Baterie pe duca?
![]() ![]() ![]() |
Baterie pe duca?
crazvan |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 13 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
1300
1982
- PH-49-TNS
|
|||
gattoman |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 24 December 04 From: --- ![]() |
Sau e semn ca ai probleme cu alternatorul care nu incarca cat trebuie, sau poate fi si releul de incarcare.Daca ai releu mecanic trebuie reglat sa bage mai mult curent.Verfica cat curent vine in baterie.Din cate stiu , unul din semnele ca bateria e pe duca e ca dimineata electromotorul invarte foarte greu.
This post has been edited by gattoman: 29 May 2005, 09:51 |
--------------------
Tractor
U650 16v
z
- K-MR-589
|
|
Electronistu' |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 8 May 05 From: Bacau ![]() |
Eu zic ca ai o dioda strapunsa. Dar vezi ca s-a scris istorie pe tema asta... SEARCH
|
--------------------
Dacia
1300
- BC-xx-DAN [I][B]SHAREWARE[/B][/I] |
|
crazvan |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 26 Joined: 13 February 05 ![]() |
As vrea sa mai precizez ceva. Am observat ca atunci cand pun contact martorul din bord care indica nivelul de benzina are o pozitie, iar dupa ce incep sa circul acul indicator urca. Sa fie tot din cauza bateriei? problema e ca nu prea stiu care este indicatia corecta... Multumesc pentru raspunsuri
|
--------------------
DACIA
1300
1982
- PH-49-TNS
|
|
adumitrachy |
![]()
|
![]() Membru autohton Group: Members Posts: 915 Joined: 27 January 04 From: Iasi ![]() |
Mi se pare normala faza cu benzina.Si la mine face tot la fel.
|
--------------------
Dacia 1310 L
Audi B4 quatro
1998 / 1991
- IS 04/84 DLA
|
|
dizzy |
![]()
|
![]() Work smart not hard! Group: Members Posts: 5.108 Joined: 11 February 04 ![]() |
E aproape sigur releul
Schimba-l cu unul din ala cu 4 fire nu cu 3 Schimba-l la un prefesionist, ca poti sa-l arzi. TCB |
--------------------
Whirpool
ex Dacia Logan
2005
- B zzz SXX Stupidity is a more dangerous enemy of the good than evil.
I have no time to battle egos and small minds. |
|
romulus |
![]()
|
![]() membru fost posesor de Dacie Group: Members Posts: 460 Joined: 11 January 05 From: Targu Mures ![]() |
Si la mine indicatorul de benzina face la fel. Eu ma iau dupa indicatia minima ca e mai sigura
![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo
1997
- MS 06 BCL pana la urma, totul se rezuma la obisnuinta...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 11:26 |