Mini Elicopter, intrebari, manual de utilizare, incarcat "bacterie"
![]() ![]() ![]() |
Mini Elicopter, intrebari, manual de utilizare, incarcat "bacterie"
liviu2004 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Alydor, ai PâMâ.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Geox16v |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 613 Joined: 29 March 07 ![]() |
Eu am T24 si am luat din Real tren de aterizare de T 34 Chiar dupa casele de marcat este un magazin unde poti vb cu baietii de acolo si au si service cu piese
|
--------------------
EX-DACIA
LOGAN PRESTIGE
2006 1,6 16v Creierul a invins intotdeauna muschii!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Problema s-a rezolvat mai simplu. Am returnat minunatia de aparat care am primit-o si am facut un upgrade la T34. La care nu am ce sa ii reprosez...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca a zis cineva pe aici, dar dupa ce am avut probleme inclusiv cu acumulatori Duracell de 2500mAh (foarte scumpi de altfel, si imi trebuiau 8 buc), cineva de pe forumurile de foto mi-a recomandat ENELOOP.
Asadar de 1 an folosesc ENELOOP, am dat 80 lei pe 8 acumulatori plus un incarcator propriu, pentru 4 buc. Se tin bine ca si timp, nu se descarca aiurea prin nefolosire... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Cum ziceam si mai devreme in topic: Sanyo rulz!
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Pai eneloopul tot de Sanyo sunt facuti.
|
--------------------
Una
d'aia
cu 5 roti Fii atent la volan! Cineva drag te asteapta acasa!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Pai si io ce ziceam?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
G I M |
![]()
|
![]() Membru cu indemanare Group: Members Posts: 2.191 Joined: 26 April 08 From: Brasov ![]() |
Da.
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
Dsign |
![]()
|
![]() Led Tuning Man Group: Members Posts: 3.498 Joined: 24 November 03 From: Bucuresti ![]() |
N-am fost atent ca scria Sanyo pe ei, scuze.
Cineva s-a jucat cu dirijabilul? Era unul pe la Romexpo la un moment dat care deja ma bagase in boala... |
--------------------
D
Logan
2004 Preference 1.6MPI Egee
- B 48 CUP http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
In asteptarea lui mos craciun, am luat si io o bazaitoare de asta, la 49 de lei.
ce se intampla cand iese din raza telecomenzii? se prabuseste? Attached thumbnail(s) GEDC0246.JPG ( Size: 97.47k ) Number of downloads: 566 |
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Ei se prabuseste. Isi ia soarta in propriile maini, si pleaca in lumea mare.
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
bmwh548 |
![]()
|
Telecomanda infrarosu? Pai ce faci daca manevrezi aiurea si pentru cateva secunde telecomanda e orientata in alta parte?
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(liviu2004 @ 20 May 2011, 21:01) T-34 din acel videoclip este modificat. Cred ca are si baterie mai mare. telecomanda e un plastic ordinar, nimic spectaculos in ea. Nici nu are de a face cu elicopterul pentru partea de stabilizare. T-34 pe care il am eu nu zboara ca in videoclip, este mai instabil. Pe afara zboara suficient de sus, am reusit sa-l duc undeva pe la 20m sus si n-am mai urcat sa nu-l pierd din frecventa. In schimb nu are viteza inainte suficienta, e luat de vant destul de usor. Am studiat azi un T34 in Carfur. Nu prea arata ca ala din clip. In schimb am tras d el, i-am indoit palele elicei, l-am cam chinuit. A tinut. Vanzatorul zicea ca se duce la 60m. Era 340 de lei. Noroc ca aveam alta prioritate. ![]() QUOTE(kxz @ 28 Nov 2011, 11:04) In asteptarea lui mos craciun, am luat si io o bazaitoare de asta, la 49 de lei. ce se intampla cand iese din raza telecomenzii? se prabuseste? Vezi ca ala nu merge p-afara, asa ca nu iese din raza telecomenzii. Afara, chiar in conditii perfecte, fara pic de vant, tot nu-l poti stapani. Infrarosiile alea nu-s bune decat intre pereti. Afara merge ca dracu, iese imediat din bataia telecomenzii, nu-l poti stapani neam. In casa e super ok. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
pai si cand iese, ce se intampla? se prabuseste, coboara incet?
|
--------------------
Dacia 1410
/
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Se prăbușește.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(kxz @ 28 Nov 2011, 23:17) Nu se prabuseste, frate, ca nu-i sac cu cartofi de Covasna. Iese foarte repede (in 3-5m) din raza telecomenzii si nu te mai asculta. Asta in curte. Aaaaa, daca ai de gand sa-l scoti pe geam de la et. 7, n-ai nicio sansa sa-l mai aduci inapoi. Atunci chiar ca se prabuseste, se intinde pe jos si se imprastie cat de mult poate. Se dezlana. ![]() PS. Vezi, daca-l scoti pe geam, sa nu sari dupa el din reflex. This post has been edited by Victoras2001: 29 Nov 2011, 00:43 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
kxz |
![]()
|
am si io telecomanda, ca m-am insurat...
