Pot sa iau vreo teapa..., ..la comandarea unui RCA pe net?
![]() ![]() ![]() |
Pot sa iau vreo teapa..., ..la comandarea unui RCA pe net?
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
da, acu' cautai site-ul lor si se pare ca au fost cumparati de Generali.
Omu a avut ghinion, ca i-a prins in perioada in care ardaf nu avea bani in cont la banca, din cauza ca banca avea probleme. Si il lovise si pe unu cu masina de firma, iar multinationala respectiva l-a dat in judecata pentru ca aveau aia destui de juristi si nu i-a costat nimic s-o faca. This post has been edited by neumann: 21 Dec 2010, 17:13 |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Baieti, de ASTRA ce parerea aveti, sa continui tot la ei?
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
La astra am si eu, dar n-am lovit pe nimeni, nu stiu. Ar trebui sa fie mai buna decit prastiile alea doua amintite mai sus.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Aceeasi categorie! Astra, Ardaf, Euroins, Carpatica - same shit different name!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Am avut RCA la Astra si am lovit pe cineva. Am fost si eu cu respectivul la constatare, mi-au facut poza la masina si cam asta.
Am fost lovit de cineva asigurat la Astra si am asteptat o luna acceptul de plata, insa acidentul fusese cu victima, deci procedura a fost mai complicata. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
|
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
dacia_amg |
![]()
|
![]() Un neanderthal ejaculat din beci. Group: Members Posts: 237 Joined: 24 November 10 ![]() |
|
--------------------
24 valves black e34
bimmer
touring Ai furat bara de striptease?!
Du-o inapoi urgent, La martorii lu' Ebola (no comment). |
|
Paul Gabriel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 590 Joined: 16 October 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Mi-am comandat si eu duminica asigurare online si cica azi trebuia sa ajunga, n-a ajuns. I-am sunat si au zis ca is ceva probleme cu curieratul si maine dimineata ajunge. Am verificat daca ii valabila si-mi zice ca nu-i cu toate ca ei zic ca ii inca de ieri. Au zis sa sun la asigurator sa ma conving ca ii valabila, ce ziceti?
This post has been edited by Ingerasu: 25 Jan 2011, 21:40 |
--------------------
Suzuki/Audi
GSXR/A4
2005
- CJ XX RUN -----------
|
|
Marty |
![]()
|
Sa suni la asigurator si sa verifici daca-i valabila.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 14:55 |