problema, pedala de acceleratie
![]() ![]() ![]() |
problema, pedala de acceleratie
Cosmin.nova |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
eu cred ca e pe cablu si ai o problema la arcul de la carburator
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 688 Joined: 20 April 09 From: Bucuresti ![]() |
am injectie.. so ?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
vladut88 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.973 Joined: 22 May 09 From: Beius judetul bihor ![]() |
eu zic ca, e cablu de acceleratie gata ,are firicele rupte in camasa sau a ruginit
This post has been edited by vladut88: 20 Dec 2010, 21:30 |
--------------------
dacia ARO
SOLENZA scala 10,4 diesel 1,9 DRA
2004 1994
- bh 10 twa I hate BMW
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Cosmin.nova |
![]()
|
asta e chestia ca nu stiu sistemul. deci are arc da? sau mai bine zis..ce face ca pedala sa revina la pozitia initiala?
|
--------------------
Logan 1.6MPi 05'
/
Papuc 1.9D dropside 05'
|
|
anndi |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 932 Joined: 13 December 04 From: Timisoara ![]() |
Apasa acceleratia cu mana si vezi cat de greu merge. Daca e cablul deteriorat o sa simti la mana ca agata sau mere greu. Mergi pe cablu sub capota si o sa vezi unde e parghia de la corpul injector si acolo te uiti la arc. El e raspunzator de revenirea pedalei de acceleratie. Mai e posibil sa se fii stricat sistemul de reglare pentru inaltimea pedalei de acceleratie, e pe capacul de la culbutori.
|
--------------------
Renault
Megane GT220
GrandTour 2014
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 14:10 |