DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Asiban versus Service Dacia, in urma unui accident cu Logan

mephistone
post 30 May 2005, 17:25
Post #1

Membru incepator

Group: Members
From: Timisoara

Dupa un mic accident in care vizual loganul are doar o rama nichelata de la calandru indoita,suportul de numar spart farul stanga deplasat 3-4mm si o umflare a mastii m-am dus la Asiban.

Am ajuns acolo,am programat constatarea pe a doua zi,

a doua zi m-am dus la constatare ,mi s-a spus ca masca nu se poate schimba daca nu e rupta,observasem ca armatura mastii fata e indoita si le-am spus ca trebuie schimbata,mi s-a spus ca acea armatura trebuie reparata,ea face parte din sturctura masinii si e sudata,am gasit sub masina ca gaicile de la prinderea de sub masina a mastii fata sunt rupte si i-am facut poza cu aparatul meu,atunci i-a facut poza si constatatorul si mi-a scris pe fisa inlocuire si vopsire masca fata.

Am plecat de la constatare cu :-inlocuire suport numar
-inlocuire si vopsire masca fata
-inlocuire element nichelat calandru
-reparare armatura

Am semnat dupa ce mi-au spus ca se vor constata probabil mai multe la o analiza mai indeaproape la service cand imi vor da masca jos.

Dupa o analiza mai atenta am observat ca si emblema e putin deformata,le-am spus si lor dar nu mi-au trecut-o pe lista.

M-am luat si m-am dus cu masina la service.
In service era in lucru un logan la care se schimba armatura barii fata,era deja resudata,m-am dus la meserias si i-am spus ca cei de la asiban mi-au spus ce se poate trage daca eu nu vreau sa se sudeze pe masina iar meseriasu mi-a spus ca nici vorba de tras bara aia pentru ca are cel putin 1mm grosime si aia numai inlocuita si resudata,l-am intrebat daca sudura pe care o face el e buna,mi-a spus ca sudeaza cu argon si ca nu e nici o problema.(am inceput sa-mi pun semne de intrebare),atunci m-am dus la seful lui si l-am intrebat de ce nu trmit cei de la mioveni bara gata vopsita ca eu nu am incredere in ce vopsesc ei ,m-a asigurat ca ei vopsesc cu aceasi tehnologie ca la fabrica.
Apoi i-am spus ca eu vreau sa-mi schimbe si emblema.El mi-a spus ca el o schimba dar trebuie sa plateasca asibanul ca altfel o platesc din banii mei,iar de se va intampla asta ne intreptam spre un proces intre mine si Asiban.

Voi ce parere aveti referitor la sudarea armaturii la service-ul respectiv?
cum e mai bine sa procedez? oricum voi fi acolo si voi poza tot ce se intampla si-l voi suna si pe asiban, dar mie nu imi prea convine ca se pune sa-mi sudeze pe masina si pentru asta trebuie dat tot jos,motor,radiator,...

--------------------
DACIA LOGAN Laureate 1.4 - cameleon
don't worry,be happy,feel good
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marafetu_80
post 31 May 2005, 08:12
Post #2

ZKR Power

From: Dr. Taberei Buc.

In primul rand , nasol de tine , ca trebuie sa ajungi in service si pe mine m-a pocnit un biciclist in parcare si mi-a infundat ambele portiere , eu zic ca totusi calitatea serviciilor in reteaua dacia se pare ca sa mai imbunatatit eu zic sa merci pe mana lor.
Cel mai bun service la ora actuala e Meridianu' din militari.

--------------------
ZKR Egee 1.6MPI 2005/Preference
Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
+
bomicabomic
post 31 May 2005, 20:08
Post #3

Ex-membru DaciaClub

Eu as merge pe IPSO, fac de multi ani service Renault, deci s-ar putea sa fie mai experimentati.

--------------------
x x - x
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 17:23
Forum Renault