Termopane
![]() ![]() ![]() |
Termopane
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
e in relatie directa, termopan/calorifer.
ps am vazut unde stai, il trimitem pe b, manta b. This post has been edited by b76bgaarh: 9 Mar 2016, 13:21 |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Il astept ... am niste palinca de mere
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Han Solo |
![]()
|
![]() Potiphar Breen Group: Members Posts: 355 Joined: 8 June 11 From: Arstotzka ![]() |
bai frate, numa' io sunt palincless...
![]() |
--------------------
White Star
Titanic
1912 - un an bun sa fii iceberg
- 131428 Maidanezii ajung in bordelurile zoofililor europeni!
N-am nimic cu tine, va urasc pe toti :) Rage against the dying of the light. |
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Bănuiesc că în Suedia toată mobila e Ikea, nu?..
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Liviu |
![]()
|
Nu ... dar eu, ca proaspat imigrant, am accesat chestii rapide si relativ ieftine.
Am si mobila non-ikea dar e o minoritate, intr-adevar. |
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
Hanul nu îți aduce Victor, la vara?
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
Cu termopanele m-am lamurit, acum urmeaza rulourile.
Aveti careva rulouri exterioare suprapuse ( din acelea la care cutia vine deasupra termopanelor, si se vede din interior) ? Aveti probleme cu izolarea si condensul? This post has been edited by testike: 11 Apr 2016, 14:09 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
andreea_ionescu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 June 16 ![]() |
Buna,
Si eu m-am chinuit sa ma informez despre termopane. Mi-am renovat casa acum 3 luni si trebuia sa imi comand toata tamplaria. Nu stiam nimic despre termopane (casa avea tamplarie veche, asa am cumparat-o), asa ca am cautat pe net. Am gasit o gramada de firme, nu stiam pe care o aleg. La recomandarea unui prieten, si dupa ce am intrat pe site, mi-am comandat ferestre si usi de la -- unii ---, cu profile Veka, mi le-au livrat neasteptat de repede, intr-o saptamana. Montajul ok, au lasat curat in urma lor. Mare lucru avand in vedere ca in general stai 2 zile sa cureti dupa ei. Sper ca v-am fost de ajutor. ![]() This post has been edited by klaus: 3 Jun 2016, 15:56 |
--------------------
dacia
duster
2015
- -
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 439 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
Foarte de ajutor, chiar duceam lipsa de ceva reclama mascata.
![]() This post has been edited by yoncv: 3 Jun 2016, 13:49 |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 12:50 |