Split din alt topic, -Tolstoievski-
![]() ![]() ![]() |
Split din alt topic, -Tolstoievski-
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
Ma, da ai succes cand eti doctoringinerdilomat ca ala....
This post has been edited by kxz: 7 Dec 2010, 17:49 Attached thumbnail(s) ScreenHunter_01_Dec._07_17.44.jpg ( Size: 45.54k ) Number of downloads: 288 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(kxz @ 7 Dec 2010, 17:47) ... si, mai ales, daca ajuti fete aflate-n nevoie finaciara. ![]() Ete hal de poza de la una din prietenele domnului inginer constructor de suprafata... Attached thumbnail(s) 65761_146130962103864_100001208825154_282578_1365589_n.jpg ( Size: 92.28k ) Number of downloads: 276 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Omnia mea mecum porto = tot ceea ce am duc cu mine; versiunea latina a raspunsului pe care l-ar fi dat filosoful Bias concetatenilor sai mirati ca paraseste cetatea, asediata de persi, fara sa-si ia nimic cu el. Spiritul constituie unica bogatie a inteleptului, un bun care-l insoteste peste tot.
Omnia mea mecum porto e o expresie latineasca a lui Cicero. Elena Udrea poarta acest slogan pe blog cu simplitatea si eleganta cu care se poarta pe sine. Sunt convins ca si l-a ales chiar ea, pentru ca o reprezinta ca simbol al inteligentei si determinarii care o caracterizeaza! Cu toate astea as completa citatul latinesc cu o precizare; Elena Udrea nu poate duce cu ea absolut tot ce are, pentru ca are sufletul meu si asta atarna greu in bagajul ei. Are intreaga mea lume, inceputul si sfarsitul universului meu. Draga mea, duci o lume intreaga cu tine. Duci cu tine tot ce am eu. ![]() ![]() ![]() pentru amatori http://obsesie.ro/tag/dicton-latin/ |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ti-a cam cazut cu tronc. Nici nu era greu, optiuni pline, are fata de unguroaica..
This post has been edited by corbex: 7 Dec 2010, 19:05 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Moshule parerea mea despre "doamna" se rezuma la S-a suit scroafa-n copac si Din cocos nu faci gaina nici din udrea gospodina
Si me rog frumos sa-mi iegzplici aia cu fatza de hungaria. Io stiu ca la acele triburi sunt doua aspecte dominante; unii cu trasaturi asiatice si altii mai blonzi. Acu pentru matale trait printre sudistele mici slabe negre si paroase orice blonda e ceva lifta straina.Noroc ca v-au napadit moldovencele ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by corbex: 7 Dec 2010, 19:26 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
elena-udrea.jpg Parca aici e moldoveanca....
elena-udrea-din-spate.jpg Dar aici parca e unguroaica... |
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
bion |
![]()
|
Io stiam ca Buzau( ca dansa neaga Pleshtesticulul) e in Muntenia da` daca zici matale ca e in Moldova asa sa fie
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
corbex |
![]()
|
Nu aia, bre ! Unguroaica mea. D-aia stiu ce fete au.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Hai ca e tiganca, sa fie toata lumea multumita.
|
--------------------
0.00
%
|
|
bion |
![]()
|
Bre felesegu` meu n-are mecla de bozgor. Avea insa niste dovezi ascunse
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
kxz |
![]()
|
off-topic: CELE MAI FASCINANTE GAURI DE PE PAMANT
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
Richelieu |
![]()
|
bioane, dar unguroaica lui argon ce a patit de l-a alungat din casa?
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
bion |
![]()
|
Nepoate ia du-te la fumei si-ai sa afli acolo cele mai FASCINANTE GAURI DE PE PAMANT
Recomand This post has been edited by bion: 7 Dec 2010, 19:47 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
|
--------------------
*
*
*
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sa dau o bere moderatorului care a curatat topicul.
![]() Eu am zis mai mult la misto "report", de apasat nu am apasat. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
ma nici eu nu stiu termenu de tlstoyevschi... parca a zis mutu odata ca el citeste razboi si pace... da faza cu stan si bran nu o stiu... intru si eu la ingnoranti?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
Aici e eroarea! Mutu citea "Razboi si crima", Surdu, de la stiaoa, citea "Pedeapsa si pace".
Asa a aparut Tolstoievski. Lumea care nu se da rotunda recunoaste cinstit ca citeste carti mai usoare, cum e "Toate textilele sus!", scrisa, de fiecare data, de alta autoare. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Eu stiam ca se numeste "Jos textila", oi fi citit eu editia cartonata.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(bion @ 7 Dec 2010, 18:55) Omnia mea mecum porto = tot ceea ce am duc cu mine Elena Udrea poarta acest slogan pe blog cu simplitatea si eleganta cu care se poarta pe sine. Se refera la garderoba si acareturi, nicio legatura cu Cicero ala. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Aia-i editia de buzunar, nu te invata sa citesti pe fuga, nu-i sanatos!
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 23:52 |