FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
thedragon |
![]()
|
||
![]() Sange de modovean aka GALATI Group: Members Posts: 583 Joined: 4 February 07 ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1989
|
|||
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
American History X - vechi dar excelent - 12/10
Lucky Number Slevin - 8/10 The Hurricane - personal favourite - 10/10 |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
forrest gump
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Langa "run forrest ...run" merge si Terminalul.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
ceva nou: jumper
betoneala |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
irish jam 7/10
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Filme cu masini ceva ce recomandati mai vechi si mai noic a totusi e un forum unde se discuta despre masini.... sa vedem si filme cu masini! Astept....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Rambo 4 - un gunoi....2/10
American History X 10/10 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Am vrut sa recomand The Holiday dar a mai fost recomandat de 3 ori. Deci nu mi s-a parut numa mie ca e fain... Un film lacrimogen dar super misto e The Notebook. Siropos dar merge e Under the Tuscan Sun. Daca va e dor de viata de copil la 12 ani asa aproximativ cum am trait-o noi astia mai vechi dar vazuta de acum va recomand Stand by me. O comedie faina cred ca e si Fun with Dick and Jane. Fara gacica zic ca ar merita revazut razbelul stelelor chit ca ultimu se termina un pic cam aiurea. In rest desene animate. Spre exemplu Kuzco.
This post has been edited by minny: 14 Apr 2008, 15:53 |
--------------------
------
------
------
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
the bank job , merita
|
--------------------
Ford
focus
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
jumper - pt categoria 6-14 ani
borat 10 intalnire cu spartanii 10 snatch 10 date movie 10 equilibrium 10 |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
meet the spartans 10/10? date movie 10/10
![]() ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 14 Apr 2008, 16:19 |
--------------------
Ford
focus
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Apr 2008, 16:18) meet the spartans 10/10? date movie 10/10 ![]() ![]() cred ca esti un personaj foarte foarte trist ... sau care nu intelege (sau intelege mai greu) umorul... |
--------------------
solenza
|
|
blackdoggy |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 50 Joined: 30 December 05 From: Ploiesti ![]() |
Intalnire cu spartanii a fost un film mediocru si dupa parerea mea...nu stiu daca am ras de doua ori, recomandarile mele ar fii:Vantage point,The eye, The bank job, 27 dresses si am revazut cele trei filme Friday bune comedii
![]() This post has been edited by blackdoggy: 14 Apr 2008, 17:49 |
--------------------
dacia
Nova
2000 GTi
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(BeciAcustic @ 13 Apr 2008, 18:41) Filme cu masini ceva ce recomandati mai vechi si mai noic a totusi e un forum unde se discuta despre masini.... sa vedem si filme cu masini! Astept.... ... ca sa nu mai astepti: Bune- Gone In 60 Seconds The Italian Job Seria franceza :Taxi Medii- Seria Fast & Furious PS: o scena cu efecte admirabile: urmarirea din The Island ... s.a.m.d... Enjoy! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
Le-am vazut pe toate cele mentinoate de tine... altele mai sti?
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
QUOTE(magelan_explorer @ 14 Apr 2008, 16:21) cred ca esti un personaj foarte foarte trist ... sau care nu intelege (sau intelege mai greu) umorul... eu cand dau o nota analizez filmul din toate punctele de vedere, cum e realizat,scenariul,cum joaca actorii etc ai vazut vreodata filme gen meet the spartans la oscar? 10/10 ![]() ![]() m-a facut sa rad la anumite faze, dar pana la a fi un film de nota 10 e care LUNGA, nici ca parodie nu e prea bine realizat ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 14 Apr 2008, 19:34 |
--------------------
Ford
focus
|
magelan_explorer |
![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 14 Apr 2008, 19:29) eu cand dau o nota analizez filmul din toate punctele de vedere, cum e realizat,scenariul,cum joaca actorii etc ai vazut vreodata filme gen meet the spartans la oscar? 10/10 ![]() ![]() m-a facut sa rad la anumite faze, dar pana la a fi un film de nota 10 e care LUNGA, nici ca parodie nu e prea bine realizat ![]() sure.. tu esti un fel de "critic de film".. adica nu savurezi filmul.. probabil suferi la filme gen "pe aripile vantului"... oricum,nu cred ca ai vazut "300" ca sa intelegi parodia "intalnire cu spartanii" si daca un film e bun ca a luat un oscar,atunci e clar iti recomand sa revezi "breakback mountain"... un adevarat film de oscar,pt poponari... vizionare placuta ! This post has been edited by magelan_explorer: 15 Apr 2008, 17:07 |
