FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
kog |
![]()
|
||
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|||
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
Smecherii de Deva... Ce stii tu.
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Pentru B o B, PM
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Avatar si daca spunea povestea comisarului moldovan calatorind in zbor prin ....hawai, calare pe patraulea avea acelasi succes.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(dispeceru @ 28 Jan 2010, 12:16) Nu cred ca ai voie sa scrii asta pe forum. ![]() De la macelarie de unde voiam eu sa il cumpar imi venea cam incet, de asta intrebam. Mi-a trimis kog PM de unde l-a "cumparat" el, dar acolo nu imi convine contractul. ![]() Tot nu mi-ati spus de unde alegeti la ce filme sa va uitati... Va luati dupa topuri, recomandari din partea prietenilor, forumuri? Sau va axati pe un anumit gen? |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
eu am ramas blocat pe filme de razboi
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mi tu.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
The Men Who Stare at Goats, ce distributie, ce tampenie de film
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Mda, l-am vazut aseara, incepuse binisor (ca si comedie) da` s-a stins dup-aia...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
The Time Traveler's Wife - un SF ''de dragoste'' interesant.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
radu_vasile59 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 16 August 07 ![]() |
Eu am vazut doua mai interesante in ultima vreme:
1. Batoru Rowaiaru - japonez, cu titrare in engleza (2000) 2. Bicentennial Man - 1999 Ar mai fi: - Andrey Rublyov -1966 - Ostrov - 1973 Ambele de Andrei Tarkovsky, rusesti, grele, bine de vazut singur... |
--------------------
Renault x 2/Nissan
Kadjar/Captur/Patrol
2021 - 1.3 TCe / 2015 - 0.9 TCe / 2003 - 3.0 d Stupidity is not a handicap. It's a privilege.
|
|
koldun |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am revazut un film pe care il vazusem mai demult si care mi-a placut: White Men can't jump (2 tipi joaca baschet/streetball pentru a castiga bani. Diverse peripetii intervin).
Noa mea 9/10. IMDB Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
io m-am uitat vineri la Politist, adj. un film inexplicabil de lung (01:50) si plictisitor. cred ca se putea rezolva toata treaba in juma' de ora daca se scoteau partile in care politistul Cristi sta la masa, bea si el o bere (cred ca astea dureaza mai mult de 15 min), face filaj fara sa se intimple nimic, se plimba aiurea pe strazi, se lectureaza din DEX pagini intregi. io i-as da 4/10.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(koldun @ 31 Jan 2010, 20:57) Asta nu-i aceeasi cu seria Planet Earth - de la National Geographic ? |
--------------------
**
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
koldun |
![]()
|
Nu. Si e mai nou (2009). Succese!;)
LE: Serpico a scris inaintea mea! Ultima gaselnita e How Earth Made Us HD da' abia s-au difuzat doua episoade. This post has been edited by koldun: 1 Feb 2010, 11:16 |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am vazut si eu cu intarziere Slumdog Millionaire, daca tot l-a dat HBO pe HD, mi-a placut, in special Latika aia, e buna rau
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cind vad atita mizerie ma felicit ca n-am dat curs ofertei din India!!!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Weather Girl... dragutel, usurel, asa... de duminica...
Sherlock Holmes... incepe filmu'... bataie, cu tehnici asiatice. Il vad pe Downey pe felie... zic, frate... asta-i film cu Van-Damme? Ai dracu' ce mai seamana. Chiar daca aberant pe alocuri si cam prea multa actiune pentru genul asta de film, l-am vazut cap-coada dintr-o bucata, ceea ce rar mi se-ntampla ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Marty @ 21 Jan 2010, 13:06) L-am vazut eu.Si nu-mi pare rau, poate si pentru ca sunt fan filme postapocaliptice. Eu zic ca merita sa dai 50 ron sa-l vezi la cinema (bilet + popcorn + cola). Daca nu pentru D.Washington, macar pentru coloana sonora si pentru gagica din film.Daca mergeti sa-l vedeti, fiti atenti pe parcursul filmului ca altfel o sa vreti sa-l mai vedeti odata ![]() p.s: Vazut Avatar, interesant 3D-ul dar lung si previzibil pe alocuri. This post has been edited by Zippy: 2 Feb 2010, 02:33 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Triangle
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
August Rush
Nu stiu ce sa zic despre filmul asta. Clar nu e genul meu, dar oricum, parca putea sa fie mult mai bine facut. Pana la urma l-am perceput ca pe un film usor de duminica seara, dar idea parca ar avea mai mult potential..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Recomand si eu Triangle.
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Topicul e valabil si laseriale? urmaresc doar 2, Seinfeld(pentru a patra oara) si Dr. House.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 1 Feb 2010, 17:31) Sherlock Holmes... incepe filmu'... bataie, cu tehnici asiatice. Il vad pe Downey pe felie... zic, frate... asta-i film cu Van-Damme? Ai dracu' ce mai seamana. Chiar daca aberant pe alocuri si cam prea multa actiune pentru genul asta de film, l-am vazut cap-coada dintr-o bucata, ceea ce rar mi se-ntampla Another Guy Ritchie production! Chiar daca nu asa alambicat cum ne-a obisnuit pina acum (Lock, Stock..., Snatch, Revolver), Sherlock Holmes e un film excelent! I-as da 9/10.![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Te-ai prostit cu shelrock holmes ala... Puteau acolo sa-l bage pe Jet Lee sau Chaki Chan si sa faca rush hour 14, nu era nici o diferenta
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
rescue dawn 2007 - razboi, bun
This post has been edited by luck33ro: 2 Feb 2010, 12:10 |
--------------------
**
|
|
Marty |
![]()
|
Jet Lee e chinez si Cikician e prost! Amindoi invirt prea mult din picioare si fac mult curent, dai dracu-n otita.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
The Core un film de nota 10.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 20th July 2025 - 08:42 |