FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
Deci...prima serie,avand 13 episoade..Spartacus Blood and Sand..tare rau...e de vazut chiar daca nu prea are legatura cu cartea...
|
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Filmele romanesti merg pe tiparul clasic: cum sa faci din rahat bici!
![]() |
--------------------
**
|
|
scyla |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 23 August 06 ![]() |
Markos, nu stiu daca "este mult peste premiatul Politist-adjectiv". Sunt genuri diferite, regizorii au stiluri diferite, Porumboiu este static, asta e farmecul lui. Mie mi-a placut Politist-adjectiv mult. Am citit ceva ce nu stiam. Dragos Bucur e bolnav de diabet insulino dependent, e in permanenta cu "instrumentele" necesare la el, isi administreaza de cateva ori pe zi. In scena in care mananca seara acasa ciulama, mananca de fapt iaurt cu mere si pt ca a trebuit sa manance si paine, dupa cateva duble avea glicemia 300 parca. Cam neplacut.
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Ok, static, dar exagereaza pe alocuri. Parca e ciudat sa te uiti, ca spectator, pret de vreo 10 minute cum îsi ia eroul principal cina, fara niciun dialog, fara nimic altceva.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
scyla |
![]()
|
QUOTE(luck33ro @ 10 Apr 2010, 10:19) Nu merita - e acelasi tip de film cenusiu, tipic romanesc. ""Murdărirea este bună", zice o reclamă la Omo, filmată curățel, ca un spot la Ariel. Nu sînt convins. O fi mizeria creativă, ca-n povestea cu copiii care se mozolesc cu mîncărică pe tricouț, învățînd, vezi Doamne, să picteze abstract. Dar de mizerabilismul ăsta jegos și fetișist mie mi s-a cam acrit. Sordidul tipic românesc – filmat din mînă, cu bani puțini, cadre lungi și sunet execrabil, plasat strategic în cartiere mizere, cu personaje dezumanizate și culori căcănii, din care răzbate fetid, ca reputația unui căcat de țară, realismul abrupt și abrutizant, de stînga – și-a făcut destul treaba în festivaluri (rațiunea de a exista a acestor filme)." sursa! Eu nu as merge pe mana lui Dragos Vasile. 11 Apr 2010, 13:33: QUOTE(Markos @ 11 Apr 2010, 13:27) Ok, static, dar exagereaza pe alocuri. Parca e ciudat sa te uiti, ca spectator, pret de vreo 10 minute cum îsi ia eroul principal cina, fara niciun dialog, fara nimic altceva. Nu mi s-a parut ciudat, chiar mi-a placut. Cand isi ia cina, fiecare gest spune ceva. Eu l-as recomada. Si "Boogie" de asemenea. This post has been edited by scyla: 11 Apr 2010, 12:33 |
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Vazu' cineva Poker? Traileru' m-a distrat copios. Auzi tu, s-a sinucis elefantu'.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
scyla |
![]()
|
Nu l-am vazut. Recunosc ca am o idee preconceputa, ditamai prejudecata in ceea ce-l priveste pe Nicolaescu. Ma enerveaza rau ideea ca acestui dinozaur care nu mai are absolut nimic de spus de extrem de multi ani, i se dau bani cu lopata sa se joace cu ideea ca e regizor. Dar poate avem vreo surpriza si chiar o fi facut de data asta un film urmaribil. Mai mult nu ma astept.
|
--------------------
inca nu
inca nu
inca nu
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Atunci poate vazurati Marilena de la P7 !?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Ky_Cristian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 257 Joined: 21 July 09 From: Ploiesti ![]() |
QUOTE(scyla @ 11 Apr 2010, 12:28) M-am uitat la Boogie. Mai bine ma uitam la iarba cum creste, sau la vopsea cum se usuca. 2 ore din viata pierdute degeaba. Plictis total. QUOTE(Marty @ 11 Apr 2010, 13:01) Asta da film, si tine doar 45 de minute. Sunt convins ca James Cameron l-ar fi facut de 3 ore si 3D ![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2006, K4M "Prostii mor, prostia ramane." I. L. Caragiale
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Drag me to hell, mi-a placut
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Markos |
![]()
|
"Legenda Marelui Alb", un documentar foarte interesant.
