Artificii si petarde, folositi?
![]() ![]() ![]() |
Artificii si petarde, folositi?
rodi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|||
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
bla, bla, bla, Sa si le indese unde nu bate soarele
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
rodi |
![]()
|
Nu doresc la nimeni sa se accidenteze cu artificii sau petarde... Acum un an era acest clip la TV :
|
--------------------
---
---
---
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
clipul e foarte tare, dar totusi ar face mai bine unul impotriva fumatului (multi fumeaza in clasa a VII-a) si alcoolului.
This post has been edited by kog: 26 Dec 2010, 11:24 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
care mai este magia revelionului fara o petarda langa tine:(
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.734 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ai dreptate, Alex4u. Insa pe masura ce inaintezi in varsta lasi petardele si te bucuri de artificii.
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
rodi |
![]()
|
Parintii spuneau copilor ,, vezi ca daca te joci cu focul, o sa faci pipi pe tine". Dar acum , oameni mari fiind , in majoritate le place sa dea cu artificii si petarde. Sa fie si pocnitura, zgomotul ? Traditia era sa se pocneasca la sarbatori din bice anume facute sa sfichiuiasca aerul.
|
--------------------
---
---
---
|
|
kog |
![]()
|
nu stiu care era traditia, da bici nu am. De-a lungul anilor am consumat cantitati mari de petarde, artificii si rachete de toate felurile, pentru mine e o mare pasiune, imi place sa aud pocnitura aia sau zgomotul unui "motor" de racheta. Imi place pana si mirosul ala de praf de pusca ars. In tot timpul asta nu m-am accidentat NICI MACAR ODATA folosind petarde sau mai stiu eu ce.
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
rodi |
![]()
|
Nu trebuie uitat- de aceea vorbesc aici si despre acest aspect- ca unii sunt piromani, nu ma refer la nimeni anume, dar acestia exista, simt probabil acea satisfactie a lucrului interzis cand dau foc... Niste maniaci, binenteles...
|
--------------------
---
---
---
|
|
kog |
![]()
|
aia dau foc tot timpul, nu doar de revelion. Sa vezi ce se bucura cand le dai o sticla de benzina
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(marksman @ 26 Dec 2010, 13:08) Ai dreptate, Alex4u. Insa pe masura ce inaintezi in varsta lasi petardele si te bucuri de artificii. Cred ca degeaba sclipeste....daca nu pocneste. Asa ca odata cu inaintarea in varsta tot mai buna e petarda. Artificiile iti bucura doar vazul. Dar o petarda....te zguduie. Intrebare: rodi nu trebuie intrzis??? Nu de alta, dar e prost de bubuie. Citesc posturile lui si nu inteleg mare lucru. parca sunt concepute de un evreu analfabet....traduse in engleza de un rus beat si apoi postate aiici de gogule translate |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
rodi |
![]()
|
Sunt multe lucruri periculoase care s-au intamplat cu artificiile si petardele in oras, haimanalele orasului au facut abuz de folosirea lor , ceea ce a dus si la interdictia generala a artificiilor si petardelor, din prezent.
Mie personal, o haimana mi-a aruncat o petarda pe geanta de la notebook, si cand a detonat, a strapuns pana inauntrul gentii si a parlit niste acte si capacul de la pc. A fugit respectivul, cand a vazut ce prostie a facut , inainte de a fugi a spus ca nu a vrut ,,-Cee, am vrut eu sa o arunc pe tine ? Am aruncat in multime... " ![]() Ce spuneti de asta ? This post has been edited by rodi: 26 Dec 2010, 16:19 |
--------------------
---
---
---
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
te-a vazut mai tras la fata...ca eu fugeam dupa el si muream cu el de gat..
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Exista un Dumnezeu!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() ![]() Bun ii vinul ghiurghiuliu Cules toamna prin tarziu Mai pe bruma, mai pe-omat Mult mai beu si nu ma-mbat asa'i Marty? This post has been edited by Alex4u: 26 Dec 2010, 18:59 |
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ce aveti ma? N-am mai pus alcool in gura de la Ranca 2. Pina aseara fusei pe pastile...
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Cand va faceti stocul?
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Eu am consumat stocu
![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai cand ai vazut cate tiruri lipsa ai cred si eu ca ai consumat stocul.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
dragoselu |
![]()
|
![]() SB-12-UST Group: Members Posts: 680 Joined: 5 November 06 From: Sibiu ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Passat TDI
1996
- GL-11-UST [SIZE=14]Nicio masa fara usturoi![/SIZE]
|
|
cristyz |
![]()
|
![]() Doar 0%... Group: Members Posts: 114 Joined: 3 December 10 From: Cluj-Napoca ![]() |
Eu mi-am facut stocul.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Alex4u |
![]()
|
cam greu sa le intretii pana in noaptea de revelion de acum..sunt sugative rau..petardele astea
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
cristyz |
![]()
|
Ma, eu nu la curve m-am referit.
|
--------------------
Nu
am
1900
|
|
Alex4u |
![]()
|
aaaaaa tu te refereai la artificii ma ..pai zi ma asa...
|
--------------------
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
|
ydaniel |
![]()
|
![]() Adrenaline junkie! Group: Members Posts: 10.608 Joined: 11 August 04 From: black sea ![]() |
dragoselu in loc de mancare,nu aduci pocnitori?
|
--------------------
Oriunde,
oricand...
ARO! Cand esti bun ,nu-si amintesc
Cand esti rau ,nu te uita! |
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(cristyz @ 28 Dec 2010, 22:40) Amandoua ![]() <span class='edit'>29 Dec 2010, 17:05:</span> QUOTE(ydaniel @ 29 Dec 2010, 15:07) Aduce dar numai pentru el ![]() Artificiile si petardele au originea in China. This post has been edited by rodi: 29 Dec 2010, 17:07 |
--------------------
---
---
---
|
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Dar ce naiba va poate placea la petarde? Inteleg artificiile....ca sunt interesante, colorate etc... Dar petardele?! Ce e atat de "misto" la un rahat care pocneste?!
This post has been edited by eXtenSion: 29 Dec 2010, 19:49 |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
rodi |
![]()
|
O petarda bine plasata face gaura pe data
![]() Din cauza acestor haimanale care au aruncat aiurea cu petarde nu putem sa ne bucuram de sarbatori... Nu-i asa ? Uite, de curand a ars piata aceea de la Buzau, parca, sursa focului se zice la TV ca ar fi fost niste petarde folosite de copii... |
--------------------
---
---
---
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Am fost si eu la fata locului. Si jumatate din Buzau. Si tiganci care vindeau seminte.
Anul asta, cel mai probabil, o sa am parte de un revelion fara petarde. Macar bautura sa fie. |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE Artificii si petarde folositi? [...] adevarul e ca ma-ncearca asa un sentiment de mandrie cand aprind un tun d'ala de artificii de 15 min sau petarde de zici ca trag cu o carabina "a la Rambo". Banii nu e o problema, sa par smecher in fata celor din jur e pe primu' loc ! ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 00:05 |