Spalatorie auto
![]() ![]() ![]() |
Spalatorie auto
Bobo |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 756 Joined: 24 October 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
Bob |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 168 Joined: 1 June 03 From: Timisoara ![]() |
Korekt. E pe dreapta. Acu tin minte.
|
--------------------
Renault
Megane
2008 Privilege 1.5 dCi 105 Cp
|
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Recomandati-mi si mie o spalatorie ca lumea in zona crangasi, timisoara, militari, dr taberi pls.
|
-------------------- |
|
cristig |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 9 September 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Recomandati-mi si mie o spalatorie ca lumea in zona crangasi, timisoara, militari, dr taberi pls. Pai e una pe Timisoara cum treci de Brasov ca sa te duci spre Razoare pe partea stanga la vreo 100-150m de intersectie (Brasov cu Timisoara). Vara era nonstop acum nu mai stiu. Am spalat-o de doua ori acolo cand era mai cald si isi dadeau interesul baietii aia pe acolo. Eu am fost multumit. O spala la mana dar sunt atentie. Nu stiu cum e iarna poate le-au mai scazut standardele ![]() |
-------------------- |
|
laurh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 408 Joined: 8 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Am spalat-o pana la urma ca nu am mai avut rabdare. Am fost in Crangasi, pe langa caminele studentesti Belvedere. Sunt 2 spalatorii una langa alta. 40.000 exterior, 15.000 ceara, 40.000 interior. Mi s-a parut convenabil, si eu zic ca au facut o treaba buna.
|
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 23:28 |