FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
slaiciprian |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
|
||
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|||
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Billa
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
si mie mi-a placut, l-am vazut acu vre-un an, rescriu ce am scris despre el pe un alt forum:
Valley Of The Wolves – un film foarte foarte interesant, mai ales daca oglindeste chestii reale. Cel putin fazele de la inceput in care se arata ca mercenari, aliati cu americanii, aflati insa sub comanda unui ins ce parea sa reprezinte partea americana in irak, capturau cetateni irakieni pentru a extrage diverse organe pentru cei bogati din vest sunt foarte grave daca sunt adevarate. Plus uciderea sumara a civililor de la nunta + declararea lor ca teroristi doar pentru ca trageau focuri de arma in aer (chestie cu atat mai urata cu cat americanii+mercenarii erau deja acolo si asteptau doar ca aia sa traga focuri de arma in aer pt a-si « motiva » arestarea lor pt a ii duce la abu-ghrabi unde urmau sa devina « donatori ». E prezentata inclusiv faza cu soldatii ce torturau detinuti la abu-ghrabi.. Nu am prea inteles faza de la inceput cu cazarma militara, ce legatura avea cu Polat Alemdar – turcul, ins care mi-a devenit ff simpatic. Intrebarea mea e daca pot fi adevarate fazele cu prelevarea de organe de la civili declarati in mod mincinos teroristi, in irak |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
tocmai am vazut righteous kill. 7/10
|
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
aphophis |
![]()
|
Margot at the Wedding – drama cica, insa una asa de plictisitoare, despre o femeie (nicole kidman) care aterizeaza la sora-sa care se casatoreste. Inca odata .. PLICTISITOR, am sters filmul dupa 20 de minute de chin. Cei care cauta tot felul de intelesuri in filme , poate vor aprecia aceasta « capodopera », eu insa nu sunt dintre ei
![]() 27 Jan 2009, 01:08: Marco Polo – film hallmark (cred) despre calatoriile si aventurile lui marco polo in china. Nu are maretia unor filme chinezesti, insa.. merge. 7/10 This post has been edited by aphophis: 27 Jan 2009, 01:08 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Haute tension(Franta 2003) - film belea, pentru fanii genului horror care s-au saturat de americanisme, joaca si cativa actori romani, Bogdan Uritescu, Oana Pellea.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(aphophis @ 26 Jan 2009, 17:28) si mie mi-a placut, l-am vazut acu vre-un an, Valley Of The Wolves –Nu am prea inteles faza de la inceput cu cazarma militara, ce legatura avea cu Polat Alemdar – turcul, ins care mi-a devenit ff simpati seful soldatilor turci, arestati, cand s-a sinucis a trimis o scrisoare in care-i povestea intamplarea lui polat aldemar. Intrebarea mea e daca pot fi adevarate fazele cu prelevarea de organe de la civili declarati in mod mincinos teroristi, in irak nu-i crezi in stare pe americani? a recunoscut si stafful lui obama ca din 300 de inchisi in abu ghraib doar 21 sunt acuzati de ceva. p.s. doua simple fotografii din abu ghraib, cel adevarat, nu cel din film... ag20.jpgag21.jpg This post has been edited by slaiciprian: 27 Jan 2009, 10:43 |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Quarantine
realy scarry shiet!!!! This post has been edited by tzepesch: 27 Jan 2009, 23:16 |
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
La recomandarea Nasului de la B1TV,am vazut acum -Moartea domnului Lazarescu
Pe langa premiile primite i-as mai acorda si eu unul-Marele Premiu al Juriului"ASTA E ROMANIA!!!!" |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
QUOTE(slaiciprian @ 26 Jan 2009, 17:18) Kurtlar vadisi Irak (Valley of the Wolves: Iraq) “Valea Lupilor: Irak “- este un film, foarte controversat, de productie turceasca, care dupa parerea mea intrece 99% din productiile americane. nu m-am asteptat sa vad un film asa bine facut, turcesc. NOTA 10, e un film pe care nu-l uiti. Kvirakposter.JPG Sa fiu sincer nici nu stiam ca turcii au industrie cinematografica, dar daca stam sa ne gandim mai bine astia sunt cu 50 de ani inaintea noastra ![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
