FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
am. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 154 Joined: 7 March 09 From: Bucuresti, Berceni ![]() |
|
--------------------
sacia
130
1967
- 1-b-2867
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Nu e cu batai.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
nu l-am vazut, stiu ca nu e cu batai, dar ma astept sa ma dezamageasca pentru ca nu mi se pare denzel washington actorul potrivit pentru un astfel de rol. a nu se intelege ca nu il consider un actor bun, ba din potriva, doar ca rolul in cauza in opinia mea nu-l prinde.
e cam aceeasi situatie cu nicolas cage si bangkook dangerous... |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
cica Bronson ar fi misto cu cel mai temut criminal de nustu unde.
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Vazui si eu film in toata regula, e drept ca e o poveste reala transpusa pe ecran. Astea bat la cur orice scenariu.
"Amelia" Este vorba de prima femeie care a traversat in zbor Atlanticul, Amelia Earhart si care a sfarsit in apele Pacificului in tentativa de a inconjura globul in zbor. Aplauzele mele pentru acesti calatori fara de odihna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Comedie..."Nu te pune cu Zohan" -Adam Sandler
![]() |
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Am fost si eu la Avatar, la multiplex, cu protipendada, Imax 3D, meniu complet.
Impresii: subtire, usurel si relaxativ. Mi-a evocat "civilizarea" indienilor americani si toate razboaiele "pentru pace". Toruk Makto! ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Avataru asta a depasit Titanicu la incasari si a trecut pe primul loc all-time. Si inca mai strange la greu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Da' nu se compara cu Titanic, si oricum nu se compara cu multe filme. Are incasari pentru ca e 3D exclusiv(cel putin pana acum din cate stiu eu se ruleaza doar 3D ori IMAX). Lumea se duce, ce sa mai. Am fost la avampremiera lui, intr-o vinere la ora 0, era sala plina de diversi oameni, de la copii la oameni trecuti de prima tinerete.
Ca si efecte vizuale e intr-adevar spectaculos, da' povestea nu mi se pare deloc rasarita. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da, pentru ca multa lume (inclusiv eu
![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu cand aud de James Cameron asta, ma linistesc imediat cu gandul la Titanic, film ce mi s-a parut de 2 lei.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
GoGu |
![]()
|
Titanicu' mi s-a parut o voma. N-am fost la cinema sa-l vad, nici pe HBO n-am avut rabdare...
Si ce mai udau gagicile batistele, ca "uite bamporiu' cum chiere" ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() 26 Jan 2010, 23:20: Pai sunt cativa regizori la care stii dinainte despre ce va fi filmul, sau ma rog, in ce maniera e facut... E John Woo, filme de actiune aberante cu scene aberante... Daca e de Tarantino, clar, e cu sange pe pereti... etc., etc. This post has been edited by vis-a-vis: 26 Jan 2010, 23:20 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
Si asa au ajuns filmele lui nea Cameron la incasari de 5 miliarde de dolari: Titanic, Avatar, Terminator 1&2, Aliens samd.
Pe doi e Sergiu Nicolaescu, pe trei nu mai stiu. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
Terminator 2 ramane cel mai tare film al lui.
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
momentan urmaresc Band of Brothers E extraordinar, Un mini-serial de nota 20
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Apropo' de astea cu razboi. Era pe vremea mea mare nebunie cu un film, "Cinci pentru infern". Are habar careva de el?
![]() 26 Jan 2010, 23:51: L-am gasit, nu mai cautati ![]() http://www.imdb.com/title/tt0062807/ This post has been edited by vis-a-vis: 26 Jan 2010, 23:51 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
The.Spiderwick.Chronicles.... gen aventuri, fantastic... bunicel
![]() |
--------------------
**
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar... voi cum alegeti la ce filme sa va uitati?
kog> Imi spui pe PM, te rog, de unde "cumperi "Band of Brothers" ? Merci! This post has been edited by eXtenSion: 27 Jan 2010, 21:29 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
band of brothers are 10 episoade si se poate "cumpara" de pe dc++ sau torente. mult succes!
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
sinaxis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 388 Joined: 30 March 04 ![]() |
Tarul de Pavel Lunghin.
|
--------------------
tohan
stas
2012 full "as fi de parere ca ar trebui interzisi copiii din locurile publice (...). Un sugar stie doar sa manince, sa se cufureasca si sa urle" by Marty
|
|
nasty |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.556 Joined: 3 January 05 ![]() |
"Pescuit sportiv"
"Cei care nu au vazut "Pescui sportiv" mai au o sansa joi 28 ianuarie ora 18.15 la Cinema Studio" http://www.facebook.com/pages/Maria-Dinulescu/56674662492 |
--------------------
.
bicl/trt
2006/2020
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
a aparut varianta bluray?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
tu numa cu jmecherii umbli
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Vorbeau unii pe un forum ca cica nu o sa apara, fiind facut in special ptr cinematografe.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu kog, dar daca tot pierzi 2 ore cu el macar sa vezi efectele corespunzator. La noi in sat nu avem cinema
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 12:18 |