ploua in opel, de vreo 2 saptamani
![]() ![]() ![]() |
ploua in opel, de vreo 2 saptamani
axabrt |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.067 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|||
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Nasol. Eu as incerca sa adaptez, sa caut o varianta inlocuitoare... 470 ron, asa calitate???
![]() Convinge-te ca asta e cauza, mie nu prea imi vine sa cred. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.067 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
De fapt cauza e ca ploua afara. Cand o incepe sa ninga nu mai intra apa. De aia ma gandesc , poate mai stau pana la primavara
vroiam sa intreb...daca imi intra apa din exterior in interior, apa se scurge in praguri si apoi iese afara prin gaurile de scurgere din praguri ? Sau intra in masina si sta sub mocheta ? Nu ma pricep. Acu cand deschid usa e o balta mare de apa pe cheder si pe prag... This post has been edited by axabrt: 4 Dec 2010, 19:15 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu cred ca este atat de scump un amarat de cheder, mai ales la Opel.
Spune-mi exact ce model e, din ce an, ce motorizare, VIN-ul pe PM ar fi si mai bun, si-ti spun luni ce chedere se mai gasesc, pentru ca mai mult ca sigur sunt si altele decat OEM. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
MAsina aia e gandita cu curu, la Logan am ferfenita chederul din partea de jos, tot copt si rupt, fiecare a mai rupt din el sa nu atarne, si nu intra picatura de apa cand ploua, apa se scurge afara.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asa si la mine la tractor, ala de jos e destul de bine turtit, dar n-am vazut sa-mi intre apa pana acum pe acolo.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
In toate masinile ploua....daca au probleme. Si la opelul meu chedderul si-a modificat forma si totusi nu ploua. Poate chedderul s-a rupt cand ai tras de usi, cand a fost inghet.
|
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Pune si o poza daca poti.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Data viitoare sa-ti cumperi un Ford.
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
danutsb |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 15 September 07 ![]() |
Fi sigur ca e chederul sa nu dai bani degeaba, si la Opel-ul meu am crezut initial ca pe la usa intra apa, cand colo intra pe la bucsa aia de cauciuc de la cablul ce deschide capota.
|
--------------------
Wir
leben
Autos
|
|
bolidu |
![]()
|
![]() Pai daca n-am ?! Group: Members Posts: 2.068 Joined: 1 July 06 From: Medgidalas ![]() |
Ca tot veni vorba ca ploua prin opel-uri, si mie imi ploua in opel
![]() |
--------------------
Solenza Confort
2005
Opel Astra Coupe
- CT-XX-CMF Daca te lasi de fumat, de baut si de femei, nu traiesti mai mult, doar ti se pare ca timpul trece prea incet.
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Depinde de cheder. La Tico se poate "umfla" cu ajutorul unui cordon de cauciuc, bagat in interiorul lui.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 08:28 |