Franare inegala fata, Roata din dreapta franeaza mai puternic
![]() ![]() ![]() |
Franare inegala fata, Roata din dreapta franeaza mai puternic
Claudiu_calarasi |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 47 Joined: 3 November 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|||
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Deci din cate imi aduc aminte acolo trebuie sa fie un hexagon...daca nu e tocit.
Attached thumbnail(s) 15012011082.jpg ( Size: 116.05k ) Number of downloads: 206 |
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
Claudiu_calarasi |
![]()
|
Hexagonul este, doar ca la el pot ajunge cu o fixa. Insa distanta dintre teava de esapament si podea nu imi da voie sa misc cheia astfel incat sa pot strange piulita. asta e problema in cazul meu, si cred ca singura solutie este sa deu teava jos si sa strang cum trebuie.
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Daca ai avut loc sa faci poza, ai loc si sa desfaci
![]() Arcul repartitorului are 2 capete, unul se sprijina pe parghie, iar celalalt capat se sprijina pe pistonul repartitorului. E adevarat, se slabeste piulita aia cu o cheie fixa de 11 mm, odata sa pune pe o parte si se slabeste, apoi se pune cheia pe partea cealalta, cate putin cate putin merge pana se slabeste, apoi merge si cu mana. Daca te apuci sa dai tobele jos, pe langa ca a muncesti mult, ai si sansa sa nu le mai pui bine si sa iti loveasca in podea, ca poate nici nu te pricepi. This post has been edited by serviccom: 18 Jan 2011, 18:17 |
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Dar este loc acolo, evacuarea nu e chiar asa teapana, o poti impinge cativa cm cand strangi/desfaci piulita.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
gygyscafes |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 488 Joined: 16 December 09 From: Tg-Jiu ![]() |
Nu mai stiu de cat e piulita aia, dar cred ca ai acces mai lejer cu o cheie fixa curbata, asemanatoare cu curbura unui bumerang.
|
--------------------
Dacia, Renault
SuperNova, Laguna II
2002 Clima, 120 CP Ca sa iti dai seama ca esti prost, trebuie totusi, sa iti mearga mintea.
|
|
iulian415 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 15 Joined: 18 January 11 ![]() |
trebuie aierisit si pompa de frana si etrierele pe fata ambele de la surubul aerisitor daca nu aveti cheie nu puteti umbla la surub degeaba desfaceti conducta . Trebuie sa aierisiti de la aerisitoare ambele roti in mod egal pana nu mai aveti aier in instalatie.
|
--------------------
dacia 1310LI
dacia 1310LI
2000 INJECTIE
- IS 71 CDI
|
|
Claudiu_calarasi |
![]()
|
Am sa incerc din nou in weekend... sa vedem poate reusesc. Serviccom, in legatura cu repartitorul, nu mi-ai raspuns la intrebare. Daca am degripat tija, impreuna cu arcul, adica la o apasare cu mana asupra tijei, aceaasta parcurge o cursa de aprox 0.5 cm, actionand asupra arcului, inseamna ca am degresat si pistonul? Adica, daca tija se misca, pistonul este activ? se misca si el? sau doar tija si arcul? sau asta pot afla doar daca urc pe cineva pe bancheta, pun ceva in portbagaj, si pun pe cineva sa apese frana, si cu ea pe groapa, ma uit sa vad daca se modifica cursa arcului? Cum pot verifica functionalitatea pistonului de la repartitor? Multumesc anticipat pentru raspuns!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
alexandrusiri |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 830 Joined: 18 December 07 From: iasi ![]() |
poti verifica repartitorul punand pe cineva in masina sa apese pedala de frana si tu sa te uiti la repartitor sa vezi daca functioneaza.iti dai seama de asta daca pistonul din repartitor actioneaza cat de putin asupra arcului care care se sprijina in parghie.adica ar trebui sa se vada ca vrea sa iasa ceva din repartiror,daca pot sa ma exprim asa.
|
--------------------
dacia
Lodgy 1.5 dci 107 cp
2013
- IS-54-SIR
|
|
serviccom |
![]()
|
![]() Unii parca au doua maini stangi! Group: Members Posts: 2.031 Joined: 27 September 09 From: Wolverhampton ![]() |
Da, exact asa.
|
--------------------
Renault
Trafic
SL27 DCI 2006
- PE06 ZXZ
|
|
Claudiu_calarasi |
![]()
|
Multumesc, am sa incerc in weekend! Revin cu noutati!
|
--------------------
Dacia
Supernova
2001
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th June 2025 - 08:42 |