Split din alt topic, -Tolstoievski-
![]() ![]() ![]() |
Split din alt topic, -Tolstoievski-
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
QUOTE(FLP @ 7 Dec 2010, 13:09) ... Ma duc sa ma plimb putin au mai turnat astia vreo 50 de km de autostrada, au terminat niste pasaje prin Bucuresti, programul prima casa DUDUIE(este ceva f bun ptr tinerii casatoriti care nu asteapta mila), autostrada pana la CTA cica o termina si pe aia, etc.... Nu vă speriați, omul e convins de ceea ce scrie. ![]() |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Chiar asa! Piei, rodipet!
7 Dec 2010, 13:47: Uff, taica corbex si-a editat postul si am ramas fara adrisant in urarea de pieire. ![]() This post has been edited by Richelieu: 7 Dec 2010, 13:47 |
--------------------
0.00
%
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Rodi, ne mai dai si tu niste reporturi?
![]() |
--------------------
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Da' mai multe, cit mai multe. Te rugam frumos!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Richelieu |
![]()
|
Mister elucidat: rodipet e clona lui Teacher's. Doar ala era campion la reporturi.
|
--------------------
0.00
%
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Marty @ 7 Dec 2010, 12:07) Eu spun ca sondajul ar fi impartit dupa cum urmeaza: - 5% - Nu stiu d-astea; - 30% - Au auzit, ba chiar au si citit cite ceva scris de el si le place; - 10% - Au auzit, ba chiar au si citit cite ceva scris de el, dar nu le place; - 50% - S-ar pisa pe ei de ris; - 5% -... mai bine lasa Stiu ca e cam tarziu, dar inghesuie pe acolo si un 1% care "vreau sa-mi fac o prietena da nu gasesc". This post has been edited by bmwh548: 7 Dec 2010, 14:50 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kxz |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Auch...
Oare Laur o fi tinut minte pana la biblioteca? Sau s-a dus de doua ori? |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 7 Dec 2010, 09:46) Laurentiu, durerea mare (in opinia mea) nu e ca ai cautat "Tolsto...(stai sa ma uit)...ievski razboi si crima" pe google. Mai ciudat si inexplicabil e ca ti-a fost ce? Lene? Nestiinta? ...sa dai click pe patratelul rosu sa vezi de unde venise citatul initial. Io-n schimb n-am inteles-o p-aia cu Miorita si aiphaunu' ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Ai ghicit: lene.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Sa mori tu
![]() Cu foarfeca? dragose-lu? Link!!! ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
Asta dupa ce s-a dus si i-a martelat p-aia 3 de deasupra, ca ascultau muzica prea tare.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Au reusit cercetatorii britanici sa transfere si neuronii la clone?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Muttley |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 7 Dec 2010, 15:33) QUOTE(dragoselu @ 9 Feb 2010, 16:09) Uite si eu am avut dificultati cu niste baieti, vorba ta, debili, care tot timpul puneau muzica tare la telefon cand ieseau pe usa si deranjau somnul la copilas... Am chemat politia comunitara, le-au dat avertisment, iar puneau muzica... I-am chemat din nou pe comunitari si le-am pus amenda cate 200 lei la fiecare... Nimic, la fel de debili... M-am dus la ei in apartament si i-am chemat calm pana la usa, a venit doar unul si l-am luat de guler, plesnindu-i o pereche de palme, si acum il tin minte cat de galben s-a facut la fata... I-am spus ca daca nu se ocupa nimeni de el, ma ocup eu PERSONAL... De atunci nu am mai auzit muzica... Da' cu foarfeca nu ![]() Edit: la naiba, citatu' de mai sus e chiar ontopic ![]() This post has been edited by Muttley: 7 Dec 2010, 16:07 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Mai era unii care asculta in clasa, sau prin curtea scolii, sau la cules, oricum, a fost mai multe cazuri in care Dragoselu si-a implementat procedeele pedagogice omologate.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 7 Dec 2010, 15:49) Stiu ca e cam tarziu, dar inghesuie pe acolo si un 1% care "vreau sa-mi fac o prietena da nu gasesc". QUOTE(kum @ 7 Dec 2010, 16:10) Ahem! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(Muttley @ 7 Dec 2010, 16:05) Din pacate nici eu nu-l gasesc acum, da' poti citi de aici in jos. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
kum: eu astept potricalele in fata la Carrefour si tie iti arde de poze din astea? Ai ceva de marturisit? Stiu ca ai stat la greci o perioada, dar speram ca nu te-ai ales cu hemoroizi...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(kum @ 7 Dec 2010, 17:07) Banuiesc ca nu impartiti calculatorul cu nevestele, nu? ![]() This post has been edited by Laurentziu83: 7 Dec 2010, 17:23 |
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
Mai ho cu Pilif, c-ati ajuns mai rau ca el.
Era cat de cat "ontopic" la inceput p-aici. Da' ce mai conteaza, continuati ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Pai vad ca vorbiti de gagici, prietene, alea-alea...
|
--------------------
.
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 19:38 |