FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
Marius97fer |
![]()
|
||
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
|
||
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Walk the Line [2005] - 9/10:
Un film frumos, emotionant pe alocuri despre viata lui Johnny Cash. Fanii lui nu trebuie sa-l rateze! Reese Witherspoon a devenit actrita mea preferata dupa filmul asta. Si-a meritat cu varf si indesat Oscar-ul. Dintr-o mica curiozitate am descoperit un film foarte foarte bun! Il recomand! |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ca tot pomenisi vechituri.
http://www.imdb.com/title/tt0054135/ Spre deosebire de remake, scenariul asta e ceva (mult) mai plauzibil. Filmul in sine e bunicel pe alocuri, dar nu pot zice ca m-a dat pe spate. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(Merced @ 26 Oct 2010, 16:43) Walk the Line [2005] - 9/10: Un film frumos, emotionant pe alocuri despre viata lui Johnny Cash. Fanii lui nu trebuie sa-l rateze! Reese Witherspoon a devenit actrita mea preferata dupa filmul asta. Si-a meritat cu varf si indesat Oscar-ul. Dintr-o mica curiozitate am descoperit un film foarte foarte bun! Il recomand! Recomand si eu. Si daca tot l-ai vazut pe asta, uitate si la Ray (despre Ray Charles) |
--------------------
Dacia
Logan
1.0 TCe GPL 2020 Daewoo Matiz 0.8 Turbo - 140 HP
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Predators [2010] - 7/10:
Ma asteptam sa fie mai prost. Spre surprinderea mea a fost chiar ok, singura problema e ca am fost eu prea obosit trei seri la rand, asa ca am adormit in primele doua inainte de final. Am reusit pana la urma sa-l vad pana la capat. Nu-i nimic original, dar nici nu ma asteptam. Actiune trasa de par, efecte speciale cat de cat, un film ok. Vad ca a inceput sa apara si Inception calitate buna, astept HD-ul sa-l vad si p-ala, maine dimineata poate bag si Machette, ca tot l-am amanat si-s la zi cu filmele. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Adrien Brody ala e bun doar de sperietoare de ciori, in nici un caz in filme de actiune
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Merced |
![]()
|
Asta e doar o parere. Pentru fiecare actor a existat un rol care sa-l defineasca, sau un tip de rol. Si mie mi se pare ca nu i se potriveste postura respectiva, dar omul joaca cat poate de bine. Oricum asta-i printre cele mai mici probleme ale filmului.
Inca unul: Just Like Heaven [2005] - 7/10: O comedioara romantica usoara, chiar ok de vazut intr-o duminica dimineata. Nimic iesit din comun, acelasi sablon ca la majoritatea filmelor de genul asta, doar povestea ce-i un pic mai stranie, dar, normal, se termina cum ar trebui sa se termine. Decent, merge vazut! Altul: Machete [2010] - 8/10: Aici a fost cam pe dos fata de Predators. Ma asteptam sa fie mai bun. In schimb, a fost genul ala de film cu poveste deja prezentata in trailer. Dar caterinca ok, de ce sa mananc rahat, m-a tinut "in priza" tot filmul. Ma uit cu jind la mosu' ala de Danny Trejo cum e calarit de Jessica Alba la respectabila lui varsta de 66 de ani. ![]() This post has been edited by Merced: 31 Oct 2010, 13:23 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Flavinho |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 349 Joined: 21 September 09 ![]() |
Bad Liutenant cu Nicholas Cage.
Nu recomand mi s-a parut tare slab.Poveste tipica de politist american cu sef de culoare care e f bun dar se drogheaza bla bla. Slab pe scurt. |
--------------------
Renault
Megane sport tourer
2010 1.5 110 cai privilege
- AR-75-DMP
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Altitude 2010 - frumușel.
|
--------------------
.
.
