FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
bion |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|||
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Tonelu poate face parte din juriul Oscarului, e expert in americanisme ...
|
--------------------
**
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 20 Jun 2016, 20:55) multumesc pentru recomandare l-am vazut si am fost incintat de revederea marilor actori ai ecranului romanesc, mari inca de cind erau tineri scenariu si regia sub asteptari, insa anumite secvente din film m-au facut nostalgic totodata mi-a reamintit ca ajunsesem la saturatie in a mai inghiti filme cu tematica de santier, uzine, CAP-uri... si cu toate astea recomand filmul de mai jos, posibil sa-l mai fi pus pe tapet aici |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(Cosstel @ 26 Jun 2016, 17:31) Astea erau directivele, pe vremea aia. A fost o combinație bizară, actori tineri de excepție cu tematică stalinistă de kko. QUOTE(luck33ro @ 25 Jun 2016, 10:56) În buletin sau ca intelect? Un 34/14, estimez eu. This post has been edited by Markos: 26 Jun 2016, 17:06 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
Tonele insoara-te sa ai si tu alte preocupari...
![]() |
--------------------
**
|
|
tony-s |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 465 Joined: 24 June 05 From: Cluj-Napoca ![]() |
Era de așteptat sa reacționeze haterii...cum mai spuneam daca era un film rusesc ar fi fost o capodopera.....
|
--------------------
Chevrolet
Lacetti 1.4
2007
|
|
miki |
![]()
|
![]() #Hırsızlargibigeceniniçine Group: Members Posts: 1.214 Joined: 30 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(tony-s @ 25 Jun 2016, 10:02) Fara discutie The Martian ar fi trebuit sa primeasca oscarul pt. cel mai bun film,scenariu si regie...la actori a meritat di caprio dar si matt damon e imediat aproape. A luat globul de aur pt muzical/comedie bwuahahahaahahahaahaa Vive l"ámerique...... 26 Jun 2016, 19:59: QUOTE(luck33ro @ 26 Jun 2016, 19:19) Poa'sa le aibe si fara asta de ce sa doresti raul uneia (sau ma tsii ... poate o fi unul)? This post has been edited by miki: 26 Jun 2016, 18:59 |
--------------------
Renault
Sedan 1.6 16V / Megane IV 1.33 TCE
2004 / 2019
- XX-B-XXX #Hırsızlargibigeceniniçine
Funken Kurbelwelle Uzun Araç! Değer Așılırsa |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(miki @ 26 Jun 2016, 19:58) A luat globul de aur pt muzical/comedie bwuahahahaahahahaahaa Vive l"ámerique...... <span class='edit'>26 Jun 2016, 19:59:</span> Poa'sa le aibe si fara asta de ce sa doresti raul uneia (sau ma tsii ... poate o fi unul)? Nu doresc raul nimanui.... Cin` se aseamana se aduna! ![]() The last king. Film istoric norvegian ![]() This post has been edited by luck33ro: 27 Jun 2016, 20:03 |
--------------------
**
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
|
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
De mult nu am mai vazut un film horror la care sa nu ma pufneasca rasul sau care sa nu ma enerveze prin numarul de clisee si scenarii fortate.
M-am uitat totusi la The Conjuring (2013) pentru ca auzisem pareri pozitive, mai ales cu partea a 2-a proaspat lansata. Un film foarte bun, recomand cu placere. Finding Dory (2016) foarte dragut si asta, personaje pestrite, ca de obicei, filmul facut foarte bine. Personajul lui Ed O'Neil este foarte amuzant. Citeam un articol in care ziceau ca si "randarea" lui a fost foarte dificila si de durata. This post has been edited by MuciX: 3 Jul 2016, 09:36 |
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
|
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
P'asta l-a vazut cineva? recomand! http://www.imdb.com/title/tt5210376/ 8 Jul 2016, 22:05: Si un bonus pentru fani: http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualit...rata+de+straini This post has been edited by neumann: 8 Jul 2016, 21:05 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
luck33ro |
![]()
|
Hardcore Henry - pentru maniaci ai genului. Eu nu am fost in stare sa-l vizionez
![]() Criminal cu K. Costner. Bunicel ... This post has been edited by luck33ro: 15 Jul 2016, 22:09 |
--------------------
**
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Mie Hardcore mi-a placut..Poate si de unde,mai nou,imi place tare Sharlto Copley..Mai e si cu Tim Roth.Altu'care-mi place mult..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
|
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
Barbarians Rising - miniserie f. mistoaca. Imperiul Roman si decaderea lui din cauza barbarilor (inclusiv a gotilor - stramosii nostri, conform History Channel) Attila the Hun e un actor roman!
![]() |
--------------------
**
|
|
Cosstel |
![]()
|
intr-un final am ajuns si eu la Frienda S08 E03 si sa cad pe spate
![]() unde eram si unde am ajuns ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
MuciX |
![]()
|
De vazut
|
--------------------
-
-
|
|
luck33ro |
![]()
|
TWD, Timeless, Lucifer - TV shows
![]() Thriller englezesc ![]() This post has been edited by luck33ro: 3 Nov 2016, 21:24 |
--------------------
**
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Am vazut Arrival la cinema.
Nu e pe gustul meu, nota mea 4/10, nu recomand. |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
luck33ro |
![]()
|
Hell or High Water - mistoc film, cu cowboy din ziua de azi
![]() |
--------------------
**
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Serial: Bron.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
MoneyTalks |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 2.712 Joined: 18 April 03 From: Ireland ![]() |
Nu am avut timp sa citesc tot topicul, dar as vrea sa mentionez un film care merita vazut. Daca a mai fost mentionat, ignorati mesajul meu.
Filmul pe care vreau sa il mentionez se numeste Zootopia (Zootropolis in Europa). E un flim de desene animate, martie 2016. Dupa parerea mea e cel mai bun film de desene animate aparut vreodata. Surprinzator pentru un film de desene animate e un film de lung metraj si are o tema de mare actualitate, pe care va las sa o descoperiti singuri. Nu stiu daca exista subtitrari in romana. Comparativ cu TOATE filmele aparute in ultimii 10 ani, e unul din cele mai bune, chiar daca e de desene animate. Dupa ce il vizionati si daca reusiti sa intelegeti tematica lui, veti ajunge singuri la aceasta concluzie. Daca va plac filmele cu adevarat, va asigur ca nu veti fi dezamagiti de acesta. This post has been edited by MoneyTalks: 8 Dec 2016, 23:31 |
--------------------
Lexus
ES300H
2020 Religia a aparut cind primul ticalos s-a intilnit cu primul prost
Never underestimate the power of stupidity in large groups |
|
Cosstel |
![]()
|
Esti tu un pic cam entuziast
![]() dar fata de clasicele din domeniu e destul de departe asteptarile mele de la un desen animat sint altele, astept o poveste nu un scenariu, de cele mai multe ori de duzina, din real life condimentat din plin cu political correctness (o iau pe urmele lui Garett la romenglish ![]() |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
Chicken Run the best..
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
luck33ro |
![]()
|
Snowden... Respect!
![]() This post has been edited by luck33ro: 18 Dec 2016, 17:44 |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 01:35 |