Sfaturi despre masti de sudura heliomatice, ma poate ajuta cineva ?
![]() ![]() ![]() |
Sfaturi despre masti de sudura heliomatice, ma poate ajuta cineva ?
Daddy |
![]()
|
||
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|||
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
am cautat si eu o scula din asta acum vreo doi ani. se gasesc la magazinele de unelte si consumabile pentru sudura. ia un pagini aurii, asa i-am gasit eu. vreo patru magazine in tm plus vreo 20 de indivizi care aduceau pe cont propriu. erau cam de 2-3 ori mai scumpe decit cele obisnuite, poate s-or mai fi ieftinit.
te intereseaza sa aiba timpul de raspuns cit mai mic (teoretic orice e sub 0.1 ms e bun si 99.99% au 1 microsecunda sau sub) sa tina cit mai mult bateria, la alea proaste cu baterii de ceas(!?!?) dupa citeva ore de utilizare e gata, si in rest cam atit. |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
Taz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 51 Joined: 27 September 02 From: Tulcea ![]() |
WWW.SUDURA.RO
AU MULTE INFORMATII UTILE IN DOMENIU PACAT CA FORUMUL E CAM NEPOPULAT. |
--------------------
DACIA
DSN EUROPA
- TL-20-YNA Some things just can't be improved...
but they can be individualized |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 10:59 |