1.6 vs. 1.9, Dacia vs. BMW
![]() ![]() ![]() |
1.6 vs. 1.9, Dacia vs. BMW
ArtVandelay |
![]()
|
||
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Bulgaria e tara cu apa calda?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
la robinet da
![]() ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
e "mai cu apa calda" decat romania
![]() |
--------------------
Ford
focus
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Pana la urma, care este imbunatatierea prezentata in acest topic? Se refera la ~90 CP stock remapat ?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
4x4 |
![]()
|
![]() Übermensch Group: Members Posts: 3.394 Joined: 24 March 07 ![]() |
Deci a cui ladă e mai rapidă?
|
--------------------
W
S
S Attere Dominatum!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(cmres80 @ 21 Dec 2010, 22:48) E o chestie de mentalitate pana la urma, in general cei cu Logan vor sa arate ca si masina lor "poate", si iata scrie acilea negru pe alb, Loganul poate sa fie in fata BMW, adica nu e ceva de nerecunoscut. Personal, mi se pare ideala o combinatie între cele doua. bmw-vs-logan.jpg This post has been edited by Markos: 22 Dec 2010, 19:58 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() 316mpi ![]() |
--------------------
Ford
focus
|
Apolodor |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 131 Joined: 4 January 06 From: Bucuresti ![]() |
316 mpDI .... deci un hibrid benzina-diesel cu I rosu ca sa vada lumea ca "'ie putere'' ............. GIE !!!
Tocmai am luat-o din mama Rusie si o inscriu pe Bulgaria. Va fac praf pe ringu'de dans ! Attached thumbnail(s) Super_Lada_4.jpg ( Size: 176.08k ) Number of downloads: 504 |
--------------------
Logan
Laureate 1,5 DCI - 1,4 MPI+GPL
2006/2008
- B 410 RIO/B 41 RIO NIMENI NU MOARE VIRGIN
VIATA NE F..E PE TOTI !!! |
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
frumos bemveloganu din koln.
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
cmres80 |
![]()
|
![]() Respectul se castiga...nu se poate fura! Group: Members Posts: 173 Joined: 12 October 04 ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 22 Dec 2010, 11:00) Pana la urma, care este imbunatatierea prezentata in acest topic? Se refera la ~90 CP stock remapat ? Din acest motiv am postat aici, pentru ca intr-adevar masina avea soft modificat. Rezultatele probabil erau aceleasi si daca masina era stock. Loganul stock avand 11.5s de la 0-100kmh din cate am citit, fata e 12,4s la BMW. Off topic: din pacate forumul Dacia nu mai este ce era pe vremuri. Pe mine chiar m-a ajutat foarte mult acest forum, am gasit o gramada de informatii care mi-au fost utile ca posesor de berlina. Acum pare o intrecere intre useri,care are posturi mai multe, care face glume mai bune, a cui masina e mai proasta etc, lucruri pe care le poti face la sectiunile potrivite. Imi aduc aminte si acum, primul meu topic pe acest forum a fost prin 2004, cand am postat la sectiunea de "tiuning" : Se poate si fara "tiuning", peste 170kmh cu dacia berlina. Bineinteles ca s-a inchis destul de repede topicul respectiv, desi am postat unde trebuie si nu mintisem cu nimic. Acum ca minunata aparatura de bord indica eronat la minunatele masini ale noastre este cu totul si cu totul altceva. Cu privire la BMW, am masina de 1 an si jumatate si sunt foarte multumit de ea, cu toate astea nu am venit aici pe forum sa ma laud cu tablaria impecabila, consumul redus(raportat la masa totala si cilindree motor), tinuta de drum si alte chestii interesante, ci am venit impartasind posesorilor de Logan cam la ce nivel de performanta se afla masinile lor(in viata reala, nu pe hartie) raportat la un BMW. Acum daca aceste informatii chiar nu va sunt utile inseamna ca forumul este plin de oameni care au devenit peste noapte posesori de alte marci si care populeaza forumul din lipsa de activitate sau pentru a face caterinca(sper totusi sa nu fie chiar asa). Sarbatori Fericite Tututor! |
--------------------
Dacia
1310 L
1998 1.4L
- xx-xx-RES Some things never change...
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Mai dar ce informatii utile am reusit sa adunam din topicul decshis de tine, ce ne faceam daca nu deschideai tu acest topic...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Aici se inchide.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th May 2025 - 19:28 |