[CUMPAR] bara,faruri, radiatoare Megane 2.2
![]() ![]() ![]() |
[CUMPAR] bara,faruri, radiatoare Megane 2.2
florin_goanta |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 9 June 10 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane II
2006
|
|||
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
scuze, nu am fost atent.
This post has been edited by Bacu: 1 Jan 2011, 12:32 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
florin_goanta |
![]()
|
Oferte?
|
--------------------
Renault
Megane II
2006
|
|
cosmaflorian |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 6 January 09 ![]() |
iti ofer o bara fata cu toate plasticele incluse, adica toate grilele si bandouri. bara este usor crapata pe dedesubt cca 5 cm, dar se poate lipi fara probleme. un tinichigiu bun si e ca noua. am aschimbat-o pe casco dupa ce am lovit un caine. stii doar ca una noua e peste 1500 lei. ti-o dau cu 500 lei! culoare gri platine
daca te intereseaza fac si poze in detaliu cu crapatura. in rest bara e perfecta, nu are nici o clema de prindere rupta sau alte defecte. ma poti contacta pe mess id: cosmaflorian sau tel 0769288890 |
--------------------
renault
megane sedan 17" nervasport
2008
|
|
florin_goanta |
![]()
|
QUOTE(cosmaflorian @ 2 Jan 2011, 15:12) iti ofer o bara fata cu toate plasticele incluse, adica toate grilele si bandouri. bara este usor crapata pe dedesubt cca 5 cm, dar se poate lipi fara probleme. un tinichigiu bun si e ca noua. am aschimbat-o pe casco dupa ce am lovit un caine. stii doar ca una noua e peste 1500 lei. ti-o dau cu 500 lei! culoare gri platine daca te intereseaza fac si poze in detaliu cu crapatura. in rest bara e perfecta, nu are nici o clema de prindere rupta sau alte defecte. ma poti contacta pe mess id: cosmaflorian sau tel 0769288890 Multumesc, am gasit niste oferte mai bune pentru bara la 380 lei are o mica gaura in partea de jos, 500 lei zgariata rau sau 800 lei putin zgariata. As lua in considerare varianta ta daca ar avea un pret foarte mic. Multumesc oricum pentru oferta. |
--------------------
Renault
Megane II
2006
|
|
Low Profile |
![]()
|
![]() Master Auto System Group: Members Posts: 1.054 Joined: 7 September 09 From: Hunedoara ![]() |
Buna!Pentru piese YM paul_hunedoara sa vorbim.Am cateva repere din ce cauti
|
--------------------
Renault
Megan 2 Sedan
2004
- HD 10 KRS Volkswagen Touareg 2005 v6 3.2,4x4 HD 84 XNX
Life Is A Mistery!!! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 9th July 2025 - 16:36 |