FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
DragosP |
![]()
|
||
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
|
||
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|||
Agrig |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 3.067 Joined: 13 February 04 From: Jimbolia/Timisoara mai rar. ![]() |
Lost in space, sezonul 2 de Craciun...
https://www.imdb.com/title/tt5232792/episod...ef_=tt_eps_sn_2 |
--------------------
Renault
Megane IV 1,33Tce
2021 Life "Proștii se înmulțesc cînd cei înțelepți aleg să tacă"
Nelson Mandela |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
"Transalpina - Drumul regelui". Un documentar de cca. 40 de minute. Mie mi-a palcut.
https://www.youtube.com/watch?v=XjsyjXT8oxI |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Victorine |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.001 Joined: 20 April 05 From: Timișoara ![]() |
30 de ani de democrație.
Documentar Recorder. Atentie, pentru iubitorii de soap opera si pulp fiction (nu filmul), are vreo 3 ore. Merita. This post has been edited by Victorine: 23 Sep 2020, 18:41 |
--------------------
Toyota
Auris Touring Sports HSD
2014
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.973 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
Bre terminați cu prostiile
E "heat" in seara asta pe TNT. De la 21. |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
jelly |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 702 Joined: 3 October 07 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 - Laureate
- B030431 Lucrurile nu se întâmplă. Lucrurile sunt făcute să se întâmple. (John F. Kennedy)
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.imdb.com/title/tt7374926/ altfel de film despre calatoria in spatiu PRoxima
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
pus de mine în alta parte cu 25 de zile în urma
"citi dintre voi ati mai fost intr-un cinema ? bine, inainte de pandemie dar intr-un cinema in aer liber ? aici sigur v-am prins ![]() recunosc ca si eu ultima oara se intimpla in urma cu 20 de ani ![]() aseara an fost la muzeul Taranului Roaman la cinema in aer liber ca sa vaz un film rusesc sincer nu aveam asteptari prea mari dar am zis sa fie si filmul la inceput imi intarea convingerea ca va fi pe masura asteptarilor mele, plictisitor in Leningrad lumea se inghesuia sa urce intr-un tramvai, antic pentru noi, probabil si pentru ei, si impins, insistat, vociferari si la naiba mi-am zis, e simbata seara iar astia imi scutura colbul de pe amintiri nu prea placute din vechea perioada nostalgic, nostalgic doar in aspectele placute, astealalte nu si unde incepe filmul usor, usor, pe nebagate de seama, sa ma prinda actiunea si sa urmaresc cu sufletul la gura ce urmeaza, ce se va mai intimpla sa mai zic ca actiunea se desfasoare lent, camera ce se plimba agale prin decorurile ce reproduc cu acuratete perioada de dupa razboi ? apoi ruperi de ritm, aceiasi camera ne alearga si zbuciuma accentuind scena ce e in desfasurare am fost surprins, impresionat si perplex mi-am zis ca scoala rusa de film si-o va lua in bot de la noile vremuri ca toata cinematografia din fostele tari la naiba nu, chiar sint si mai si un regizor nascut in 1991, Kantemir Balagov (o fi un urmas a lui Cantemir?!!) scoate un film de exceptie constat ca am vorbit o gramada si inca n-am mentionat numele filmului ![]() Beanpole (2019) https://www.imdb.com/title/tt10199640/ filmul te vrea intr-o stare sufleteasca optima, nu esti pregatit, nu-l vei simti grija mare, actiunea se desfasoare lent, lent ca apoi sa ia foc toate si toti totusi pentru a va motiva cit de cit ![]() ![]() iar finalul e in concordanta cu vremurile moderne, lgbt-ist ![]() sper c-am reusit sa va stirnesc curiozitatea si daca prindeti ocazia sa il si vedeti" This post has been edited by Cosstel: 24 Sep 2020, 13:50 |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
QUOTE(jelly @ 23 Sep 2020, 20:04) l-am pus pe junior sa-l urmareasca........pedeaspsa ca a calcat pe bec ![]() |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.386 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
https://www.imdb.com/title/tt5375100/ l-a vazut cineva pe asta? Pare plictisitor dar 9 stele
This post has been edited by einstein1984: 5 Oct 2020, 15:26 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
einstein1984 |
![]()
|
http://www.documentaryarea.tv/player.php?t...20Last%20Flight inca nu l-am vazut, dar sunt curios.
La recomandarea lui mucix ma duc diseara la DUne. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Star wars pentru adulți*
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
am citti primele 2 carti in anii 90.... de mai multe ori. Tocmai ce am luat canonicatul dunei, e a 6a.
This post has been edited by einstein1984: 19 Nov 2021, 15:28 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Nu-ți dau spoilere, dar ești înaintea filmului. Eu am toată seria, sunt la a 3a carte.
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
filmul banui ca e prima carte, eram destul de sigur ca filmul nu imi da spoler la copii dunei.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
*Canonicatul.
|
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
Dune 2021
Foundation Urmeaza: Finch |
--------------------
.