|
--------------------
Dacia 1410
/
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
QUOTE(kxz @ 28 Nov 2011, 11:04) In asteptarea lui mos craciun, am luat si io o bazaitoare de asta, la 49 de lei. ce se intampla cand iese din raza telecomenzii? se prabuseste? Se intampla ca tre' sa te deplasezi sa-l ridici. Io-s la al 4-5-6 lea... nici nu mai stiu... Ma caftesc cu "junioru" si le zapacim complet. Dar vei avea o surpriza placuta: sunt al draq de rezistente. Primele 2 le-am casapit rapid, cam in 2 luni. La unu' s-a indoit un ax iar la celalalt i-am rupt un pinion. Dar in aproape 2 luni de bubuieli aproape zilnice. Atentie.. provoaca dependenta. Am unu' si in masina, just in case. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(kxz @ 28 Nov 2011, 12:04) In asteptarea lui mos craciun, am luat si io o bazaitoare de asta, la 49 de lei. ce se intampla cand iese din raza telecomenzii? se prabuseste? Imi pare rau ptr tine, ai luat aceeasi teapa ca si mine ![]() Exact la fel am luat si eu doar ca din OMV si am dat 90 ron pe el. -tine extrem de bine la lovituri de tot soiul (prabusit afara de pe la 15 m) -bateria complet incarcata (40 min dureaza) tine chiar binisor, cu tot cu aterizari/ decolari, te poti juca vreo 10-12 min cu el -mi se pare ca se controleaza super (asta dupa ce am julit putin peretii cu el pana m-am invatat) -telecomanda, chiar daca este prin IR are o raza mai mult decat decenta si nu trebuie tinuta fix spre elicopter. Pana acum nu am avut probleme sa imi iasa din raza, si m-am jucat si de la 15-20 m. -PROBLEMA ESTE CA FUNCTIONEAZA PE 2 CANALE... deci nu vei putea sa il dirijezi inainte/ inapoi. Merge doar sus/jos si rotire stanga/dreapta. Vezi sa folosesti mai bine cele 2 butoane de sub joystickul din drepta pentru a-l stabiliza, joystickul este mult prea brutar si il stabilizezi o secunda apoi incepe sa se roteasca de nebun in directia opusa. ![]() Eu sunt multumit de el, insa imi pare rau ca nu se poate controla inainte/ inapoi. Va urma unu mai serios, asta-i cert ![]() P.S.: Daca iti cade pe o parte nu incerca sa il ridici rotindu-i palele cum am facut eu ca zboara rotizele zimtate de pe axul motorasului ![]() |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
volint |
![]()
|
![]() membru miserupist Group: Members Posts: 317 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti (44.45682;26.13879) ![]() |
![]() Dependentule!!!! Tip pt distractie maxima: Atarnati cam 2 grame din "ceva" (plumb de preferinta - merge si lipici d-ala pt metale, poxilina, etc) in botul gandacului... Apoi atentie la neatentie/perdele/flori, ochi , lustra, lecedeu (are 2-3 zgarieturi destul de vizibile), cabluri, pungi, ziare,etc. |
--------------------
Dacia / Mitzu
Nova GTI / hautlandăr
2000 / 2011
- B-22-YFL / Credinta in Dumnezeu ma obliga sa fiu deschis oricarui adevar. Altfel sunt mai rau ca dracul, devin ipocrit.
|
|
P-A-C-O |
![]()
|
![]() What you see is what you get! Group: Members Posts: 2.350 Joined: 3 October 10 ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 29 Nov 2011, 00:43) Vezi, daca-l scoti pe geam, sa nu sari dupa el din reflex. ![]() |
--------------------
-
-
- Ziua de 16 nov 2014 a ramas in istoria Romaniei ca fiind ziua in care omul politic Victor Ponta a fost cel mai aproape sa devina Presedintele Romaniei
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Ma, apropo de control. Io mi l-am luat de Craciun. Am venit noaptea cu el acasa si-n 3 minute zbura. Problema era ca-l dadeam de toti peretii. Zbura ca o musca beata moarta. Faza dura e ca dupa ce-am invatat sa-l controlez cat de cat, mi-am dat seama ca erau palele de la elice prea stranse si d-aia zbura haotic.
![]() Asa ca atentie. Sa nu fie nici prea stranse, dar nici prea libere. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
G I M |
![]()
|
|
--------------------
Una
d'aia
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
cum pot face si eu rost de asa ceva?
imi trebuie pentru ceva! Hai Craiova! |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
Vrei sa te sinucizi?
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Cosstel |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 4 November 05 ![]() |
Asta mi-a trecut si mie prin cap
![]() De aia am si ceva indoieli ca chestia e chiar pe bune. |
--------------------
VW
Caddy Furgon
2006
- B03??? I'm a simple man, I see boobs, I press LIKE!
|
|
yoncv |
![]()
|
![]() Membru ochelarist Group: Members Posts: 442 Joined: 28 September 06 From: Craiova ![]() |
De aici cumperi jucaria.
De unde faci rost de arma e treaba ta... |
--------------------
VW
Jetta
2017
- dj-17-???
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 06:11 |