FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Horror cu vampiri, unul din cele mai sadice vazute
![]() |
--------------------
**
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
1. Red Baron - Primul Razboi Mondial, despre cel mai de succes pilot al nemtilor.
Manfred Albrecht Freiherr von Richthofen (2 May 1892 – 21 April 1918) was a German fighter pilot known as the "Red Baron". He was the most successful flying ace during World War I, being officially credited with 80 confirmed air combat victories. 2. Give 'em hell, Malone. 3. Urmeaza cateva filme cu Jason Statham |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
Tocmai m-am intors de la "Paranormal Activity". Maaarrrreeee porcarie..... m-au injurat toti prietenii care au fost cu mine. S-ar parea ca eu nu citisem decat primele posturi legate de filmul asta de pe-aici
![]() |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cum te-ai intors de la? Pai ce s-a dat la cinema? Ca e cam vechi filmu' pentru asa ceva...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Altis @ 24 Nov 2009, 11:37) Gamer http://us.imdb.com/title/tt1034032/ Am vazut aseara prima parte din el (nu e in doua parti, nu am rezistat eu decat pana la jumatate) si mi-a parut dragutel... Chiar eram terminat de oboseala, filmul m-a prins dar nu am mai putut tine ochii deschisi. Diseara, epilogul. Nu cred ca am sa fiu dezamagit. Ah, si distributia foarte misto! Interesant, destul de asemanator cu Surrogates... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
le-am vazut pe amandoua si sunt diferite.
ala cu bruce e mai lento, ala cu butler e actiune pura ![]() |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Kung Fu Hustle rulz!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
The road
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
prince persia |
![]() ![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 86 Joined: 8 November 09 ![]() |
300 de spartani e bun filmul un film istoric
|
--------------------
dacia berlina 1
dacia
2003 dacia berlina
- sj02saj
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Foarte istoric. De la prima la ultima scena.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Highwayman |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.874 Joined: 30 September 04 From: Marele sat numit Bucuresti ![]() |
@Merced
L-am vazut azi-noapte la Cotroceni Mall sau cum dracu-i zice. Conform IMDB premiera in Romania a fost pe 8 ianuarie anul asta desi filmul este din 2007. |
--------------------
-
-
Ex. Megane 3 2009, Ex. Megane 2 Sedane 2005 "If A is a success in life, then A equals x plus y plus z. Work is x; y is play; and z is keeping your mouth shut." (Albert Einstein)
|
|
Cocojambo |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 795 Joined: 4 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Vazut si e chiar misto... la prima vedere pare originala ideea filmultui
Pe asta nu-l prea recomand, bani dati de pomana la cinema. pt acasa e ok... daca n-aveti ce face. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition 1.5dci
2006
- B-86-... -
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Highwayman @ 10 Jan 2010, 02:30) Tocmai m-am intors de la "Paranormal Activity". Maaarrrreeee porcarie..... ai fost la sedinta de Guvern? ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vazui Sherlock Holmes, destul de bun! Cam inspirat dupa Psych.
A vazut cineva Ninja Assassin? |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
seven pounds:
Haunted by a secret, Ben Thomas looks for redemption by radically transforming the lives of seven people he doesn't know. Once his plan is set, nothing will be able to stop him. At least that's what he thinks. But Ben hadn't planned on falling in love with one of these people and she's the one who will end up transforming him. http://www.imdb.com/title/tt0814314/ |
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
|
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Apropo', eu am vazut ieri Casablanca ieri. Formatul 4:3, sunetul mono in difuzorul central, imaginea alb-negru, decorurile si costumele perfecte, replicile teatrale... m-au purtat intr-o alta lume.
This post has been edited by vis-a-vis: 11 Jan 2010, 09:35 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Acolo mergea sa raspunzi la fax remote?
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu se inventase, era moda cu biletelele caligrafice
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Highwayman |
![]()
|
Markos, ultima proiectie incepe la 00.15
![]() This post has been edited by Highwayman: 11 Jan 2010, 11:44 |
--------------------
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
de curand am vazut asa:
- bruce almighty. mi-a placut, mi-era dor de un rol reusit al lui jim carrey - the illusionist. din nou o impresie buna, desi poate ca actori principali as avea ceva obiectii, sau ma rog interpretarea lui edward norton trebuia sa fie ceva mai misterioasa, oricum un film bun per total. - sherlock holmes. bestial filmul, si actiune si comedie cat incape, chiar foarte misto. rolul facut de robert downey junior aduce cu cel al lui johnny depp cand il intruchipeaza pe jack sparrow This post has been edited by slider2: 17 Jan 2010, 01:59 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
ionutm82 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 187 Joined: 19 February 06 From: Bucuresti ![]() |
Un film care mie mi-a placut foarte mult: WALL'E
|
--------------------
Renault
Megane 3 1.6 16V
Dynamique 2009
- B-yy-XXX
|
|
slider2 |
![]()
|
recomand si eu wall'e
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
Ultima data am vazut OLD DOGS cu John Travolta si Robin Williams.
Filmul e ok dar nici nu pot sau dau 10. [COMEDIE] |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 03:28 |