.
|
|
AmunDei |
![]()
|
![]() Fără turbo viața e pustiu... Group: Members Posts: 1.985 Joined: 8 June 07 From: Cucuveieni Deal ![]() |
QUOTE(Merced @ 31 Oct 2010, 09:50) Asta e doar o parere. Pentru fiecare actor a existat un rol care sa-l defineasca, sau un tip de rol. Si mie mi se pare ca nu i se potriveste postura respectiva, dar omul joaca cat poate de bine. Oricum asta-i printre cele mai mici probleme ale filmului. Rol definitoriu pentru el mi s-a parut in The Jacket. Recomand. QUOTE(Flavinho @ 31 Oct 2010, 14:15) Bad Liutenant cu Nicholas Cage. Nu recomand mi s-a parut tare slab.Poveste tipica de politist american cu sef de culoare care e f bun dar se drogheaza bla bla. Slab pe scurt. Intr-adevar, povestea e slaba, dar rolul mi s-a parut foarte bine jucat. |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
Lostboy |
![]()
|
...și dacă v-a plăcut Descent 1 și 2, probabil o să vă placă și The Cave 2005.
31 Oct 2010, 15:37: Shelter 2010 ![]() This post has been edited by Lostboy: 31 Oct 2010, 14:37 |
--------------------
.
.
.
|
|
AmunDei |
![]()
|
Dintre toate astea 3 mi-a placut doar The Descent prima parte. Pe ala il recomand si eu.
|
--------------------
Dacia
Logan
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
A zis cineva de INCEPTION?
This post has been edited by DragosP: 31 Oct 2010, 17:55 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Lostboy |
![]()
|
L-am văzut și eu aseară. Din păcate dvdrip.
|
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Lostboy |
![]()
|
Nu aveam ce face și am zis na, oricum cred că o să-l mai văd de câteva ori. Troia am văzut-o de cel puțin 15 ori.
31 Oct 2010, 19:14: Pathology 2008 ![]() This post has been edited by Lostboy: 31 Oct 2010, 18:14 |
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
interesant INCEPTION... un fel de matrix... iar finalul e "perfect"...
![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Saw 7 3d, the final chapter, destul de interesant, mai ales pentru cei ce au urmarit toate seriile precedente. Avand in vedere ca este ultimul film din serie, si primul 3d, merita vazut, mai ales pentru efectele realizate destul de bine. Decat piranha 3d, mai bine saw 7 3d.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Poate ma ajutati..era acum ceva ani un film horror cu niste extraterestrii ca niste arici, care aruncau cu ace si omorau oameni..la un moment dat se suia unul intr-o masina de politie si mergea doar cu spatele, atat mai tin minte...heeellpp..cum se numea !??
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() This post has been edited by C@talin: 1 Nov 2010, 21:42 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Nov 2010, 22:32) Poate ma ajutati..era acum ceva ani un film horror cu niste extraterestrii ca niste arici, care aruncau cu ace si omorau oameni..la un moment dat se suia unul intr-o masina de politie si mergea doar cu spatele, atat mai tin minte...heeellpp..cum se numea !?? si aia mica de fapt era sora lu' ala uritu la care-i moare mama la inceput? si ariciu' al batrin, sefu' al mare era infiltrat de controlul popular si-l afla ailalti si-l omoara cu o injectie cu rabie, este? iar cind apare ozeneul trag aia din armata cu arbalete ca pistoalele nu mai mergeau. l-am vazut si eu pe pro sieben dar nu mai stiu cum ii spune. |
--------------------
*
*
*
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
am gasit! recomand!
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Astia si Gremlinii nu-s aceiasi?
![]() |
--------------------
**
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Asta-i horror? Mie mi se pare ceva intre desen animat si comedie.
![]() This post has been edited by Maskatu: 2 Nov 2010, 10:13 |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 1 Nov 2010, 21:32) Poate ma ajutati..era acum ceva ani un film horror cu niste extraterestrii ca niste arici, care aruncau cu ace si omorau oameni..la un moment dat se suia unul intr-o masina de politie si mergea doar cu spatele, atat mai tin minte...heeellpp..cum se numea !?? "Aricii contraataca" |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Merced |
![]()
|
Ai uitat un "C".
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Caricii?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 01:08 |