Premiile DaciaClub - Cafenea (2010), categorii, cistigatori, premii
![]() ![]() ![]() |
Premiile DaciaClub - Cafenea (2010), categorii, cistigatori, premii
kum |
![]()
|
||
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|||
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Și? Probleme?
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
Premiul Stalpul de aur are anul asta 3 castigatori: Garett, Grecu si CGB, pentru pasiunea si vigoarea cu care au protestat impotriva guvernarii din 2012 incoace
![]() This post has been edited by aphophis: 28 Dec 2013, 22:49 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Premiul Limba de aur pentru întreaga activitate - aphophis. |
--------------------
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
@kum:
Doamne ferește! This post has been edited by DragosP: 28 Dec 2013, 22:55 |
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
aphophis |
![]()
|
Ps. Premiul La un whisky i-am cunoscut pe toti se acorda concitadinului dacis , sunt convins ca in viitor, vom afla secrete si din Biroul Oval
![]() ![]() ![]() 28 Dec 2013, 22:56: QUOTE(ady77 @ 28 Dec 2013, 22:54) maestre te rog sa ma scuzi, da anul asta premiul ala se confunda cu premiul Stalpul de Aur. Deh.. dezavantajul de a ajunge din opozitie la ciolan, devii automat pupincurist ![]() This post has been edited by aphophis: 28 Dec 2013, 22:56 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Premiul "Și natura mai dă chix" - afloci's.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
aphophis |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Dan73 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.427 Joined: 4 July 07 ![]() |
afloci's multi
![]() |
--------------------
Citroen
C5 III
2.0 HDI, Exclusive, 140 cp
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Nope. E unul singur si, si asa-i mult prea multi...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
aphophis |
![]()
|
si eu va iubesc pe voi
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
pt. categoria "Patronu' servisului din spatele blocului" userul noo_yd
![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Premiul "Ioan-tastă-de-aur" pleacă la Brăila!
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
M-as autopropune. Cu siguranta merit macar o mentiune, pentru ca:
1. Am pus botul la stirea cu termoizolarea Casei Poporului preluata de pe TNR. 2. M-am antrenat intr-o discutie legata de gazele de sist cu un xxx care mi-a adus ca argumente ce a vazut el ca se intampla in filmele de desene animate cu pitici si alte creaturi. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
kato |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 17 October 06 From: barlad ![]() |
te-ai contrat cu triplu x????
vin-diesel-957325815.jpg |
--------------------
renault
scenic
2000 rxt - scenic III 1.6 dci
- vs 05 glx vs 79 glx
|
|
Markos |
![]()
|
Premiul "Radio Șanț Internațional" ajunge la dacis.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
grecule tu ce premiu iti doresti ?
PS: oare am scris corect gramatical ? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Mergea o virgulă după "grecule".
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
kum |
![]()
|
Si o majuscula la inceputul propozitiei/frazei. Si fara spatiu inainte de semnul intrebarii.
Da' (si aici ne poate confirma Ioan-tasta-de-aur) de unde nu-i, nici Dumnezeu nu cere. ![]() |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Cu umilinta zic, "inventatorul anului" ar merge pentru proprietarul cutiei de viteze care produce 25 Nm.
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
kum |
![]()
|
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
Inginerii lu tata aia cetiti si invatati i-a explicati si unuia ca mine cum de AUY de 116 cp cuplat la aceeasi cutie ca AVF-ul de 131 cp are acelasi cuplu de 320 Nm.Nu ma supar daca nu puteti explica avand in vedere ca unul e cu scaunele si altul cu angajarile !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
kum |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 29 Dec 2013, 16:55) Inginerii lu tata aia cetiti si invatati i-a explicati si unuia ca mine cum de AUY de 116 cp cuplat la aceeasi cutie ca AVF-ul de 131 cp are acelasi cuplu de 320 Nm.Nu ma supar daca nu puteti explica avand in vedere ca unul e cu scaunele si altul cu angajarile ! l@u + barhi = ![]() Inginerii lu tataia cetiti si invatati, ia explicati-i si unuia ca mine cum de AUY de 116 cp cuplat la aceeasi cutie ca AVF-ul de 131 cp are acelasi cuplu de 320 Nm. (aici se pune spatiu si nu inainte de semnul intrebarii!!!) Nu ma supar daca nu puteti explica, avand in vedere ca unul e cu scaunele si altul cu angajarile(aici nu se pune spatiu)! Ca sa intelegem si noi ce scrii. ![]() Ar putea ori ala cu scaunele ori ala cu angajarile sa-si faca timp sa tina un crash course (intreaba si tu pe cineva ce inseamna) despre gramatica limbii romane. GRATIS! L.E. Imi aduc aminte de versurile unui cantec. Ceva legat de-un sfat: lectii... copil... viitorul... This post has been edited by kum: 29 Dec 2013, 17:06 |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
|
|
l@u |
![]()
|
Deci asa cum am spus nu am cum sa ma supar ca nu puteti explica dar totusi va mai dau un indiciu, AWX 131 cp cuplat la 5+1 are doar 285 Nm.
Sunt deschis la cursurile de gramatica daca aveti bunavointa de a ma ajuta avand in vedere ca timpul pe care il veti pierde cu mine va fi platit va rog sa ma programati la meditatii sau in schimb pot oferi cursuri de buna purtare si limbaj decent. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Markos |
![]()
|
Apropo de 5+1, e ofertă atât la Stella, cât și la Peroni.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Gata mă. Hai, încetați va rog!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
l@u |
![]()
|
grecule vezi daca e oferta si la cafea 5+1 ca vin cam peste 2 saptamani !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 20:45 |