FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
las ca macar parea real, sa vezi sangele din spartacus ce aiurea e..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu, pus ulterior pe calculator cu un soft freeware de 8 mega.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acelasi cu care ti-ai vopsit tu masinile inainte sa le pui la Jurnal de Bord?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
argon |
![]()
|
asta vroia sa fie o gluma?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
e o versiune soft probabil ...
![]() |
--------------------
**
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Trist film...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
actorul meu preferat
![]() |
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
S-a terminat si Lost. Ma rog, lasa loc de continuare oarecum.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Pe naiba. Un sfârșit ciudat, demn de întreg serialul.
S-a terminat și seria 8 din 24. |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ce loc de continuare sa mai lase Lost? S-a terminat cum a si inceput, misterios... A lasat o gramada de mistere neelucidate, parca-mi pare rau ca l-am urmarit din 2006...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Marty |
![]()
|
L-ai vazu tu pe Jack cu banuti pe ochi si luminare-ntre degete? L-ai vazut ca a-nchis ochii, cu Vincent linga el. Pot spune astia ca era obosit si ca d-aia a-nchis ochii.
Oricum, atit de lacrimogen final ce n-ai vazut. S-au batut, s-au mutilat, s-au schingiuit si la final s-au pupat cu totii-n Piata Constitutiei.... |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
N-ai inteles [spoiler]ca acea lume paralela in care niciunu nu mai ajunsese pe insula de fapt era un soi de purgatoriu si toti murisera? Nu murisera atunci, aia probabil scapasera cu avionu', Jack posibil sa fi dat coltu' atunci, dar Hurley si cu Ben au si o conversatie, ca ce bine s-au descurcat in rolurile lor de protectori ai insulei, pentru cine stie cat timp plus ce a zis taica-sau lui Jack... [/spoiler]
S-a terminat, si mai bine ca s-a intamplat asta. Acum mi-e greu sa-l mai recomand cuiva vreodata. In schimb pentru cine vrea un serial care n-o sa dezamageasca(desi la final si ala lasa niste semne de intrebare), sa urmareasca cu incredere Battlestar Galactica, incepand cu miniseria de 3 ore. Se pare ca nu exista un spoiler tag pe forumu' asta... This post has been edited by Merced: 26 May 2010, 07:30 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Marty |
![]()
|
Da, ma nene, da' sa ma tii 6 ani si la sfirsit sa-mi zici "yes, yes, ai andarsten, a murit americanu'!"...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Merced |
![]()
|
Eu recunosc ca am vazut un sezon jumate in vreo saptamana, apoi am ajuns "la zi"...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
--------------------
**
|
|
Merced |
![]()
|
Nu prea e... Totusi mi-a placut.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
DragosP |
![]()
|
Lasă că nici precedentele n-au fost cine știe ce... M-am uitat din inerție.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Serpico @ 26 May 2010, 11:09) Cel mai slab sezon din 24. Este si ultimul, adica nu va urma sezonul 9. Sigur apare si alta serie, a fost finalul "casic" pentru o continuare ![]() In seria 9, Bauer îl asasineaza pe Base si îl rapeste pe Boc (într-un portbagaj de Matiz). |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
giany911 |
![]()
|
![]() Aproape util Group: Members Posts: 143 Joined: 7 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Cum trebuia defapt sa se termine LOST.
This post has been edited by giany911: 27 May 2010, 22:43 Attached thumbnail(s) wtzBE.gif ( Size: 1.23mb ) Number of downloads: 201 |
--------------------
Dacia
Berlina
2000 Chevrolet Aveo 1.4 16v
Cel care intreaba este prost pentru 5 minute, dar cel care nu intreaba ramâne prost pentru totdeauna. |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Vazut, placut, recomadat - Poker
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Marty |
![]()
|
L-ai vazut la cimotograf sau l-ai cumparat de la pescarie?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
When in Rome (2010)
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:01 |