Idee!, Organizam si noi ceva de sfirsit de an?
![]() ![]() ![]() |
Idee!, Organizam si noi ceva de sfirsit de an?
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
@skija: Spune-i Tuicii ca abia astept s-o cunosc; de 7 ani, de cand m-am insurat (a se citi nenorocit) n-am mai pus pus gura pe-o "juna" de 18-20 de ani.
![]() @Victoras2001: Iesim mai ieftin daca vorbim cu MantaB! ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 9 Dec 2010, 12:30 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Marty @ 9 Dec 2010, 09:39) Ia mai minati, ma, flacai... nu facem si noi o serbare de sfirsit de an? Vulturul sau Herastrau? ![]() |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bey Corbule, defineste mai exact sfarsitul asta de an. Ca perioada calendaristica adica. Ca poate sunt interesat
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Palinca de Bihor! Foarte tare! Am fost intr-o tabara la Bratca prin '92.
Asa ca daca vine omul cu palinca, ori vine si cu slana, ori trebuie sa ne luam slana, ca altfel nu aluneca cum trebuie. Pe unde va ganditi sa fie locul de intalnire? |
--------------------
Dacia
Logan
2010 Black Line 1.6 16v euro4
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Mai ai vreo poezie necopypastuita?
![]() This post has been edited by ady77: 9 Dec 2010, 12:56 |
--------------------
|
Ion_R5 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 256 Joined: 19 December 08 From: Bucuresti ![]() |
Apropos de scursurile umane. Daca faceti program muzical cu manele, sa anuntati sa stiu sa nu ma deranjez. Daca vreti ceva muzica "din popor" va aduc eu Tudor Gheorghe.
PS: Asteptam sa cunoastem oamenii grei ai forumului: Klaus, Ironick, etc (scuze ca nu am enumerat pe toata lumea care a adus contributii de valoare la forum) This post has been edited by Ion_R5: 9 Dec 2010, 12:58 |
--------------------
Dacia
Logan
- B-xxxxxxx Jegul se curata cu apa si sapun. Insa nesimtirea, lipsa educatiei si a caracterului nu se anihileaza la fel de usor.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.357 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
@Richelieu
![]() This post has been edited by Ion_R5: 9 Dec 2010, 13:04 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Marty si cu Victoras te asteapta cu bratele deschise. Vei afla tu cu ce te mai asteapta intre bratele alea.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
Ion_R5 |
![]()
|
Cu Marton ma imprietenesc cel mai repede.
Ii cant pe ungureste "NOI SUNTEM ROMANI!" |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Richelieu |
![]()
|
QUOTE(Ion_R5 @ 9 Dec 2010, 13:03) Tu chiar nu intelegi ca nu vrem sa-l cunoastem personal pe badaranul care ne-a jignit pe noi si pe parintii nostri? Pe badaranul care sfideaza pe ceilalti participanti la trafic si apoi vine sa ne dea lectii de civilizatie si educatie. Pe badaranul analfabet care aude trei vorbe la carciuma si apoi le baga aici dandu-se intelectual. |
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Richelieu |
![]()
|
Pe Ioana i-o lasi lui Marty? Sau ma obligati pe mine sa vin si sa ii plombez dintii cu levierul?
Bai, nene, nu am mai vazut atat tupeu! This post has been edited by Richelieu: 9 Dec 2010, 13:13 |
--------------------
0.00
%
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
O sa fiu destul de ocupat cu Janyna. Mai ales ca e virgina.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io o vreau pe Rody
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
La ce altceva sa te astepti de la unul care se lauda cu badarania cu care conduce masina zilnic?
![]() LA MULTI ANI ROMANIA! |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 9 Dec 2010, 12:21) OnTopic: Daca se organizeaza vreo plecare din Oradea, anuntati-ma si poate vin si eu. ![]() ![]() [ Micutzu - Daca ar fi sa merg ai fi primul care ar afla (ma rog al patrulea dupa nevasta, copil si pisica) si ai primi oferta sa vi cu mine. Si asta ramane valabila si in viitor pentru eventuale intilniri. Din pacate la cea de pe Transfagarasan nu am putut merge ca eram plecat la mare, la Ranca I a fost lipsa de malai, iar pentru Ranca II ar fi fost malai dar am aflat dupa ce se infaptuise deja intimplarea. |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Intre craciun si anul e de luat in calcul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
maaaa, dar unii ati pus la suflet cearta cu ion....
![]() |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Sufletistii. Ailalti, nu !
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Richelieu @ 9 Dec 2010, 13:07) Tu chiar nu intelegi ca nu vrem sa-l cunoastem personal pe badaranul care ne-a jignit pe noi si pe parintii nostri? Pe badaranul care sfideaza pe ceilalti participanti la trafic si apoi vine sa ne dea lectii de civilizatie si educatie. Pe badaranul analfabet care aude trei vorbe la carciuma si apoi le baga aici dandu-se intelectual. Chiar daca este evident unde bati, de la tine aveam pretentie mai Sony. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
QUOTE(Micutzu_BH @ 9 Dec 2010, 12:21) QUOTE(skija @ 9 Dec 2010, 12:24) Da unul nu vine cu niste toba, caltabosi, carnati, cefe de porc, sorici ... etc, toti numai tuica. |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
Aduc bacauanii toba si soric.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pai ai vazut ce a zis dom' major, Craciunul asta fara Toba si Soric.
This post has been edited by tribunul: 9 Dec 2010, 15:57 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
corbex |
![]()
|
Cu burta goala n-ai intonatie, n-ai dictie...
Fata aia, cum o chema, Janis Joplin, sugea o juma de uischi sa-si dreaga vocea. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 13:08 |