FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
![]() ![]() ![]() |
FILME - ce ati vazut si ce recomandati, ar fi interesate niste recomandari
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
"Big Stan" ... cel mai frumos film pe care l-am vazut in ultima vreme !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Lexy |
![]()
|
![]() Just ME Group: Members Posts: 531 Joined: 9 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Am vazut si eu aseara Eden Lake.Bun film!... insa te lasa cu un gust teribil de amar.
Ca recomandare, ca sa fiu ontopic- Thick as thieves cu Banderas,Freeman si Marcel Iures. This post has been edited by Lexy: 23 Feb 2009, 08:11 |
--------------------
Toyota
Corolla
1,6 VVTI / SOL
- B-01-LEXY Good girls go to heaven.Bad ones go to hell.
And girls with fast cars go anywhere they want. |
|
RZV |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 812 Joined: 24 August 05 From: Online ![]() |
Recomand Seven Pounds cu Will Smith. Printre altii mai joaca si Woody Harrelson (aparitii pasagere).
L.E. Am vazut mai tarziu ca a mai fost recomandat si de altii. This post has been edited by RZV: 23 Feb 2009, 08:23 |
--------------------
Scott
Mountain Bike
1990
|
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
Eu nu inteleg cum au putut sa dea astia 8 oscaruri unui film ptr. copiii romales
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
am vazut asa:
Madagascar 2 madagascar-2-poster.jpg - beeeeeton, funny rau Bolt 001767bolt1.jpg- simpaticut, nu e la nivelul lui madagascar dar merita din plin vizionat Blindness blindness.jpg - o mare porcarie si pierdere de timp The curious case of benjamin button benjamin-button-booknew.jpg - destul de interesant, DAR foooooarte lung ![]() Yes Man yes-man-20080718041922016_640w.jpg - il pandeam demult dar asteptam sa apara varianta DVD. Pana la urma m-am dus la cinema si FIX in timp ce ma uitam eu la cinema, a aparut si DVD-ul ![]() ![]() This post has been edited by Ov: 23 Feb 2009, 09:59 |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 23 Feb 2009, 09:42) Eu nu inteleg cum au putut sa dea astia 8 oscaruri unui film ptr. copiii romales ![]() ![]() N-are cum sa inteleaga unul ca tine, care judeca dupa aparente de ce a luat atatea Oscaruri. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
luck33ro |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
acus realizez ca am vazut si eu (aseara) slumdog millionare
![]() relativ simpatic + buna indianca ![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cel putin e bine ca la parta cu "indianca", suntem cu totii de acord ca era buna, ca vad ca filmul are si unele critici
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
luck33ro |
![]()
|
si mie mi s-a parut "relativ simpatic" - dar pana la 8 oscaruri e cale lunga nene
![]() chiar daca tigancusa aia arata ok... ![]() |
--------------------
**
|
|
Ov |
![]()
|
pai si cine ai fi vrut sa ia multe oscaruri?
filmul ala lung cu brad pitt? |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
pai in afara de cel mai bun film, restul statuetelor sunt din esalonul doi, pentru muzica, pana mea...
pentru actori niente. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
slider2 |
![]()
|
revenind on topic, the way of war cuba gooding jr. mie nu mi-a placut, mi s-a parut o pierdere de vreme. ideea de baza este una reala, buna, dar scenariul e facut cam aiurea, nu vei putea intelege niciodata povestea cum trebuie, pentru ca nu e explicata, se sare de la un punct la altul fara nici o legatura.
This post has been edited by slider2: 23 Feb 2009, 13:48 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Trist faptul ca The Wrestler n-a luat nimic. Filmul ala mi-a placut enorm. O sa vad si eu diseara sau maine Slumdogu', sa vad ce-i de capu' lui, desi nu ma astept la mare lucru...
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Marius97fer @ 23 Feb 2009, 12:56) pai in afara de cel mai bun film, restul statuetelor sunt din esalonul doi, pentru muzica, pana mea... pentru actori niente. pai a luat si scenariu (poveste de 2 lei tip indiana - neverosimila desigur) regia de rahat - ce frumos au stat in scena indienii mancatash, ...astea-s de colea? |
--------------------
**
|
|
verde57 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 401 Joined: 30 March 08 From: 3 trancane ![]() |
slumdog mi se pare pe jumatate exceptional(partea copilariei), pe cealalta slab de tot.
|
--------------------
1300
dacia
1973 sa moara comunistii
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
slider2 |
![]()
|
vazut
underdog - dragutel, dar cam fad. superman in varianta canina, doar ca se comprima cateva episoade din smallvile intr-un singur film wall-e - destul de misto, am ras o gramada la el, si mi-a placut ideea the day the earth stood still - misto idee, dar filmul nu e chiar o capodopera, ma asteptam la ceva mai misto. |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Ov |
![]()
|
vazut "because i said so" - simpaticut
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
mah oameni buni, ma uit la lista cistigatorilor de Oscar si trebuie sa intreb: cum mama dracu` se face ca, imediat cum apare un film cu de-astia de intorc spatele, repede cistiga premii? "Brokeback Mountain" a luat in 2005 3 Oscaruri si nu stiu cite alte premii, acu` apare "Milk" si brusc frige si asta 2 Oscaruri. Io recunosc, sint homofob si nu m-am uitat la filmele astea, da' poate ma lamureste si pe mine cineva daca sint absurd si am pierdut ceva ca nu le-am vazut.
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
slider2 |
![]()
|
poate o parte din juriu are niste "secrete"
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
luck33ro |
![]()
|
La ei nu e cu secrete , e pe fatza.
Daca esti homofob poate chiar e recomandat sa vezi filmul, e interesant si poate iti mai linistesti starea de fobie ... ![]() |
--------------------
**
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
sint sigur ca n-am nici un interes sa-mi devina simpatici
![]() |
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
slider2 |
![]()
|
vazut thick as thieves - morgan freeman, antonio banderos. destul de misto, desi ideea de baza se regaseste si in "chaos" - jason statham.
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Slumdog Millionaire ,excelent
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Este interzisa postarea de linkuri care contravin legilor privitoare la drepturile de autor.
Aici se includ adrese catre servere FTP care gazduiesc copii ale filmelor si/sau adrese catre torenti de unde se pot descarca ilegal filme. Cine ignora aceste reguli se va alege cu mesajele sterse si warn (sau ban, dupa caz). |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:12 |