.
.
|
|
wolfin |
![]()
|
![]() Haha Group: Members Posts: 8.797 Joined: 2 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Snow, tea and love.
Dupa o zi de gang bang cu sefii...recunosc ca am ras 20 min cat m am uitat..era pe la mijloc....pan am adormit. Nici acum nu stiu de ce rula pe netflix.. Un fel BD la mare si la munte...varianta tampitel |
--------------------
pegas
3120
... din 1980 si ceva. Urmeaza si 2020
- Curand de provincie Scuze Mucix, am gasit altul"În fata unei boli esti precaut sau prost", o stai ..Bici zice ca o gasit a buna...mis un cane rau dar cu suflet mare
|
|
einstein1984 |
![]()
|
ala tatabobu, merci.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
vazut DUne 2021, misto, printre cele mai precise ecranizari pe care le-am vazut. Actori nu f cunoscuti dar ok. Recomand
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
Văzut și eu Dune.
Ca fan al cărților, pot spune că ecranizarea e, pt mine, prea mecanica și prea la litera. De exemplu, ornitopterul a că în carte dar pare o mașinărie inutilă. Dar mi-a plăcut și aștept episoadele următoare. Totuși Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Dave Batista, Zendaia nu-s chiar necunoscuți. Consider că Dune se potrivește mai degrabă cu un serial decât cu un film. This post has been edited by dizzy: 22 Nov 2021, 09:33 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
MuciX |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 22 Nov 2021, 08:26) Pai si in carte pare la fel de inutil. Si greu de manevrat. Dar ce sa intelegem noi despre tehnologiile din anii 10100? ![]() Eu sincer abia astept urmatoarele parti, nu ma omor dupa comics si ultimii 10 ani plini de Marvel si DC au ocupat prea mult spatiu in cinematografe. E o schimbare binevenita. 22 Nov 2021, 09:11: QUOTE(dizzy @ 22 Nov 2021, 08:26) S-a incercat ceva, dar nu m-a dat pe spate. Facut in genul Xena sau Hercule. This post has been edited by MuciX: 22 Nov 2021, 10:11 |
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(dizzy @ 22 Nov 2021, 09:26) Văzut și eu Dune. Ca fan al cărților, pot spune că ecranizarea e, pt mine, prea mecanica și prea la litera. De exemplu, ornitopterul a că în carte dar pare o mașinărie inutilă. Dar mi-a plăcut și aștept episoadele următoare. Totuși Jason Momoa, Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Dave Batista, Zendaia nu-s chiar necunoscuți. Consider că Dune se potrivește mai degrabă cu un serial decât cu un film. oi fi eu incult, dar nu am auzit de ei. Adica fata de distributia de la House of gucci sunt cam necunoscuti. Zici ca ornitopterul e inutil, dar nu zici ca Idaho spinteca sardaukari in timp de alti 2 baieti in spatele alora carau un laser care taia usi din plastotel.... CU o miscare il faceau in 2. Asa si sabiile erau inutile, sau mai inutile ca un AK74. This post has been edited by einstein1984: 22 Nov 2021, 10:19 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Nici măcar de Bardem n-ai auzit?
EDIT: mai citește câte ceva despre interacțiunea laser-scut ![]() This post has been edited by tatabobu: 22 Nov 2021, 10:57 |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
einstein1984 |
![]()
|
la naiba, uitasem. Macar un pistol din ala cu barzauni ca al lui Yueh si tot era o rezolvare.
Apoi laserul ala care fugarea topterul lui Idaho cand vroia sa plece din arakeen cum era? Ca topterele stim ca aveau generatoare de scut. This post has been edited by einstein1984: 22 Nov 2021, 11:25 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
MuciX |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.078 Joined: 11 February 04 ![]() |
QUOTE(einstein1984 @ 22 Nov 2021, 11:17) oi fi eu incult, dar nu am auzit de ei. Adica fata de distributia de la House of gucci sunt cam necunoscuti. Zici ca ornitopterul e inutil, dar nu zici ca Idaho spinteca sardaukari in timp de alti 2 baieti in spatele alora carau un laser care taia usi din plastotel.... CU o miscare il faceau in 2. Asa si sabiile erau inutile, sau mai inutile ca un AK74. Mno, fiecare cum considera: Rebecca Fergusson o tin minte din scenele din Mission Impossible, faza cu inotul, faza cu motocicleta, faza cu coboratul pe franghie ![]() Jason Momoa - ofteaza fetele dupa el, Aquaman Javier Bardem - Pirates of Carbean, James Bond Dave Bautista - Army of Dead - skip leg day Zendaia - nu mi-e cunoscuta dar e frumusica Rebecca Ferguson, - daca nu am mai zis ![]() This post has been edited by dizzy: 22 Nov 2021, 11:52 |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 20:42 |