problema caldura, caldura
![]() ![]() ![]() |
problema caldura, caldura
gcgeorgescu |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|||
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Am promis ca vin cu poze din manualul de utilizare dacia supernova cu respectivul releu care nu exista. O fac pentru alti caposi care nu vor sa creada, ca de ajutat pe cei care au problema asta, vad ca nu reusesc, nu vrea nimeni sa creda. Mai departe va puteti descurca si singuri, ca stiti ceva mai mult ca mine, observ.
Attached thumbnail(s) Scan1.jpeg ( Size: 695.17k ) Number of downloads: 239 Scan2.jpeg ( Size: 794.08k ) Number of downloads: 271 |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Da bre ai dreptate. In manualul meu format pdf, nu am pagina aceea, sau ma rog, este sub alta forma. Exista releu pentru aeroterma (gmv climatizare). Case closed.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
ce nu inteleg este ca siguranta AC accesorii opreste si aeroterma . de ce ii mai trebuie o alta siguranta separa? (S9 din poza lui servicom)
|
--------------------
Renault
Fluence
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Deaia nu mai poti tu sa dormi la noapte, ca ai aflat de existenta sigurantei aleia. Ai prea mult timp liber...
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
danxkc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 252 Joined: 26 October 10 From: Turnu Magurele ![]() |
problema era de la unul dintre carbuni se tot misca si numai facea contact bine si meseriasul mi-a spus ca nu exista releu pentru aeroterma
|
--------------------
Dacia
Supernova
2002 ,motor 1.4
|
|
gcgeorgescu |
![]()
|
aha , aha
![]() maskatu- sa sti ca indradevar am cam mult timp liber, dar gasesc greu de munca, daca auzi ceva pe undeva da si mie un bip, ca am o luna si ceva de cand stau acas de pe 15 dec. This post has been edited by gcgeorgescu: 29 Jan 2011, 21:58 |
--------------------
Renault
Fluence
|
|
adyy 2111 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 8 August 10 ![]() |
sal referitor la caldura eu unu mam saturat de masina asta am fost la service ca nu eram multumit de caldura si am schimbat termostatul si caloriferul si la sfarsit surpriza nici o diferenta cat despre aeroterma am si eu o problema cand o dau pe treapta 3 dupa cam 7-10 minute incepe sa miroasa a ars imi parleste firele din spatele butonului de selectie. daca a patit cineva si stie ce ar putea avea...
|
--------------------
dacia
supernova
2002 clima
- b 84 pma
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
Schimba carbunii la motorasi si verifica rezistente pentru treptele respective sa nu fie in scurt... soluti mai sunt sa introduci alte cabluri daca nu sunt cele originale cu unele de 2,5 mm pentru a sustine curentii mari pe care motorul il trage de la aeroterma.
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 00:59 |