DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> troncanit, bocane volanu

cineva
post 3 Jun 2005, 10:34
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Nus ce este ca imi troncane volanul, chiar daca sunt in mers si chiar daca stau pe loc si iau de volan stanga s-au drapta cand tag sa indrept rotile se aude un tronc blink.gif .prima oara am crezut ca e de la axu de volan ,si asa era asa ca l-am schimbat. vreo 200km nu a mai facut galagie ,da acum a inceput sa faca iar. si ma scoate din sarite e f enervant. Poate ma ajuta cineva sa imi zice ce ar fi ! Multumesc ! excl.gif

--------------------
Dacia SuperNova
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
mihail75
post 3 Jun 2005, 12:24
Post #2

mihail

From: Iasi

din cite am inteles, problema cu axul volan la DSN e vesnica. il schimbi si reapare zgomotul, dupa 200 km sau 2000 (depinde ce noroc ai). si la mine mai troncane (in special de cind a dat caldura, ca iarna nu facea) si il las asa pina cade.
mai vezi si alte topicuri ca s-a scris la greu
m75

--------------------
Dacia Logan Laureat 1.4 MPI - Is-YY-XXX
mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
+
vasile
post 3 Jun 2005, 12:51
Post #3

Membru incepator

QUOTE(mihail75 @ 3 Jun 2005, 12:24)
din cite am inteles, problema cu axul volan la DSN e vesnica. il schimbi si reapare zgomotul, dupa 200 km sau 2000 (depinde ce noroc ai). si la mine mai troncane (in special de cind a dat caldura, ca iarna nu facea) si il las asa pina cade.
mai vezi si alte topicuri ca s-a scris la greu
m75
*

Parerea mea este ca nu axul volan e de vina aici. Aceeasi problema o am si eu, Insa am gasit sursa de zgomot in alta parte. Respectiv, de la arcul dreapta fata. Acesta se roteste putin odata cu volanul, dupa care revine la pozitia initiala. In acest moment scoate un zgomot de parca ar agata ceva. Eu nu am fost la mecanic sa intreb de ce face asa, insa sunt sigur de sursa zgomotului. Cred ca nu e normal, dar asta e...

--------------------
dacia supernova - IS-05-AAC
+
RIon
post 4 Jun 2005, 07:42
Post #4

pasionat

From: CJ

--------------------
Skoda Octavia 2 2005, TDI 160CP 2008, Ford Focus 115 CP - de CJ
www.raresion.ro
+
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 6th May 2025 - 09:07
Forum Renault