Probleme buton inchidere, centalizata de pe bord
![]() ![]() ![]() |
Probleme buton inchidere, centalizata de pe bord
junior1234 |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 October 10 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
- B-AA-HFI B-AA-HFI
|
|||
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Verifica daca ai montat bine mufa la buton, sa nu ai vre-un fir iesit.
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(junior1234 @ 18 Dec 2010, 18:14) Din telecomanda alarmei functioneaza?Daca da, verifica ce ti-a zis @vi_escu - problema pare a fi in zona butonului. Daca nu... e mai nasol, de obicei montatorii de alarme leaga comenzile de deschidere/inchidere pe aceleasi intrari (in UCH) cu butonul de pe bord. |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
junior1234 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 18 October 10 ![]() |
AM verificat cu telecomanda alarmei si doar inchide!de deschis nu! oricum vreau sa schimb alarma si sa pun altceva.Iar papucii aia de la mufa butonului i-am verificat si sunt bagati bine!ciudat rau !!!
19 Dec 2010, 11:37: Am revenit! se pare ca sub bord erau 2 fire, banuiesc ca de la butonul pentru portbagaj care buton nu mai este, si cred ca le-am atins acum merge si butonul de pe bord si alarma!!! foarte ciudat. va multumesc pentru raspunsuri This post has been edited by junior1234: 19 Dec 2010, 10:37 |
--------------------
Dacia
Logan
2006
- B-AA-HFI B-AA-HFI
|
|
cosminsz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
Salutare, am constatat si eu UNEORI... la telecomanda urmatoarea chestie:
in general se inchide si deschide PERFECT:), dar uneori nu prea vrea sa se inchida pot sa apas cat vreau... ( dupa o apasare mai lunga si mai puternica se blocheaza)... din cate imi dau eu seama poate fi din cauza undelor radio ( pe acele se propaga semnalul) si acesta ar fi si raspunsul oficialitatilor de la dacia... sa fie oare asta? ( altfel nu s-ar explica de ce mai tot timpul merge perfec) |
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Cate odata si schimbatul bateriei de la cheie face minuni, cel putin la mine asa a fost.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
cosminsz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 22 November 10 ![]() |
cand functioneaza merge si de la distante mari:)...
deci nu e bateria |
--------------------
Dacia
LOGAN
Dec. 2008 Laureat 1.6 MPI
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
La mine a functionat de cateva ori cu succes o curatare a butoanelor telecomenzii de la alarma cu spray de contacte.Am desfacut telecomanda pe bucati, si am dat exact pe microintrerupatoarele de pe integrat si am apasat de cateva ori butoanele .Toate astea cu bateria telecomenzii SCOASA.
Am lasat sa se usuce si apoi am pus la loc totul. Daca se foloseste spray de contacte pe baza de alcool , in cateva minute se poate remonta. |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 17:24 |