:lol: Ciombe, Ant, SilviuB casa de piatra!, mai sunt XX zile si au nunta!!!
![]() ![]() ![]() |
:lol: Ciombe, Ant, SilviuB casa de piatra!, mai sunt XX zile si au nunta!!!
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Deci, traiasca berea si fotbalul !!!
![]() |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Ant, o luna mai ai .. si apoi gata, o sa inceapa sa se usuce si intr-un final o sa cada
![]() ![]() Lasand gluma la o parte, Casa de Piatra ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
Ce se mai aude de Ciombe? nu l-am mai vazut pe aici demult
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
e devremeee
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
hai mai ca si inate avea sotie
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE Ciombe, Ant, SilviuB ma, de doi inteleg ca au facut nunta, dar al treilea ce cauta?! menaj a troa? |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
A dat in mintea copiilor???
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() This post has been edited by C@talin: 24 Feb 2009, 13:18 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
QUOTE(nairam @ 31 May 2005, 20:29) pentru ca de obicei cand esti om insurat s-a terminat cu aventurile (teoretic) te linisteste nevasta.... (mie asa mi s-a intamplat) ![]() da , s-a terminat teoretic ! ca pe mine asa m-a linistit ca nu stiu cum sa stau mai mult pe la serviciu , si prin alte parti ![]() QUOTE(SilviuB @ 1 Jun 2005, 07:15) Oricum ii sunt recunoscator pe veci consoartei ca m-a adus pe calea cea buna atunci cand trebuia, ca eram mare golan prin liceu. si sa fiti fericiti, sa aveti copii multi, sa aveti si sa faceti tot ce vreti voi. si eu ma consideram golan in liceu ! da sa ma vezi acuma ! si inca ceva - dupa ce ai copii , nu prea mai merge chestia aia cu " sa faceti ce vreti voi " . ca faci ce vor copii , sau copilu , dupe caz . de multe ori nu pot sa nu ma amuz cind vad ce face din mine si din nevasta un tinc de nici 5 ani. |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci pe topicul asta l-ai inteles
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
A-ti reinviat topicul
![]() Ce pot sa zic dupa aproape 4 ani de insuratoare si aproape 11 ani impreuna?!!??? E bine, se poate si mai bine, dar nu ma plang, ca am de toate. Cateodata imi vine sa o omor, dar nu e vina ei sau a mea, asa suntem noi mai ,,caposi" cateodata, dar si cand ne iubim e foarte bine; si sa nu imi zica cineva ca exista casatorie perfecta ca nu il cred. |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
dariusz |
![]()
|
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Hmm, asta cam suna a narcisism...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dariusz |
![]()
|
cind se iubeste cu altcineva bre !
![]() |
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 20:23 |