Probleme pe partea electrica, S-a ars contactul
![]() ![]() ![]() |
Probleme pe partea electrica, S-a ars contactul
Luca_Stanciu |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 February 05 ![]() |
|
||
--------------------
Logan
1,4 MPI
2006 Laureat Polonia
- DB-98-RAL
|
|||
northwood |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 26 November 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Luca_Stanciu @ 7 Jun 2005, 09:20) In momentul cand ii puneam contacul iesea fum ca la balamuc.I-am scos capacele de la volan si am observat ca la contact erau probleme, l-am dar afara si am vazut unde se arsese. I-am cumparat alt contact dar daca se arde iar...am inteles ca poate sa fie de la electromotor sa dea la masa....Cum sa PROCEDEZ? Simplu: foloseste un electrician. Daca omul e cinstit, munca lui face toti banii. Cu 150-200.000 iti verifica instalatia electrica si iti monteaza si contactul nou. In plus, problemele la partea electrica sunt belea curata pentru securitatea ta si a masinii, nu te juca cu ele. |
--------------------
SKARPEA MTB
Galben_Gri
2009 Maxon CM 10 - Midland ML 145
|
|
cris_rover |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 28 May 05 From: Arad ![]() |
In principiu la electromotor este problema. Si eu am patit odata la fel si la electromotor a fost baiu (spire in scurt la masa sau asa ceva)
Fii bun si urmeaza sfatul lui northwood si du-te la un electrician bun. |
--------------------
Dacia
1310 TX
- asdfasdg
|
|
Luca_Stanciu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 37 Joined: 22 February 05 ![]() |
Multumesc mult pentru sfaturi dar am rezolvat. M-am inarmat cu un aparat de masura si rabdare si s-a rezolvat . Nu a fost nimic in scurt, vechiul contact a avut probleme. De mers la un electrician oricum merg ca stiu ca nu este de gluma cu partea electrica.
|
--------------------
Logan
1,4 MPI
2006 Laureat Polonia
- DB-98-RAL
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th May 2025 - 16:30 |