FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
ageana |
![]()
|
||
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papă ulei. |
|||
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
Lichidati-i (Shoot'em up) - dragut, o actiune ciudata
![]() resident evil : extinction - ma asteptam la mai mult... |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Mihay_88 |
![]()
|
![]() fan megane :) Group: Members Posts: 428 Joined: 12 April 07 ![]() |
dupa mine filme de nota 10. :
![]() Layer cake Blow Crank Inchisoarea ingerilor Sfintii ucigasi The notebook Love don't cost a thing le recomand tuturor.daca le vedeti si va plac sa imi spuneti si mie...sunt curios ![]() |
--------------------
Privilege
1.5
2006
- B 999-XXX Tot ce e bun tre' sa dispara din aceasta tara....
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Filme super tari din viata de student
![]() Pigs ![]() Cougar.Club.2007 ![]() Bring It On In It To Win It -film cu multe fete bune ![]() And last and the best ![]() American.Pie.Beta.House. ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
Fred Claus - cica un film de familie...in fine same old shit different year
![]() I am a legend - cica e interesant..urmeaza sa-l vizionez apoi revin cu pareri ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
SUNSHINE e altceva, vrea sa devina un fel de 2001-Odiseea Spatiala a lui Kubrik pentru secolul 21. Film ce merita vazut.
American Gangster, mai vechi dar foarte bun. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
American Gangster asta e vechi?
Iar Sunshine n-o sa ajunga in veci la nivelul 2001: A Space Odyssey. Nici macar nu se aseamana. Sunshine e regizat de acelasi dement care a regizat 28 days later, film care ca si asta, se strica cand incep sa apara personaje negative de tipul filosofic. Ce dracu cauta intr-un SF unu' ars de soare care discuta el tot felul de chestii spirituale. Pacat, filmul putea promite mai mult. |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
finutu |
![]()
|
![]() baga un - ..aere! Group: Members Posts: 138 Joined: 2 February 07 From: Bucuresti ![]() |
Bee Movie
I am Legend No Country for Old Men |
--------------------
Docia
1710
1943
- 1-B-113456 promo VN2
|
|
denisCT |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 220 Joined: 30 May 04 From: Constanta ![]() |
Comedy Central Presents: The N.Y. Friars Club Roast of Hugh Hefner
|
--------------------
Renault
Megane
2007
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Futurama - Bender's Big Score
Shrek The Halls 2007 Stardust (mai pentru copii asa ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
Shattered aviz amatorilor
|
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
QUOTE(Merced @ 14 Dec 2007, 10:24) American Gangster asta e vechi? Iar Sunshine n-o sa ajunga in veci la nivelul 2001: A Space Odyssey. Nici macar nu se aseamana. Sunshine e regizat de acelasi dement care a regizat 28 days later, film care ca si asta, se strica cand incep sa apara personaje negative de tipul filosofic. Ce dracu cauta intr-un SF unu' ars de soare care discuta el tot felul de chestii spirituale. Pacat, filmul putea promite mai mult. Ba eu cred ca este foarte bine realizat si captivant. Reuseste sa te tina in suspans si sa nu te plictiseasca, cum fac alte filme. Faptul ca se vrea a fi un concurent pentru Odiseea Spatiala a lui Kubrik se vede in film, sunt scene identice, cum ar fi intrarea in naveta prin explozie cu o scurta calatorie in vid, soundtrack sublim, etc... |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
Mario_b |
![]()
|
In sfarsit vad un film original si captivant: The Man From Earth.
Recomand cu caldura doar pentru cei care mai au rabdare sa vada un film bun. |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
|
zanga |
![]()
|
![]() Daciot solenzar Group: Members Posts: 972 Joined: 17 July 05 From: Bacau ![]() |
Whisper
The Seeker The Dark Is Rising Urban Legends-Bloody Mary |
--------------------
Dacia
Logan
Preference - 2004
- BC ## MSU Daca Ai Cap Iese Altfel
Esti prost si vrei sa te remarci? Aprinde proiectoarele! Esti cel mai prost? Aprinde si stopul de ceata! |
|
Mr.M |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 114 Joined: 26 October 04 From: Bucuresti ![]() |
I am legend
This post has been edited by Mr.M: 12 Jan 2008, 14:55 Attached thumbnail(s) I_AM_LEGEND.jpg ( Size: 135.8k ) Number of downloads: 114 |
--------------------
Dacia
Berlina, LGN
2002, 2008
- B-56,46, ***
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
The man from Earth l-am vazut acum ceva vreme. E un film bun pentru cei care nu asculta asculta manele. Pentru ca toti care asculta intreaba "ce e asa misto la porcaria aia de film?".
I am Legend in schimb e ultimul film artistic pe care l-am vazut acum vreo doua saptamani, si nu mi s-a parut deloc extraordinar. De un 6/10 in opinia mea. Ca si vizionare m-am limitat in ultima perioada la Star Trek: Deep Space Nine, abia azi dimineata am reusit sa vad ultimul episod. Pentru fanii genului, pentru fanii Star Trek pot spune ca nu face numele de rusine, ba chiar are niste parti bune care nu-s prezente in celelalte seriale ST. Cine are timp si placere sa-l vada, e binevenit. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
nycbmw |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 88 Joined: 14 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(C@talin @ 13 Dec 2007, 16:01) Bring It On In It To Win It -film cu multe fete bune ![]() ooo da beetooane femeile ![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
wo_name |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 150 Joined: 10 August 04 From: Timisoara ![]() |
The man from Earth, prea scurt
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV Laureate 1.6 8v
2011
- TM ?? ??? Parerea mea ...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Filmul Death Sentence merita vazut.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Good luck Chuck - super comedie
Blow- actiune,droguri-frumos Alvin and the Chipmunks -ccomedie misto |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
10.000 BC a vazut careva?
|
--------------------
.
.
.
|
|
Kunt |
![]()
|
![]() Membru lenes Group: Members Posts: 484 Joined: 9 December 05 ![]() |
Atonement - poveste de dragoste intre o fata bogata si fiul gradinarului care se sfarseste tragic insa, nu-i cine stie ce, m-a cam plictist;
4 luni, 3 saptamani si 2 zile - lasand la o parte dramatismul situatiei prezentate, filmul nu are nimic artistic in el, nu mi-a placut deloc; Shoot'em up - impuscaturi de la un capat la altul, merge cat de cat pt fanii Monicai Belucci sau ai lui Clive Owen. |
--------------------
Dacia
Logan
Preference 1.4 MPI, 2005
- 50 VDU "Oamenii sunt persoane umane" - ...
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
the game plan-destul de amuzat
merita vazut mai mult pentru roselyna sanchez ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Oskar |
![]()
|
![]() Membru stang Group: Members Posts: 120 Joined: 18 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Eastern Promises
|
--------------------
Every kind action
has a not
so kind reaction Dacia Logan Ambition 1.6
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Rendition 8/10
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
National Treasure 2
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Film mai plictisitor si previzibil decat ala nu am vazut demult, pacat de valoarea lui N Cage
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Merced |
![]()
|
Uitati-va la serialul Dexter. Credeti-ma e foarte bun. Pana acum are doua sezoane, cu 12 episoade pe sezon. Ideea e geniala, si dezvoltata foarte bine.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 19:04 |