu cum se face, dar eu am reziliat luna trecuta si internet, si cablu si telefonie RDS, suspendare la intretinere, etc, intrucat m-am mutat, si n-am avut nevoie de nici un OPC, totul a mers snur, nu a incercat nimeni sa-mi bage nimic pe gat, bine, le-am si zis ca ma mut in alta parte cu chirie ca sa nu am discutii si sanatate. La fel am procedat acum vreo cativa ani cand am reziliat prin telefon romtelecomul bunicului meu decedat, m-am dat drept el, am zis ca ma mut cu chirie in alta parte (n-am zis ca la cimitir), si intr-o luna postul telefonic a fost desfiintat. Nu m-am complicat cu certificat de deces, alea-alea, ca trebuiau si acte de mostenire si hartogaraia lui Berila. Dar, repet, pe unde am avut de facut dintr-astea, n-am avut nici o problema. Sau poate imi place mie sa fiu calm la chestii dintr-astea si sa negociez la fel de calm cu cel din fata mea, stiind ca omul respectiv e satul de oameni care urla la el? |
--------------------
.
.
.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai rezolva-i si pe baietii astia care au deschis topicul.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Mai, nu stiu, nu sunt calificat pentru asa ceva, dar cred ca stiu cine poate:
http://www.nirvanamasaj.ro/ |
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 21:19 |