--------------------
solenza
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Rec
Hallam Foe Music Within Nu prea le gasiti in cinematografe ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
QUOTE(magelan_explorer @ 14 Apr 2008, 22:37) oricum,nu cred ca ai vazut "300" ca sa intelegi parodia "intalnire cu spartanii" si daca un film e bun ca a luat un oscar,atunci e clar l-am vazut ma *** BIIIIIP *** ce te ataci asa? ala da poate fi film de nota 10 nu porcaria aia numai un copil de 12 ani ar putea da nota 10 la un film ca ala tu dai nota 10 unui film cu zeci de barbati dansand goi,nu stiu cine e poponar aici..da' m-am convins,le ai cu filmele ![]() Ce este intre "***" e adaugat de moderator (Liviu) si reprezinta motivul pentru care ti-ai luat un warn. La prima recidiva ai vacanta 3 zile. Domnu' Liviu cuvantul "frustrat" e unul jignitor? ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 15 Apr 2008, 19:30 |
--------------------
Ford
focus
|
ANTIdacie |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 407 Joined: 13 December 05 ![]() |
100milion bs o porcarie dupa parerea mea nota 3
the bank job 8 un film bunicel |
--------------------
Harb de dacie
1310
- DMITHEONE
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
Ideea topicului era sa recomandam filme nu sa dam note. Ma distrez copios cand vad note aberante la filme (prea mici sau prea mari) sau comentarii de genul e naspa finalul (facem un topic separat sa explicam finalul la filme poate atunci devine bun).
On topic filme mai vechi cu masini (urmariri) sunt Bullit cu Steve McQueen (o urmarire intre un Ford Mustang si un Dodge Charger) sau The French Connection cu Gene Hackman, Ronin, Smokey and the Bandit, Gone in 60 seconds (cel original din 74) etc. |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
The Secret Life of Words (2005) 9.5/10
|
--------------------
/
/
/
|
|
sebybv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 216 Joined: 8 August 05 From: Brasov ![]() |
Filme cu masini:
Death Proof (2007) Scenariul+Regia: Quentin Tarantino - coloana sonora este excelenta http://www.imdb.com/title/tt1028528/ Vanishing Point (1971) - un clasic http://www.imdb.com/title/tt0067927/ Enjoy! |
--------------------
Mazda
6 2.0 CD 143CP SPORT
2006 "...The force is strong with this one..."
- Seat Leon 1,6 16v 105 CP - 2001 |
|
magelan_explorer |
![]() ![]()
|
QUOTE(ArtVandelay @ 15 Apr 2008, 00:36) l-am vazut ma frustratule ce te ataci asa? ala da poate fi film de nota 10 nu porcaria aia numai un copil de 12 ani ar putea da nota 10 la un film ca ala tu dai nota 10 unui film cu zeci de barbati dansand goi,nu stiu cine e poponar aici..da' m-am convins,le ai cu filmele ![]() cred ca multi nu stiu diferenta dintre comedie si parodie (unde trebuie sa vezi filmul parodiat inainte ,ca sa intelegi parodia) oricum,da-ti voi ce nota vreti si uitati-va in continuare la oscaruri "frustratule"? se pare ca avem un homosexual printre noi i-am atins coarda sensibila ! deci din tot filmul tu ai remarcat doar barbatii goi ! acum inteleg ! ![]() This post has been edited by magelan_explorer: 15 Apr 2008, 17:27 |
--------------------
solenza
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
ca sa mai iesiti din rutina va propun "August Rush" 10/10
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
the kingdom, rendition, vantage point, hitman, cloverfield, the warlords - astea-s filme bune.
one missed call, the eye, we own the night - astea-s varza. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
vantage point
scenariu f bun insa povestea e super-banala: presedintele american super baiat de cartier ,agentul cu problme care revine,alearga 20 de kilometri dupa teroristi,conduce super-bestial,trage 50 de focuri cu un singur incarcator,numai el nimereste tintele, turistul american (negru evident) care devine erou,salveaza fetite si culmea,vorbeste si spaniola un film de doi lei cu eroi americani de kkt |
--------------------
solenza
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai scenariul nu e acelasi lucru cu povestea?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 03:14 |