Recunosc ca m-am uitat crezand ca e despre esperolimo, dar e despre rechini de fapt. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(marcykone @ 11 Apr 2010, 10:42) Deci...prima serie,avand 13 episoade..Spartacus Blood and Sand..tare rau...e de vazut chiar daca nu prea are legatura cu cartea... Am vazut si eu prima serie. Desi extrem de violent, si destul de explicit sexual ( nu sariti acum pe film =)) ) este captivant. Ce mi-a placut este ca nu reusesc ca la multe altele sa intuiesc urmarea... Tot ce am reusit sa ghicesc a fost sinuciderea poponautului ala mic. In rest, suspans total. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
in 15 minute inca un episod din Pacific
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
si os a mai fie de vreo 3-4 ori pana lunea viitoare.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
The Crazies - cu un fel de zombies
![]() |
--------------------
**
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
the good shepperd - foarte bun film by martin scorsese, desi nu tocmai nou
![]() mat damon si anjelina jolie, plus deniro in rol secundar. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
alexia_87 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 8 September 07 From: Bucuresti ![]() |
The Bad Lieutenant: Port of Call
An Education |
--------------------
-
-
- The less you give the more I want so foolishly!
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
luck33ro |
![]()
|
Asta e de bine sau de rau ?
![]() |
--------------------
**
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
QUOTE(marcykone @ 11 Apr 2010, 10:42) Deci...prima serie,avand 13 episoade..Spartacus Blood and Sand..tare rau...e de vazut chiar daca nu prea are legatura cu cartea... Ce e atat de tare la el? Inafara ca auzi Jupiter's Cock la fiecare 20 de secunde si ca toate expresiile sunt cumva legate de "cock" nu mai e nimic. Pentru cei de 15 ani intr-adevar sunt super scenele total rupte de realitate cu sange zburand peste tot si cele xxx cu femei epilate si machiate, "specifice vremii". Cele mai penibile cadre sunt acelea din tribune, cu femeile ce se dezgolesc la bust in functie de lupta-daca va uitati atent veti vedea ca doar cele din fata camerei fac asta, iar celelalte din imagine nici macar nu prea se bucura. ![]() Nu are poveste deosebita, nu are intriga, nu are vreun "fir" ... nici macar ideea de glorie a gladiatorilor nu ti-o inspira. Nici chiar frica aceea ca ai putea sa fii mort maine daca ai fi gladiator. Nu imi trezeste nici suspans, nici frica, nici curiozitate... E bun sa ruleze pe celalalt monitor cat timp faci altceva, ca sa nu te plictisesti. Cel putin asa l-am vazut eu. Doar sa te uiti la el si sa nu mai faci altceva e pierdere de vreme. This post has been edited by eXtenSion: 26 Apr 2010, 21:26 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cop Out cu Bruce Willis m-a dezamagit
![]() |
--------------------
**
|
|
marcykone |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 547 Joined: 29 December 08 From: Giurgiu ![]() |
[quote=eXtenSion,26 Apr 2010, 21:21]
Ce e atat de tare la el? Inafara ca auzi Jupiter's Cock la fiecare 20 de secunde si ca toate expresiile sunt cumva legate de "cock" nu mai e nimic. Pentru cei de 15 ani intr-adevar sunt super scenele total rupte de realitate cu sange zburand peste tot si cele xxx cu femei epilate si machiate, "specifice vremii". Cele mai penibile cadre sunt acelea din tribune, cu femeile ce se dezgolesc la bust in functie de lupta-daca va uitati atent veti vedea ca doar cele din fata camerei fac asta, iar celelalte din imagine nici macar nu prea se bucura. ![]() Nu are poveste deosebita, nu are intriga, nu are vreun "fir" ... nici macar ideea de glorie a gladiatorilor nu ti-o inspira. Nici chiar frica aceea ca ai putea sa fii mort maine daca ai fi gladiator. Nu imi trezeste nici suspans, nici frica, nici curiozitate... E bun sa ruleze pe celalalt monitor cat timp faci altceva, ca sa nu te plictisesti. Cel putin asa l-am vazut eu. Doar sa te uiti la el si sa nu mai faci altceva e pierdere de vreme. Mda...ai putina dreptate...e cam S.F...cam vulgar..dar mie mi-a placut!Depinde de gusturi!! |
--------------------
Audi/Vw
A4/Scirocco
2014/2010
- GR-83-YSA
|
|
Marty |
![]()
|
Deci vreau sa cumpar POKER sau macar vreau sa-l vad undeva, la un cinematograf. E oare posibil?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ruleaza azi la mall-ul din Pitesti de trei ori, la 18:10, 20:30 si 22:45.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Marty @ 8 May 2010, 08:36) cica-i foarte slab filmul, dar daca ti neaparat conform siteului cinemagia il poti vedea la: movieplex cinema plaza sambata - duminica, ora 11.00, 15.15, 19.30 luni - marti, ora 15.15, 19.30 miercuri - joi, ora 13.15, 17.30 hollywood multiplex sambata - joi, ora 15.30, 20.00 cinema city cotroceni sambata - joi, ora 15.00, 21.30 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Markos |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 8 May 2010, 09:36) Deci vreau sa cumpar POKER ia-ti ma niste table mai bine. |
--------------------
Reno
Megan
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 01:04 |