Jurnalismul auto din Romanica, topic de comentarii pentru relaxare
![]() ![]() ![]() |
Jurnalismul auto din Romanica, topic de comentarii pentru relaxare
slider2 |
![]()
|
||
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Când aud de "jurnalism auto din România" îmi fuge gândul la 2 entități în domeniu: haymann cel echipat cu retarder, și... ssilviu.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
haymann iz "za oan end onli"
![]() |
--------------------
symboala
neagra
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.222 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Exista comparativ intre Octavia 1.2 TSI si 1.6 TDI cu o concluzie de mult asteptata de mine. Dieselul nu merita nici pentru consum, nici pentru performante.
Te intreb daca mai exista Octavia 2 cu 1.6 mpi. Eu stiu ca locul lui in gama a fost luat de 1.2 TSI. |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Cei mai petarda sunt aia de la top gear. Afoni total. Da capo al fine.Hai ca prin alte parti mai gasesti ceva acceptabil.
Ba nene dar cu cat se simt mai emancipati si mai liberi in ce scriu cu atat se indeparteaza mai mult de ce iti doresti sa citesti. imi aduc aminte si acum un test facut de un nene de la top gear, Costin Giurgea parca, cu porsche 911 turbo. Deci omu asta a plecat in nu stiu ce tara sa faca test.Si tot ce puteai sa citesti in paginile revistei era ce gaseai in fisele tehnice. De obicei o introducere figuranta, apoi niste date din fisa tehnica inghesuite. Daca lua un om normal, conducator de logan, sau de megan, si il punea sa scrie 5 propozitii despre masina aia tot transmite mai multe. Exemplu: http://www.topgear.ro/stiri/458-challenge-...at-in-libertate La asta am pus vreo 20 de comenturi cu informatii noi despre masina aia pe care le puteau gasi si ei. Ca sa nu mai zic ca sunt date false. (asta e ultimul pe care l-am citit in tg ca nu ma mai risc) This post has been edited by Arhimede: 30 Dec 2010, 01:55 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
slider2 |
![]()
|
QUOTE(dr_mKe @ 30 Dec 2010, 00:29) Te intreb daca mai exista Octavia 2 cu 1.6 mpi. Eu stiu ca locul lui in gama a fost luat de 1.2 TSI. Da mai exista octavia 2 cu 1.6mpi, chiar ieri am fost cu un prieten la avia motors sa ne interesam de octavia 1.2tsi si in oferta aparea si varianta aspirata. Sau chiar daca nu mai exista acum, la momentul la care a fost facut testul de promotor, respectiv la introducerea variantei 1.2tsi inca mai era in oferta 1.6mpi. @Arhimede aia de la top gear de obicei pun pe site articole de pe top gear uk, singura lor contributie ar fi ca le traduc. This post has been edited by slider2: 30 Dec 2010, 17:24 |
--------------------
symboala
neagra
|
|
Alex4u |
![]()
|
![]() Ultima scursura' umana Group: Members Posts: 2.131 Joined: 19 March 10 From: Scursureștii de Campie ![]() |
invidiaaaa...
|
--------------------
EX:DACIA
BERLINA TX
1987 Ex Bmw e36 318i
Ex Opel Astra G 1.6 - Vand piese Ex Audi A4 1.6 105 HP Ex Peugeot 206 Ford Focus II 2009. Opel Astra G 1.6 16v |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 10:14 |