[VAND] pasta antigripanta, Made in germania
![]() ![]() ![]() |
[VAND] pasta antigripanta, Made in germania
barzone |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 14 December 10 From: Mangalia ![]() |
|
||
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|||
sandy461229 |
![]()
|
Gica Contra Group: Members Posts: 703 Joined: 26 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Doresc si eu 1 cutie, tot la Bucuresti...trece-ma pe lista
Daca nu ai drum prin Bucuresti comunica-mi te rog nr. contului bancar ca sa-ti trimit banii This post has been edited by sandy461229: 12 Jan 2011, 10:20 |
--------------------
Logan Ambiance
1.4 MPI
2004
- B39XXX
|
|
barzone |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 77 Joined: 14 December 10 From: Mangalia ![]() |
Lista va fii vizibila in topic, adica fiecare dupa cum posteaza.Momentan nu cred ca o sa mai am drum prin bucuresti prea curand.Banii o sa ii depui atunci, sau daca vrei acum nu ma deranjeaza, spui si iti trimit contul pe PM.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am trimis si adresa de livrare pe pm, multumesc anticipat.
![]() |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
barzone |
![]()
|
Livrata si ultima comanda, deci stoc ''zero''Multumesc tuturor colaboratorilor , si astept urmatorul transport.Sanatate tuturor
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
bashtalu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.051 Joined: 9 September 06 From: Bucuresti ![]() |
am ridicat coletul de la posta
multumesc dragos |
--------------------
Audi
A4
2005
|
|
barzone |
![]()
|
Cu placere, lista ramane deschisa.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
Albert Einstein |
![]()
|
![]() Pasionat Group: Members Posts: 2.140 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
Am primit coletul, multumesc
![]() This post has been edited by Albert Einstein: 17 Jan 2011, 17:57 |
--------------------
-
-
- "I fear the day when the technology overlaps with our humanity. The world will only have a generation of idiots" - Albert Einstein
|
|
barzone |
![]()
|
Azi am actualizat stocul( doar 15 bucati), cei care doresc pot trimite datele pe PM.Prin posta romana sunt 2 modalitati de expediere:
-cu plata ramburs, taxele postale ajung 6,8 lei; -cu plata in avans in cont, taxele postale ajung 3 lei Datorita numeroaselor solicitari, primul venit, primul servit.Maine dupa amiaza pun la piosta coletele. P.S. Datorita majorari taxelor vamale a crescut pretul, iar singurul adaos al meu este 0,5 lei( contravaloare coala alba pentru impachetare colet) |
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
fara roti |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 7 October 07 From: BUCURESTI ![]() |
maine pun in cont banii...pt 2 tuburi +transport 20ron?..adresa o trimit pe pm
|
--------------------
dacia
Papuc
1999
|
|
barzone |
![]()
|
Ai contul meu?Daca nu, ti-l trimit.
Dupa cum am spus mai sus, eu nu castig absolut nimic( dar trebuie sa onorez toate comenzile) Pentru 2 tuburi+ taxe= 18 lei This post has been edited by barzone: 20 Jan 2011, 21:16 |
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
fara roti |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 264 Joined: 7 October 07 From: BUCURESTI ![]() |
am contul..ms
|
--------------------
dacia
Papuc
1999
|
|
dan_mar |
![]()
|
![]() Membru cu portbagaj Group: Members Posts: 348 Joined: 31 August 06 From: HD ![]() |
Da-mi si mie pe PM contul tau, vreau si eu 2 tuburi cu plata in avans.
Mersi. |
--------------------
RENAULT
19 Chamade
GTR 1990, C1J / JB1 1.4 57CP RENAULT Megane I hatchback 1997 1.6 75CP 199.000 km
|
|
wheelman2011 |
![]()
|
traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul Group: Members Posts: 172 Joined: 20 January 11 From: Bucuresti ![]() |
salut, vreau si eu un flacon asa ca da-mi si mie pe PM datele contului si pretul exact pentru un flacon. merci.
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 CLIMA 1.4 MPI Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !
|
|
barzone |
![]()
|
Mai am doar 5 cutii, cei de pe lista mai au timp pana duminica seara sa confirme comenzile, in caz contrar luni la prima ora vor fi date( sunt destui care asteapta).Urmatorul transport pe 26 ianuarie, dar va creste pretul( din pacate).
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
fara roti |
![]()
|
am ridicat coletul...excelent!!!
|
--------------------
dacia
Papuc
1999
|
|
barzone |
![]()
|
CU PLACERE
Un nou lot disponibil, 50 bucati.Ca sa nu mai creasca pretul am comandat mai mult.DECI LA ACELASI PRET: 7 LEI/ buc. Aceleasi modalitati de trimis: -cu posta romana, cu plata ramburs 7lei taxele; -plata in cont bancar 3lei taxele; -curier 20 lei taxele |
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Vand pasta antigripanta, pentru suruburi,axe,etc., orice piesa care e in contact cu apa,noroiul,frigul.Este acea pasta care se gaseste pe suruburile de la etriere, bascule.Are in componenta Cupru si alte aliaje care ii permit sa ramana intacta in conditii de temperatura de la -30 la +1150 grade celsius si de umiditate.Este Made in Germania, calitate exceptionala.
Se prezinta la flacon de 250g, pret 7 lei/buc (la comenzi mai mari se fac reduceri) barzonemail@yahoo.com 0727306453 |
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Anunt valabil
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Vand pasta antigripanta, pentru suruburi,axe,etc., orice piesa care e in contact cu apa,noroiul,frigul.Este acea pasta care se gaseste pe suruburile de la etriere, bascule.Are in componenta Cupru si alte aliaje care ii permit sa ramana intacta in conditii de temperatura de la -30 la +1150 grade celsius si de umiditate.Este Made in Germania, calitate exceptionala.
Se prezinta la flacon de 250g, pret 7 lei/buc (la comenzi mai mari se fac reduceri) barzonemail@yahoo.com 0727306453 |
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Se prezinta la flacon de 250g, pret 7 lei/buc (la comenzi mai mari se fac reduceri) barzonemail@yahoo.com 0727306453 18 Feb 2011, 18:45: Azi au plecat toate coletele, multumesc tuturor. This post has been edited by barzone: 18 Feb 2011, 18:45 |
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Au mai ramas 20 de cutii( ultimele), altele nici nu mai aduc.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Initial am luat 50 flacoane ca sa ramana pretul la fel( in dauna castigului meu si asa infim), dar datorita faptului ca multi au fost sceptici in privinta raportului pret/calitate (desi nu tot ce e ieftin e si slab calitativ) am sa maresc pretul. INCEPAND DE ACUM PRETUL ESTE 10 LEI/FLACONUL.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
VALABIL
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Au mai ramas 10 flacoane, ultimele.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
barzone |
![]()
|
Au ramas doar 2 flacoane.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
razvan32 |
![]()
|
![]() superdaciuta Group: Members Posts: 842 Joined: 12 January 08 From: Ploiesti ![]() |
le vreau eu pe ultimele 2.
|
--------------------
DACIA
1310
1990 TX BERLINA
- 6-PH-7008
|
|
barzone |
![]()
|
Se poate inchide, s-a terminat, multumesc pentru gazduire.
|
--------------------
dacia
logan
2005
- ct 16 mgc
|
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
nu mai aduci?
![]() |
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th July 2025 - 13:07 |