DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> magazine piese dacia

Ivdanyel
post 21 Dec 2010, 10:50
Post #1

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Salut,

Imi puteti spune nume de distribuitori sau magazine care comercializeaza piese de Supernova,am sunat la Autonet,Unix Auto,Auto Total si ei nu comercializeaza piese de Supernova

Multumesc

--------------------
Dacia SuperNova Rapsodie 2001
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
RomeoNica71
post 21 Dec 2010, 15:25
Post #2

Membru

Group: Members
From: suceava

Darex,Fetcom,din Suceava

--------------------
Dacia SuperNova 2001 Clima - Sv-93-CRM
+
Maskatu
post 21 Dec 2010, 23:19
Post #3

Logan 0.9 TCE

Group: Moderatori DaciaClub
From: zuzu

In primul rand complecteaza LOCATIA la profil. Degeaba iti dau colegii idei, precum romeo, cu magazine din Suceava, daca tu esti de la Cuca Macaii. wacko.gif

In al doilea rand mari distribuitori ce comercializeaza piese originale nu prea exista. Astia enumerati de tine se ocupa doar cu piese compatibile. Cu originale se ocupa mai mult service-urile dacia si magazinele mici sau mari de piese auto care sunt niste simple srl-uri, ce cumpara de la fabrica piese si le dau mai departe cu adaos.

Daca esti din bucuresti gasesti piese la mai toate magazinele de piese, si daca nu esti foarte pretentios poti sa gasesti piese originale la preturi bune, chiar negociabile, chiar si in targ. Eu mi-am luat mereu piese din vitan de la persoane recomandate si nu am avut niciodata probleme, ce am platit aia am primit.

--------------------
Dacia Logan 0.9 TCE - 2019 - ---
+
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th May 2025 - 01:59
Forum Renault