The Golden Compass – film fantastic, despre o fata care are un demon (un fel de ego sub forma de animal), care trece print tot felul de aventuri cauzate de “praf” si de o compas, ce poate arata adevarul despre un anumit lucru. Poveste asa si asa, grafica faina, personaje interesante (ursul de exemplu), lasa loc la o continuare 8.2/10
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
luck33ro |
![]()
|
Cred ca e un film ptr. copii mai mici si mai mari, iar in rolul personajului negativ apare chiar Nicole Kidman
![]() Afofis sau apopis-ca nu stiu cum sa-l citesc ![]() http://www.imdb.com/title/tt0385752/ spre exemplu astia fac o medie aritmetica a notelor primite de la membri siteului, dar tu ce faci? vezi filmul de mai multe ori si dai mai multe note? ![]() |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
nu, iau ca referinta ca nota maxima 100.. si in loc sa zic 86 zic 8,6 de exemplu.. si da in the golden compass apare si nicole kidman care are un rol cam sters insa
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() Notarea de la 1-5 e mai simpla si cel mai des folosita, aia de la 1-10 e deja complicata, dar sa notezi de la 1-1oo cred ca deja ai depasit si criticii de film ![]() On-topic: Valkirya a vazut cineva? This post has been edited by luck33ro: 29 Jan 2009, 12:28 |
--------------------
**
|
|
ageana |
![]()
|
![]() -> Group: Members Posts: 1.885 Joined: 9 September 06 ![]() |
Nunta muta - 8/10
|
--------------------
Ideal
Pro Rider
2009 Percussive maintenance engineer.
Turkish rhombus owner. Dezmembrez Ferrari Enzo 2003, motor bun, nu papã ulei. |
|
aphophis |
![]()
|
City of Ember - imi plac la nebunie filmele apocaliptice, what if, postapocaliptice. Aici e vorba de un oras subteran, construit de niste savanti (nu spun motivele si asta e enervant), in care s-au retras oamenii timp de 200 de ani, perioada in care au uitat de ce erau acolo. 8.3/10
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
O recomandare pentru tine (si pentru altii
![]() The Gene Generation. MV5BMjE4MDc5NTUwN15BMl5BanBnXkFtZTcwNDQ0MzIzMQ@@._V1._SX263_SY400_.jpg Link IMDB. This post has been edited by Amedeus: 30 Jan 2009, 21:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
QUOTE(BoboM @ 9 Jan 2009, 18:39) +1 ![]() Succese! ![]() _______________________________ Se poate vedea si un Logan la 1:07:41 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Da' n-a zis ca-i film! A zis "realy scarry shiet!!!!"
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
argon |
![]()
|
shiet is moldavian for shit?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
luck33ro |
![]()
|
nope , is transilvanian
![]() |
--------------------
**
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Am vazut Redline. Masini, gagici. Destul de misto filmu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Alvin and the chipmunks
![]() This post has been edited by C@talin: 31 Jan 2009, 03:04 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Felon, bun, mie mi-a placut la nebunie.
The day the earth stood still...idee buna, filmul de tot rahatul. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
El orfanato - 7.7 pe IMDB, 9.50 de la mine.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
argon |
![]()
|
Fireproof-Drama, nota 10/10, de vazut cu partenera. (nu, mana nu se pune)
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
tzepesch |
![]()
|
![]() Japan Jupan Group: Members Posts: 2.403 Joined: 22 June 05 From: Bucuresti ![]() |
IP MAN
|
--------------------
Dacia
DELTA GALIDI Station Wagon
1982 - 1310 - 4VIT.
- B-xx-xxx De ce caraie cioara in zbor? ... Schimba vitezele
Toyota Auris 2L D-4D Luna Plus + |
|
luck33ro |
![]()
|
Se mai uita lumea la karateka d`astia?
![]() |
--------------------
**
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 22:45 |