troncanit, bocane volanu
![]() ![]() ![]() |
troncanit, bocane volanu
cineva |
![]() ![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
|
|||
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
din cite am inteles, problema cu axul volan la DSN e vesnica. il schimbi si reapare zgomotul, dupa 200 km sau 2000 (depinde ce noroc ai). si la mine mai troncane (in special de cind a dat caldura, ca iarna nu facea) si il las asa pina cade.
mai vezi si alte topicuri ca s-a scris la greu m75 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
vasile |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 5 October 04 ![]() |
QUOTE(mihail75 @ 3 Jun 2005, 12:24) din cite am inteles, problema cu axul volan la DSN e vesnica. il schimbi si reapare zgomotul, dupa 200 km sau 2000 (depinde ce noroc ai). si la mine mai troncane (in special de cind a dat caldura, ca iarna nu facea) si il las asa pina cade. mai vezi si alte topicuri ca s-a scris la greu m75 Parerea mea este ca nu axul volan e de vina aici. Aceeasi problema o am si eu, Insa am gasit sursa de zgomot in alta parte. Respectiv, de la arcul dreapta fata. Acesta se roteste putin odata cu volanul, dupa care revine la pozitia initiala. In acest moment scoate un zgomot de parca ar agata ceva. Eu nu am fost la mecanic sa intreb de ce face asa, insa sunt sigur de sursa zgomotului. Cred ca nu e normal, dar asta e... |
--------------------
dacia
supernova
- IS-05-AAC
|
|
RIon |
![]()
|
![]() pasionat Group: Members Posts: 2.835 Joined: 22 May 04 From: CJ ![]() |
|
--------------------
Skoda
Octavia 2
2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP
- de CJ www.raresion.ro
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 6th May 2025 - 09:07 |