Intrebare foarte serioasa, oarecum tehnica., Care-i diferenta intre...:
![]() ![]() ![]() |
Intrebare foarte serioasa, oarecum tehnica., Care-i diferenta intre...:
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Si suna si exotic. O asociezi cu Pajero.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ala de Duster cat costa?
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Alea se fac pe comanda ca Prafsterele e unicate.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
La Stepway exista 2 modele de auspuff, in functie de piata de destinatie. Cele pentru Romanica au unul mai mic in diametru, dpv estetic si calitativ absolut ok, discret. Cele pentru ''export'' au un auspuff mai gros, sudat la iesirea din toba. Am investigat unul de aproape intr-o benzinarie, cat statea soferul trailerului la buda.
Chiar si cel de Logan din showroom este ok ca pret si calitate. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
ascultati-l pe doctor, ca e Country Head of Auspuffs.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Acu' mai am o nelamurire... Unde dracu' gasesc eu o reprezentanta d-acia in zona Dorobanti sau Baneasa? CA IPSO am vazut ca si-a bagat picioarele-n dacia rino si s-a apucat de jevrolet.
This post has been edited by Marty: 23 Dec 2010, 10:48 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Era parca o reprezentanta prin Primaverii pe langa casa ONU.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Marty, daca nu ti-ai luat inca lasa reprezentanta. Ia de la coforumistu', face si vruuuum sssssss, ce mai, juri ca ti-a turbat mitsa dupa aia:
QUOTE(heaton @ 5 Jan 2011, 18:14) Vand blow off nou. Imita sunetul unei turbine cand accelerezi ( vruuum sssss ![]() Sistem de prindere in doua suruburi cu capete de piulita de 10. Pret: 50 ron negociabil. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
doi d-astia scosi pe feresti si nu-ti mai trebuie altceva:
This post has been edited by yhattori: 7 Jan 2011, 16:33 |
--------------------
*
*
*
|
|
Markos |
![]()
|
Am si eu o întrebare foarte serioasa: bion e ruda cu mulatra aia buna, bion-c?
![]() |
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Vrei raspuns rapid sau lent?
![]() This post has been edited by kum: 7 Jan 2011, 17:00 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
lent si apoi din ce in ce mai rapid
This post has been edited by kog: 7 Jan 2011, 17:01 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
corbex |
![]()
|
Ce fata de instrumentista are! In rest, magna cum laudae.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
E urata, da-o-n plwa mea
![]() |
--------------------
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Esti pricinos, da-te `reaq!
![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Deci, nu recunosc nimic
![]() |
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Nu e neam bagami`as plwa `n ea de cioara
![]() Cand eram june am vrut sa f.t o negresa Anisia care fusese in harem in Etiopia s-o eliberasera comunistii la revolutie ;au reabilitat-o si facea scoala ceva gen comasatul de la noi. Ea m-a privit cu mila si-a zis o vorba care mi-a intarit convingerile apartheid. "Tu auzi la mine voi albii n`aveti plwa ce trebe mie numai negri are " ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Nene bion, trebuia sa-i spui ca o f..i pe intuneric sa nu mai intre lumina.
|
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(ady77 @ 7 Jan 2011, 20:39) tie nici telefoanele nochea nu-ti plac, zici ca nu stiu de chinezarii sunt mai bune. Nene bion, trebea sa-i spui ca albii le are mai mici, da' are doua! Si daca nu te crede, sa meretsi in dormitor sa-i arati! This post has been edited by neumann: 7 Jan 2011, 20:33 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
ady77 |
![]()
|
mai citeste o data, poate intelegi
![]() Legat de nokia vezi poate e vorba de vreun alt ady ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
QUOTE(bion @ 7 Jan 2011, 21:19) ............. Ea m-a privit cu mila si-a zis o vorba care mi-a intarit convingerile apartheid. "Tu auzi la mine voi albii n`aveti plwa ce trebe mie numai negri are " ![]() Deci ti-a vazut-o inainte sa se pronunte... ![]() ![]() Lasa-l, ca spune tot! This post has been edited by corbex: 7 Jan 2011, 23:17 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bioane, o negresa prostituata convertita la comunism???
Asta deja e perversitate in toata regula! ![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
![]() Mai era o maimuta cu nume romantic Utibe care in fiecare luna nu venea la practica trei zile; ale de dinainte de ciclu cand se duce in caminele da negeri si ii lua pe aia la rand. A patra zi se scutura ( ca tribu` ei nu se spala) si zicea ca acu` o luna sta linistita. ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Marty |
![]()
|
Mbre, care ai bunavointa si posibilitatea, dar mai ales un cont de PayPal si domiciliu' in Jermanea sau Austriea, sa ajutati un biet suflet aflat la ananghie? Am gasit un ornament de toba auspuf pe Ebay si nesimtitu' dracului de vinzator nu vrea sa trimite decit in Jermanea sau Austriea.
Deci daca e cineva care sa poate sa ma ajuta, sa-mi dea de veste si sa-mi zica cit costa transportu' cu DP de la domnia sa pina la domnia mea a unui cubulet cu dimensiunile de 25 de cm. (am pus eu in plus la dimensiuni), si-i transfer banii de auspuf, de transport din Jermanea in Jermanea si din Jermanea in Romania. Si p'orma-i aprind s-o luminare! ![]() Hai saru' mina, sa traits! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 4th June 2025 - 17:13 |